Летен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Добре е. По - добре сега отколкото никога;-) Да влиза във форма бързо и може да порита в ЛЕ
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Приличен изглежда. Сега да се взима един пъргав черноработник тип Бикел или Малинката за средата и нещата си заспиват.
Да Бикел беше класа , не знам дали изобщо търсят среден човек както би казал Пената ,но не е лошо в средата на терена да не се налага да пуска Жеферсон
Сега, ...знам, че бая народ ще ме грабне, но ....принципно, (Д)Жеферсон е много добър футболист за нивото на ЕБ лига
(такъв беше и Кулма
)
За съжаление, в повечето случаи в които е на терена показва, че му липсва елементарна работна етика.
Ако в повечето мачове играе както снощи срещу Разград, нямам абсолютно никакъв проблем да го виждам на позиция "среден, дефанзивен" (да не говорим, че има качества и за "среден, офанзивен")

За съжаление, в повечето случаи в които е на терена показва, че му липсва елементарна работна етика.
Ако в повечето мачове играе както снощи срещу Разград, нямам абсолютно никакъв проблем да го виждам на позиция "среден, дефанзивен" (да не говорим, че има качества и за "среден, офанзивен")

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- UNBEATABLE
- Контакти:
Red_Neck написа:Сега, ...знам, че бая народ ще ме грабне, но ....принципно, (Д)Жеферсон е много добър футболист за нивото на ЕБ лига(такъв беше и Кулма
)
Имаш извратен вкус , луд

Аз нищо футболно не виждам в тоя , срещу Разград направи възможно най-малко грешки - това е.
Бандата е свободен от днес. Стойчо да не спи а да го взима за алтернатива на Гълъбов като ЦЗ и резерва на крайните защитници
Red_Neck написа:... му липсва елементарна работна етика...
Ако имаш предвид МЪРЗЕЛ, съм съгласен напълно с теб. Няма как да е стигнал до национала Бразилия и да не е талантлив. Ама колкото е талантлив, толкова е и мързелив. Иначе в нашата лига, надали има бек или крило, което да центрира с лекотата на Джеферсон.
- rebelheartous
- Контакти:
soilwork написа:Бандата е свободен от днес. Стойчо да не спи а да го взима за алтернатива на Гълъбов като ЦЗ и резерва на крайните защитници
Бандата е десен бек.
- delqnski47
- Контакти:
Ако отпаднем от Базел да шиткат бачо Али . 2 милки в евро са добра сума за него. После да офертират БотевЪ за Тошко.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа: После да офертират БотевЪ за Тошко.
Годината е 2030, ЦСКА отправя оферта за 84ти път към Ботевъ за 37-годишният вече Тодор Неделев. Неделев се замисля, но отсича: " В България шси ритам само за Ботив и точка!!!"

Не, сериозно. Имаме повече шанс да ни дадат Робърта или Кешеру, отколкото Тошко

Btw, Десподов ако пак ще го пращат под наем някъде...