30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски'' FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: 30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски''

Мнениеот gihuelo » 21 апр 2019 08:18

The deacon написа:
Mitata написа:
gihuelo написа:Опитахме се да бием , но не се получи!
Сряда - събота не е нашия цикъл :)
Според мен играхме с едно наум за сряда.
Мача се решаваше с това кой ще вкара гол. Не е лесно да се бие такъв Левски!
От 3-4 кръга играят безумен футбол тип гостуванията на Берое и Черно Море със 7-8 човека отзад и напред каквото стане. Вкараха два гола за 4 мача ( единия от дузпа за игра с рамо а втория от подхлъзване) а тук някакъв ни убеждава че са Реал Мадрид :)
Продължаваме напред :)
В сряда с Бикел, Тиаго и Енрике според мен ще изглеждаме по - различно.
За мен учудващо малко публика на Левски ! Може би най много 500 човека нормални хора извън Сз и ЮД.
Хората не са прости , Левски никога не е играл със 7-8 защитника .

Ако сряда-събота не е нашият цикъл, накъде сме тръгнали? Да свиваме бйрака и да не излизаме от нашия гьол.
Поне да не се лъжем.

В сряда ще биете и ще продължите напред, т.е. отивате на финал! Чисто практически, ще направите услуга и на нас! Но аз, продължавам да твърдя, че с тази игра, никой от отборите ни не е за за участие в евротурнирите.......

Чисто практически нищо не е сигурно :) Преди точно една година Ралка броеше празните места за финала а другите ни обясняваха как купата даже била гравирана с името ви ! Колкото до евротурнирите те и Лихтенщайн не са готови ама отвреме навреме си бият.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 21 апр 2019 08:32

Какво точно свири Станислав Тодоров при гредата на Малинов ? Даде свободен удар за сините от същото място.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 апр 2019 09:00

gihuelo написа:Само преди седмица надуваше някакви фанфари ,че ще вземем всичко и т.н.
Всички без изключение ти казаха да не летиш в небесата.
Сега след на земята и погледни реално на нещата.

След мача за купата в Разград видях много положителни неща в този отбор на ЦСКА. Но след втория мач там ми стана ясно, че отборът няма капацитет да се бори на два фронта. Хвана ме яд, че изпуснахме шансовете за титлата заради КБ. А трябваше да насочим усилията си именно за нея.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 21 апр 2019 09:11

Какъв финал ви гони не знам.Ясно се видя че нямате сили да бягате 90 минути и след 60 окапвате. сега след това дерби ше сте съвсем окапали. Докато ние няма какво да се лъжем си починахме срещу Лудогорец и сега за купата ще си скочим на макс. Просто при нас купата и евентуален финал с локомотив си беше приоритет и резоно си паднахме от морето и гората.
Но главният виновник за положението в което се намирате носи ръководството ви, ако бяхте задържали Десподов и се бяхте изръсили 2 000000 за Неделев сега щяхте да сте първи в класирането и най вероятно щяхте да играете финал за купата. Хората са казали " за да вземеш, първо трябва да дадеш."

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 апр 2019 09:19

Левски доста се заблуждават относно играта футбол. Тяхния отбор е на махленско ниво. Цял мач чистеха напред и чакаха някой рогач да се пребори сам, или на наша грешка. Ние поне се опитвахме да си подаваме, макар и да не ни се получаваше. Слаб мач за нас и комичен за противника. Но и за тази наша игра си логично обяснение: нямаме нужния креативен играч, който да даде извеждащ пас, да задържа топката, когато трябва, да разтегля играта и тн. А като липсва и Тиаго няма как от Пинто и Малинов да очакваме точен извеждащ пас. Иначе ситуации не липсваха. Както и да е, имаме бъдеще.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 апр 2019 09:24

samobotev написа:Какъв финал ви гони не знам.Ясно се видя че нямате сили да бягате 90 минути и след 60 окапвате. сега след това дерби ше сте съвсем окапали. Докато ние няма какво да се лъжем си починахме срещу Лудогорец и сега за купата ще си скочим на макс. Просто при нас купата и евентуален финал с локомотив си беше приоритет и резоно си паднахме от морето и гората.
Но главният виновник за положението в което се намирате носи ръководството ви, ако бяхте задържали Десподов и се бяхте изръсили 2 000000 за Неделев сега щяхте да сте първи в класирането и най вероятно щяхте да играете финал за купата. Хората са казали " за да вземеш, първо трябва да дадеш."

В сряда няма да си си така наперил перушината. Ще бъдете оскубани и ще гледате финала по тв-то. Очаквам съдията да ни даде едно рамо............. и на финала с Локомотив. Там ще ни е малко по-трудно, но ще се справим.
Последна промяна от шивача на 21 апр 2019 09:24, променено общо 1 път.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 апр 2019 09:24

шивача написа:Левски доста се заблуждават относно играта футбол. Тяхния отбор е на махленско ниво. Цял мач чистеха напред и чакаха някой рогач да се пребори сам, или на наша грешка. Ние поне се опитвахме да си подаваме, макар и да не ни се получаваше. Слаб мач за нас и комичен за противника. Но и за тази наша игра си логично обяснение: нямаме нужния креативен играч, който да даде извеждащ пас, да задържа топката, когато трябва, да разтегля играта и тн. А като липсва и Тиаго няма как от Пинто и Малинов да очакваме точен извеждащ пас. Иначе ситуации не липсваха. Както и да е, имаме бъдеще.

Ако в края на всеки полусезон ще продаваме най-добрите нашето светло бъдеще се простира до 2-3-то място в шампионата и първи-втори предварителен кръг в ЛЕ. Защо продадохме Десподов през зимата? За да е резерва в Каляри, вместо да ни помогне за титлата?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 апр 2019 09:27

Mitata написа:
шивача написа:Левски доста се заблуждават относно играта футбол. Тяхния отбор е на махленско ниво. Цял мач чистеха напред и чакаха някой рогач да се пребори сам, или на наша грешка. Ние поне се опитвахме да си подаваме, макар и да не ни се получаваше. Слаб мач за нас и комичен за противника. Но и за тази наша игра си логично обяснение: нямаме нужния креативен играч, който да даде извеждащ пас, да задържа топката, когато трябва, да разтегля играта и тн. А като липсва и Тиаго няма как от Пинто и Малинов да очакваме точен извеждащ пас. Иначе ситуации не липсваха. Както и да е, имаме бъдеще.

Ако в края на всеки полусезон ще продаваме най-добрите нашето светло бъдеще се простира до 2-3-то място в шампионата и първи-втори предварителен кръг в ЛЕ. Защо продадохме Десподов през зимата? За да е резерва в Каляри, вместо да ни помогне за титлата?

Не знам дали и финансовия феърплей също не е замесен в този трансфер. Иначе хубаво трансфер, но трябваше да вземат един плеймейкър и един ляв бек.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 21 апр 2019 09:37

Е то голямо постижение, да ни биете със съдийска помощ. Пък и чесно казано и да ни от страните така ме боли фара,както и на 90 процента от жълтурите.След миналогодишната резидба срещу Славия нищо няма да ме учуди в нашата родина. После идват разни полу-аматьорски отбори и поставят всички отбори класирали се по втория начин там където им е мястото. Отдава съм разбрал, че не е хубаво насила да се буташ там където не ти е мястото

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 21 апр 2019 09:50

Тук сините приятелки оставаха с 10 човека - 100% дузпа и втори жълт картон на Живко Миланов за безумното му влизане в краката на Али Соу без да има идея да играе за топката. В 30 сек. от клипчето се вижда много ясно, но явно идеята бе ЦСКА да не спечели в никакъв случай, а най-добре мача да завърши наравно.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”