Педро ми хареса на мен, но адски слаб мач направи Шимао ! Абсолютна трагедия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Долно уйно написа:Ако играч изрита резервната скамейка на противниковия отбор, какво наказание трябва да получи?
GOLEADOR написа:Галчев липсваше на ЦСКА,когато на Армията дойде отбор който паркира автобуса пред вратата уменията на Марадоната стават безценни!
гражданин от село написа:За сега не са отбор.Има доста нови и на практика се прави изграждане в движение.Нека минат поне още 3-4 мача и тогава ще се има по-ясна представа дали се получава отбор и с какви качества разполага.Левски ги гледах само с/у Марибор и не ги знам какво представляват, но до сега играхме само с/у отбори, които се окопаваха(вкл. и Дунав).Ще е интересно как ще изглежда играта с/у отбор, с които да се надиграваме и да има съответно и повече свободни пространства за нападателите.
blue avalanche написа:гражданин от село написа:За сега не са отбор.Има доста нови и на практика се прави изграждане в движение.Нека минат поне още 3-4 мача и тогава ще се има по-ясна представа дали се получава отбор и с какви качества разполага.Левски ги гледах само с/у Марибор и не ги знам какво представляват, но до сега играхме само с/у отбори, които се окопаваха(вкл. и Дунав).Ще е интересно как ще изглежда играта с/у отбор, с които да се надиграваме и да има съответно и повече свободни пространства за нападателите.
Стига с тая мантра:"...има доста нови..."
Половината са играли заедно в Литекс.![]()
Иначе,ДК здраво ви "скочи"!!!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта