КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: КБ ЦСКА София - Берое |20.04 - 20:00ч.|

Мнениеот Кашчей » 17 апр 2016 11:51

MAXIMUS написа:Нямам идея ! Би трябвало да важат, то остава и тези които са с карти да са пре*бани за този мач.

Ако са важели за предните мачове на БА за КБ, няма причина да не важат и за този мач. За финала май няма да важат, защото не се знае кой ще е формален домакин.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 апр 2016 11:56

MAXIMUS написа:Нямам идея ! Би трябвало да важат, то остава и тези които са с карти да са пре*бани за този мач.

Имам карта за"А",а нямам билет и се чудя какво да правя.Звънях вчера на една жена,която ми даде картата,но сигурно са сменили телефоните.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 апр 2016 12:15

petko.h.markov написа:
Teo написа:
MAXIMUS написа:
Teo написа:
MAXIMUS написа:ЦСКА е на финал. Марулите си изтърваха шанса в първия двубой. Резултата ако беше в тяхна полза, имаха шансове, но сега, не ! Просто не виждам смисъл защо анализираме как трябва да играем ! Играем играта която си играем през целия сезон. Атака след атака ! Берое ни е един от любимите и лесни клиенти. Бой от първата минута и това е. Ще се притесняваме от отбор като Берое ! Хайде малко по-сериозно ! Те се разтреперват само като ни видят автобуса или като влезнат в Борисовата градина, вие им давате някакви надежди за живот !
Мен ме притеснява как Емо и момчетата ще въведат ред по трибуните и синхрон в пеенето, като ще има много хора които незнаят как, кога и какво да пеят и правят !

Мразя такива хора които идват да гледат ЦСКА когато има само голям мач или такъв в които зависи нещо да се спечели. Идиотите къде бяха на последния мач с Вихрен и всички останали мачове без интрига мачове? Ама сега са големи ЦЕСЕКАРИ... :idea: Които не пее в Сектор Г ще си има проблеми тоя мач! Ако пък не знае песните още по-големи! Хиляди хора останаха без билети които са навсякъде с ЦСКА от както изпадна във В група и сега не могат да влязат заради е такива примадони като тия които ще са на мача!
@ А Гришата няма го коментирам... пълен идиот. Пусни нормални цени, а не да прави услуга на черноборсаджиите които като продадат 2 билета ще си избият вложените пари.

Иначе за мача... убиваме ги! Същото написах и преди мача в СТЗ. Без страх и без глуха защита... играем си нашата игра и си чакаме шанса!
@ Гледах им мача вчера с Локомотива и мога да кажа, че ония направиха изключително малоумни грешки, че ги качиха на такъв резултат.

Ще има самоволни заченки за тон на песни и скандирания. Трябва да сложат хора и към В и А сектор за синхронизация със "Сектор Г".

Те на момчетата от фен клуба им е ясно, че ще има туристи... не мисля, че са подценили това нещо. Така, че най-добре си пеем общо налаганите песни без новите, защото половината няма да знаят и две думи от тях и само ще се излагаме.

Важат ли абонаментните карти за този мач?

Петко, разбира се, че важат... ние сме продали над 2500 карти тоя сезон - рекорд. :idea:
@ Това е хубавото на картите... директно си отиваш на мача без да мислиш за билети, блъсканици и опашки.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 апр 2016 12:30

Teo написа:
petko.h.markov написа:
Teo написа:
MAXIMUS написа:
Teo написа:
MAXIMUS написа:ЦСКА е на финал. Марулите си изтърваха шанса в първия двубой. Резултата ако беше в тяхна полза, имаха шансове, но сега, не ! Просто не виждам смисъл защо анализираме как трябва да играем ! Играем играта която си играем през целия сезон. Атака след атака ! Берое ни е един от любимите и лесни клиенти. Бой от първата минута и това е. Ще се притесняваме от отбор като Берое ! Хайде малко по-сериозно ! Те се разтреперват само като ни видят автобуса или като влезнат в Борисовата градина, вие им давате някакви надежди за живот !
Мен ме притеснява как Емо и момчетата ще въведат ред по трибуните и синхрон в пеенето, като ще има много хора които незнаят как, кога и какво да пеят и правят !

Мразя такива хора които идват да гледат ЦСКА когато има само голям мач или такъв в които зависи нещо да се спечели. Идиотите къде бяха на последния мач с Вихрен и всички останали мачове без интрига мачове? Ама сега са големи ЦЕСЕКАРИ... :idea: Които не пее в Сектор Г ще си има проблеми тоя мач! Ако пък не знае песните още по-големи! Хиляди хора останаха без билети които са навсякъде с ЦСКА от както изпадна във В група и сега не могат да влязат заради е такива примадони като тия които ще са на мача!
@ А Гришата няма го коментирам... пълен идиот. Пусни нормални цени, а не да прави услуга на черноборсаджиите които като продадат 2 билета ще си избият вложените пари.

Иначе за мача... убиваме ги! Същото написах и преди мача в СТЗ. Без страх и без глуха защита... играем си нашата игра и си чакаме шанса!
@ Гледах им мача вчера с Локомотива и мога да кажа, че ония направиха изключително малоумни грешки, че ги качиха на такъв резултат.

Ще има самоволни заченки за тон на песни и скандирания. Трябва да сложат хора и към В и А сектор за синхронизация със "Сектор Г".

Те на момчетата от фен клуба им е ясно, че ще има туристи... не мисля, че са подценили това нещо. Така, че най-добре си пеем общо налаганите песни без новите, защото половината няма да знаят и две думи от тях и само ще се излагаме.

Важат ли абонаментните карти за този мач?

Петко, разбира се, че важат... ние сме продали над 2500 карти тоя сезон - рекорд. :idea:
@ Това е хубавото на картите... директно си отиваш на мача без да мислиш за билети, блъсканици и опашки.

Благодаря ти,Тео.
И пазете на някои да не им дойде идеята, да почетат датата 20 април.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 17 апр 2016 18:31

greenlandia написа:Сигурно няма кой да плати наема за стадиона!!!

Наемът е 30 000 лв. за един мач! С тези цени на билетите щеше да се плати наема и толкоз! За това е хубаво феновете много много да не мрънкат. И аз няма да съм на стадиона и какво от това? Една бира, салатка, порция цаца или картофки, стабилна компания, хубав телевизор и купона е на 6. Ама някои са вечно мрънкащи!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 17 апр 2016 18:39

Ще ме извиняват хората, които са останали без билет, а ходят на всеки мач, заради някои, които се сещат за отбора само в големите мачове и когато всичко върви по мед и масло, но ние си имаме дом и той се казва "Българска армия", не може заради именно тези, които се сещат за ЦСКА един път в годината когато предстои най-важния двубой да се местим на "Васил Левски", там не е нашия дом и ако мача се играе там атмосферата няма да е същата, аз съм твърдо против тази идея.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 апр 2016 18:42

Подкрепям Жорката. Да пускат още билети за Армията и докато може да вкарват хора... останалите на видео стена пред Сектор А. :idea:
@ Ние си имаме стадион и ще си играем на него!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 апр 2016 21:32

k_oleto написа:Викам, че в Сектор Г имаше повече публика от допустимия максимум. Според сайтовете - над 4 000 (не съм ги броил, но може би и повече да бяхме) По наредба (наредбите ги знаеш и по-добре от мен) - за гостите се отделя 10 % от капцитета на стадиона. Ся, не съм сигурен, но си мисля, че беройския стадион не е с капацитет 40 000 седящи места. Та...такива неща питам ?

10% е длъжен да отпусне домакина. Но може да отпусне и повече, не е забранено. Тоест наличието на 4000 фена на ЦСКА примерно не означава, че те са 10% от хората на стадиона и той е с капацитет 40000, означава, че или отбора-домакин е отпуснал по голям процент или просто фенове на гостите са изкупували масово билети за места извън определените за гостуващата агитка.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 апр 2016 21:38

Betchualeng Arnaikem написа:
k_oleto написа:Викам, че в Сектор Г имаше повече публика от допустимия максимум. Според сайтовете - над 4 000 (не съм ги броил, но може би и повече да бяхме) По наредба (наредбите ги знаеш и по-добре от мен) - за гостите се отделя 10 % от капцитета на стадиона. Ся, не съм сигурен, но си мисля, че беройския стадион не е с капацитет 40 000 седящи места. Та...такива неща питам ?

10% е длъжен да отпусне домакина. Но може да отпусне и повече, не е забранено. Тоест наличието на 4000 фена на ЦСКА примерно не означава, че те са 10% от хората на стадиона и той е с капацитет 40000, означава, че или отбора-домакин е отпуснал по голям процент или просто фенове на гостите са изкупували масово билети за места извън определените за гостуващата агитка.

На някои колеги не им стана ясно, че повече билети от капацитета на стадиона и повече от отпуснатите им по правилник са две безкрайно различни неща. Затова и Тео продължава с безумията си за печатане на билети над допустимия капацитет на "Българска армия" в момента.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 апр 2016 21:41

Кашчей написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

На някои колеги не им стана ясно, че повече билети от капацитета на стадиона и повече от отпуснатите им по правилник са две безкрайно различни неща. Затова и Тео продължава с безумията си за печатане на билети над допустимия капацитет на "Българска армия" в момента.

Ти откъде знаеш какъв е допустимия капацитет, че се изказваш?
@ Армията отдавна побира повече хора от колкото пише по разни сайтове.

Върни се в “ЦСКА”