ЦСКА официално поиска фалит!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: ЦСКА официално обяви фалит!

Мнениеот джони » 31 юли 2015 15:02

BRF написа:Просто не виждам какво има да се коментира тоя краткосрочен договор. Ясно е, че закърпваме бюджет на парче. Не ми е неудобно, а ме е яд на некадърниците в Левски.

Пеевски и Боко ви държат на къса каишка,затова е краткосрочен договора,трябва да слушкате хубаво ,за да получите следваща порцийка

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 юли 2015 15:03

Nuke написа:
BRF написа:
Nuke написа:
Ами виж сега, точно толкова знаеш и ти, колкото и аз. Аз нямам нито едно доказателство, че Пеевски има нещо общо с Левски. Ти имаш ли? Ама говоря за реално доказателство, не статия от жълт вестник.

А бе не ги слушай тия бе!пеевски няма нищо общо с Левски,как ще има?Ония избягалия в Сърбия престъпник предупреди какво ще стане и как се пренасочват усилията!Още на другия ден му обясниха,че ако продължава да говори ще го изгонят от Сърбия!Щеше да е смешно ако не беше жалко!

Не виждам доказателствата, че Пеевски има общо с Левски. Къде са?

Че аз твърдя обратното бе!Нямате нищо общо с пеевски!Собственици са ви Тонев,адвоката на пеевски(наричам го така само защото не му знам името) и онзи от Пловдив!Тримата казаха,че ще осигурят по 6 милиона на година(не разбрах дали от закуски ги имат тия пари) и се надяват на спонсори!През февруари нямате пари за лиценз(1.8 милиона),до май имате неплатени по 5 заплати,ама вече през юли ще строите целия стадион!Не собственици,а магьосници!Дай Боже всеки му такива!Явно и аз ще участвам във вашето възраждане(поне докато не прекратя пребиваването си в тази държава)!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 юли 2015 15:04

BRF написа:
Nuke написа:
BRF написа:
Nuke написа:А договорът с Виваком е за ЕДНА година, не са ни купили!

Самия факт,че във вашия форум няма НИТО ЕДИН коментар за новия ви спонсор,а сте тук да се дърлите с нас е показателен!Дори и на вас ви е неудобно! ;)

Просто не виждам какво има да се коментира тоя краткосрочен договор. Ясно е, че закърпваме бюджет на парче. Не ми е неудобно, а ме е яд на некадърниците в Левски.

Тъй ли уе брат!Нищо и никакъв договор :shock: !Не може винаги да е ВТБ за по три години или 5 годишен с Газпром!Може би ще осъзнаеш колко ти е изкривено вече мисленето!Някакъв си краткосрочен договор,баси наглеца!

Ти май си болно хейтърче, а? Мхм, така си е.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 31 юли 2015 15:04

кристи3 написа:
bobo_13 написа:За да се кандидатства за профи лиценз за Б група едно дружество трябва да е член на БФС минимум 2 години. Щом новото е създадено сега, значи по правилниците на БФС, чак след сезон 2016/2017 новото дружество ЦСКА ще може да бъде в Б група.....ако не променят наредбите специално за този случай

Принципно е така, но в Наредбата за вътрешното клубно лицензиране (която е почти буквален прочит на Наредбата на УЕФА за лицензиране за нейните турнири и fair play) има един Анекс 1, който казава, че се допуска изключение от изискването за срок при получаването на лиценз за професионален футбол при "промяна на юридическата форма или структурата на компанията на кандидата за лиценз" - точно в този казус се намира в момента ЦСКА. Така че, няма да се налага да се изменя наредбата (то и не може, защото, както вече споменах, тя е препис на тази на УЕФА) - а и сега в нея си има нужното правило.

Колегата "кристи3" много добре е обяснил казуса с лиценза,

освен това в новото дружество 90% акционер е старото дружество, тоест те са свързани лица, което означава, че старото дружество прехвърля на ДЪЩЕРНОТО си дружество лиценза за "В" група!

Относно титлите
Blue1914 написа:
Гоним си интересите! 8-) Почвате НОВИЧКИ чисти, но и НОВИЧКИ и занулени. Пък марки, емблами, имана правете или купувайта колкото щете. Вярно, че първите новородени червени петолъчки са разбили всякакви рекорди за бързи успехи във футбола, но дори и мишките-нагаждачи от БФС няма как да пишат на вторите новородени петолъчки, че са спечелили 32 титли и 3200 точки в А-група няколко седмици, след като са били основани. :mrgreen: :mrgreen:

Приятелю, ако не си компетентен по въпроса, попитай някой сведущ, какво е това нематериален дълготраен актив, титлите и историята са именно такова нещо!

Те просто ще бъдат осчетоводени в старото дружество, като нематериални дълготрайни активи, след което ще бъдат прехвърлени като акционерна вноска в новото дружество(предполагам, че това вече е направено), това става чисто счетоводно!

Относно търговските марки, те са собственост на НАП, тоест на държавата, ако никой не ги купи, НАП може да ги прехвърли на Министерството на спорта, което като ПРИНЦИПАЛ и собственик, ще може да дава франчайз за марката ЦСКА, както дава и концеси за базите, двете неща(концесии и марки) може да са свързани и да вървят заедно!

Освен това, ако титлите и историята, не са учредени като НМДА и не са прехвърлени на новото дружество, то държавата в лицето на НАП, като единствен първостепенен и основен кредитор може да поиска от синдиците, които скоро ще бъдат назначени, да учредят такъв НМДА и да го прехвърлят на НАП, след което НАП да го продаде или прехвърли на Министерство на спорта, нищо не се губи, но тогава държавата ще реши, кой наистина ще наследи ЦСКА!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 юли 2015 15:04

джони написа:
BRF написа:Просто не виждам какво има да се коментира тоя краткосрочен договор. Ясно е, че закърпваме бюджет на парче. Не ми е неудобно, а ме е яд на некадърниците в Левски.

Пеевски и Боко ви държат на къса каишка,затова е краткосрочен договора,трябва да слушкате хубаво ,за да получите следваща порцийка

Това не е мой цитат и ми е гнусно да се гледам ,уж казал такова нещо!Би ли коригирал?Благодаря предварително!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 юли 2015 15:04

BRF написа:
Nuke написа:
BRF написа:
Nuke написа:
Ами виж сега, точно толкова знаеш и ти, колкото и аз. Аз нямам нито едно доказателство, че Пеевски има нещо общо с Левски. Ти имаш ли? Ама говоря за реално доказателство, не статия от жълт вестник.

А бе не ги слушай тия бе!пеевски няма нищо общо с Левски,как ще има?Ония избягалия в Сърбия престъпник предупреди какво ще стане и как се пренасочват усилията!Още на другия ден му обясниха,че ако продължава да говори ще го изгонят от Сърбия!Щеше да е смешно ако не беше жалко!

Че аз твърдя обратното бе!Нямате нищо общо с пеевски!Собственици са ви Тонев,адвоката на пеевски(наричам го така само защото не му знам името) и онзи от Пловдив!Тримата казаха,че ще осигурят по 6 милиона на година(не разбрах дали от закуски ги имат тия пари) и се надяват на спонсори!През февруари нямате пари за лиценз(1.8 милиона),до май имате неплатени по 5 заплати,ама вече през юли ще строите целия стадион!Не собственици,а магьосници!Дай Боже всеки му такива!Явно и аз ще участвам във вашето възраждане(поне докато не прекратя пребиваването си в тази държава)!

Бил е някога адвокат на Пеевски, за кратко. Отдавна не е. Затова дадох примера с доматите, но се иска поне една мозъчна клетка.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 юли 2015 15:06

Nuke написа:
BRF написа:
Nuke написа:
BRF написа:

Самия факт,че във вашия форум няма НИТО ЕДИН коментар за новия ви спонсор,а сте тук да се дърлите с нас е показателен!Дори и на вас ви е неудобно! ;)

Просто не виждам какво има да се коментира тоя краткосрочен договор. Ясно е, че закърпваме бюджет на парче. Не ми е неудобно, а ме е яд на некадърниците в Левски.

Тъй ли уе брат!Нищо и никакъв договор :shock: !Не може винаги да е ВТБ за по три години или 5 годишен с Газпром!Може би ще осъзнаеш колко ти е изкривено вече мисленето!Някакъв си краткосрочен договор,баси наглеца!

Не аз съм в темата на противниковия отбор и да ръся глупости,вместо да възхвалявам новото си ръководство за новия договор!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 юли 2015 15:07

BRF написа:
Nuke написа:
BRF написа:
Nuke написа:
BRF написа:

Не аз съм в темата на противниковия отбор и да ръся глупости,вместо да възхвалявам новото си ръководство за новия договор!

Причинно-следствена връзка знаеш ли какво означава? Силно се съмнявам.
Що не си коментираш темата за фалита на ЦСКА, ами се занимаваш със спонсорите на Левски, м?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 юли 2015 15:10

Nuke написа:
BRF написа:
Nuke написа:
BRF написа:
Nuke написа:

Бил е някога адвокат на Пеевски, за кратко. Отдавна не е. Затова дадох примера с доматите, но се иска поне една мозъчна клетка.

Еми не му знам името!Проблем ли ти е това?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 юли 2015 15:13

BRF написа:
Nuke написа:
BRF написа:
Nuke написа:
BRF написа:
Nuke написа:

Еми не му знам името!Проблем ли ти е това?

Мислиш, че като се правиш на неразбрал въпросите си забавен ли? Не, просто изглеждаш тъпо.

Върни се в “ЦСКА”