Галин Иванов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Браво Галине !!!
Според Война от утре ЦСКА е вече нормален клуб,аз лично имам съмнения,,
Teo написа:Абе, Галин ако трябва и 100 загуби да направи от мене лично няма да получи обиди... имам само забележки за вчера със смените!
Галин и Владо 5 години да не им се казва копче, а на 6-тата ще береме плодовете![]()
Шнур за титлата и купата...Които е от ЦСКА и иска това на всяка цена по-добре смени отбора, а не да трови обстановката в отбора
Да видим маршрутката с туристи как ще я разкараме лятото.. щото от сега виждам как ще ни *** майката
Не че нещо,ама ако хората подкрепящи червените последват съвета ти,ще останете точно толкова фена,колкото имат и Локо сф.Мислех си че си наясно,че повече от 90% от сини и червени фенове,са глорихънтъри.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Teo написа:Абе, Галин ако трябва и 100 загуби да направи от мене лично няма да получи обиди... имам само забележки за вчера със смените!
Галин и Владо 5 години да не им се казва копче, а на 6-тата ще береме плодовете![]()
Шнур за титлата и купата...Които е от ЦСКА и иска това на всяка цена по-добре смени отбора, а не да трови обстановката в отбора
Да видим маршрутката с туристи как ще я разкараме лятото.. щото от сега виждам как ще ни *** майката
Не че нещо,ама ако хората подкрепящи червените последват съвета ти,ще останете точно толкова фена,колкото имат и Локо сф.Мислех си че си наясно,че повече от 90% от сини и червени фенове,са глорихънтъри.
Не че нещо, ама ние не сме печелили титла от 2008.
Така че който е имало да сменя отбора, си го е сменил. За горските примерно.
- Red Warrior
- Контакти:
ASENOVSKI VOYN написа:гражданин от село написа:Чакай и аз да седна докато има свободни места на първите редове.Ха така,сега вече чакам да чуя какво ни чака?
От утре започва изплащането на заплатите към първия отбор, ДЮШ, администрацията и персонала на Армията.
До края на седмицата ще бъдат разплатени 90% от задълженията на клуба към бивши играчи, служители и други клубове за да може отбора да вземе евро лиценза. Ще се назначат нови хора, които са доказали, че за тях ЦСКА не е само изворна пари
Гледах т. нар. представител на феновете - Георгиев при Кедъра днес и това, което разбрах, е че финансирането на отбора е осигурено ДО края на сезона. А след това какво правим? Или ще ни се каже рефрена - това е положението момчета, фалираме понеже задълженията са неизплатими.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
Red Warrior написа:ASENOVSKI VOYN написа:гражданин от село написа:Чакай и аз да седна докато има свободни места на първите редове.Ха така,сега вече чакам да чуя какво ни чака?
От утре започва изплащането на заплатите към първия отбор, ДЮШ, администрацията и персонала на Армията.
До края на седмицата ще бъдат разплатени 90% от задълженията на клуба към бивши играчи, служители и други клубове за да може отбора да вземе евро лиценза. Ще се назначат нови хора, които са доказали, че за тях ЦСКА не е само изворна пари
Гледах т. нар. представител на феновете - Георгиев при Кедъра днес и това, което разбрах, е че финансирането на отбора е осигурено ДО края на сезона. А след това какво правим? Или ще ни се каже рефрена - това е положението момчета, фалираме понеже задълженията са неизплатими.Пожелавам успех на новата власт, но аз лично съм скептично настроен към тях. Можеха да спестят тези драми точно около лиценза и преди мача с Лудогорец. Нищо не пречеше смяната на собствеността да се извърши преди две седмици, или през зимната пауза.
Как?
- Red Warrior
- Контакти:
petko.h.markov написа:Red Warrior написа:ASENOVSKI VOYN написа:гражданин от село написа:Чакай и аз да седна докато има свободни места на първите редове.Ха така,сега вече чакам да чуя какво ни чака?
Гледах т. нар. представител на феновете - Георгиев при Кедъра днес и това, което разбрах, е че финансирането на отбора е осигурено ДО края на сезона. А след това какво правим? Или ще ни се каже рефрена - това е положението момчета, фалираме понеже задълженията са неизплатими.Пожелавам успех на новата власт, но аз лично съм скептично настроен към тях. Можеха да спестят тези драми точно около лиценза и преди мача с Лудогорец. Нищо не пречеше смяната на собствеността да се извърши преди две седмици, или през зимната пауза.
Как?
По същия начин както сега, само че по-рано.

- vg_vasilev
- Контакти:
dreben23 написа:Изградихме само една опасна атака, същото и при Стойчо. Казвате браво, а дори нямахме сили да рушим!![]()
Пропаднал отбор нов треньор не може да го изгради за една седмица, иначе щяхме да гледаме друг спорт, не футбол.
Браво казвам за желанието и хъса, но тактически, физически и организационно бяхме по-зле, отколкото и при бат Стойчо, мили деца!![]()
Разградчани ни разграбиха бостана с дините, така да се каже от разградения двор!И на какво да кажем браво?
Нито един наш играч не беше наред нито с главата, нито с краката в този мач!![]()
Стига сте правили тъпи и безсмислени теми, че си гледам мача и ми губите времето.
Абе ако съдията, на който вече спряха правата беше дал червен картон на Моооци...Моооци..Моооци или на Дяков, където за 2 секунди изрита 3-ма от ЦСКА-то как ли щеше да се развие мача? Не ме разбирайте погрешно - нито съм от Лудогорец,нито от някой от другите "грандове" . Но много се дразня когато съдията подкрепя очевадно някой отбор. В момента Лудогорец, преди Левски,ЦСКА-а. В Испания -Реал М, Барса..
Red Warrior написа:ASENOVSKI VOYN написа:гражданин от село написа:Чакай и аз да седна докато има свободни места на първите редове.Ха така,сега вече чакам да чуя какво ни чака?
Никой няма да ни фалира. Просто следващите години бюджета ще ни е като на Литекс, около 4 милиона и ще се наблегне на погасяването на дълговете.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
Red Warrior написа:petko.h.markov написа:Red Warrior написа:ASENOVSKI VOYN написа:гражданин от село написа:Чакай и аз да седна докато има свободни места на първите редове.Ха така,сега вече чакам да чуя какво ни чака?
Как?
По същия начин както сега, само че по-рано.
Добре.Нека погледнем фактите,такива каквито ги потвърдиха те и лупи:
-те са дали кредит няколко млн.лв миналата година с падеж 30.03 тази година.Ако няма пари им прехвърля акции.
-мажоритарен собственик е той
-т.е ако той не желае да ги прехвърли те нямат законно право да управляват клуба
Тогава предприеха този ход с феновете и сделка и реално тяхно управление може да има ако имат повече акции от него.Те не са съгласни да дават повече пари и той да ги управлява.
- Red Warrior
- Контакти:
petko.h.markov написа:Добре.Нека погледнем фактите,такива каквито ги потвърдиха те и лупи:
-те са дали кредит няколко млн.лв миналата година с падеж 30.03 тази година.Ако няма пари им прехвърля акции.
-мажоритарен собственик е той
-т.е ако той не желае да ги прехвърли те нямат законно право да управляват клуба
Тогава предприеха този ход с феновете и сделка и реално тяхно управление може да има ако имат повече акции от него.Те не са съгласни да дават повече пари и той да ги управлява.
Падежа на кредита можеше да не съвпада с датата за лиценза за да не се гърчим до последно в неизвестност. Нещо не ми хареса начина на влизане в ЦСКА. Би трябвало да го направят със замах, а не влизаме - не влизаме, плащаме - не плащаме. Не ги разбирам аз така нещата. За мен новата власт почна с фалстарт в ЦСКА.