j0rka7aa написа:Много съм доволен от видяното снощи, страхотна атмосфера на стадиона, страхотна победа, вижда се, че когато всички сме заедно и сме задружни абсолютно всичко ни върви! Това е моят ЦСКА, истинският ЦСКА, отбора, който обичам! Само искам да попитам какво повече от това искат тези, които снощи не бяха на стадиона, а имат възможност да отидат?
Брат не ги обвинявай хората. Вчера за пръв път си заведох приятелката във "В", до момента я водех само в "А" сектор и що годе беше доволна от условията. Вчера на песните в които се скача имах чувството , че навсякъде около мене се чуваше пукане на пластмаса и чупене на седалки, да не говорим за тоалетните!!!!!! УСЛОВИЯТА В МОМЕНТА СА ПЪЛНА СКРЪБ.
Дал съм 200 лв за Акций, над 50 SMS за Г сектор, да не говорим за урните , че на всеки мач пускам пари, както и тя и срещу това получаваме ГНЯЗ...... Не броим билетите 7 за В и 10 за А и тн и тн. Тази година съм си дал кожата за ЦСКА, време е да започнат да мислят за зрителите, естествено темата е много дълга, а най-лошото е че държавата ни държи в шах ...... Айде със здраве и ОЩЕ ОТ ДЕТЕЕЕЕЕЕ.........