XXXI кръг: ЦСКА - Ботев (плейофи) 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: XXXI кръг: ЦСКА - Ботев (плейофи) 2:0

Мнениеот Beck's » 11 апр 2014 18:00

j0rka7aa написа:Много съм доволен от видяното снощи, страхотна атмосфера на стадиона, страхотна победа, вижда се, че когато всички сме заедно и сме задружни абсолютно всичко ни върви! Това е моят ЦСКА, истинският ЦСКА, отбора, който обичам! Само искам да попитам какво повече от това искат тези, които снощи не бяха на стадиона, а имат възможност да отидат?

Брат не ги обвинявай хората. Вчера за пръв път си заведох приятелката във "В", до момента я водех само в "А" сектор и що годе беше доволна от условията. Вчера на песните в които се скача имах чувството , че навсякъде около мене се чуваше пукане на пластмаса и чупене на седалки, да не говорим за тоалетните!!!!!! УСЛОВИЯТА В МОМЕНТА СА ПЪЛНА СКРЪБ.

Дал съм 200 лв за Акций, над 50 SMS за Г сектор, да не говорим за урните , че на всеки мач пускам пари, както и тя и срещу това получаваме ГНЯЗ...... Не броим билетите 7 за В и 10 за А и тн и тн. Тази година съм си дал кожата за ЦСКА, време е да започнат да мислят за зрителите, естествено темата е много дълга, а най-лошото е че държавата ни държи в шах ...... Айде със здраве и ОЩЕ ОТ ДЕТЕЕЕЕЕЕ.........

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 апр 2014 19:10

2:0 :)

САМО ЦСКА 8-)

Косоко гОлем :idea:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: XXXI кръг: ЦСКА - Ботев (плейофи)

Мнениеот sin4ec » 11 апр 2014 20:20

Udoji90 написа:
sin4ec написа:Само да питам-понеже преди два кръга заявихте, че Ботев ни е легнал, а гледайки днешния мач и представянето на канарите, аз какво трябва да заявя? Щото жълтите изглеждат доста по-зле, отколкото на Герена... Е?

E, не съм съгласен, че вчера са били по-зле. Допуснаха за цял мач горе-долу толкова грешки отзад, колкото само за първите 20-25-30 мин. срещу вас. Освен това на "Герена" за цял мач май нямаха нито 1 положение, а вчера поне създадоха едно (даже 2 при една и съща атака) - да, чак в края, но можеше да им донесе точка. Нашият мач беше на кантар до последно, а вашият беше ясен още след първата си четвърт.
Друг е въпросът, че аз изобщо не съм убеден, че "Ботев" ви легнаха тогава - или Мъри се чудеше как да си изпроси уволнение, след като не му приеха оставката, или беше отписал първенството за сметка на Купата. (Впрочем, сигурен съм, че тогава и с титулярен състав "Ботев" щяха да паднат - просто в София играят доста неубедително.)
А гредата на Хамза вчера на практика доказва, че мачът си е чист - няколко сантиметра по-надолу и "сценарият" щеше да се прецака. Макар че доколкото разбирам, ти самият не смяташ, че има уговорка, а просто иронизираш заради твърденията за полягане на "Ботев" на "Герена". ;)

Естествено, че иронизирам! Просто Ботев навън са трагични, явно е до маталитет... ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 апр 2014 20:23

Но май Ботев правят някакви демонстрации на Мъри-не съм сигурен, но нещо понамирисва... Естествено, дори и да е така, ЦСКА и Левски нямат никаква вина за тези им проблеми , та да се сипят кухи обвинения в полягване! И в двата мача Ботев бе беззъб, без идея, без агресия, без гонене и пресиране.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 апр 2014 20:36

Да,ама все пак направиха равен на Лудогорец там,че и два гола вкараха.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 апр 2014 09:21

sin4ec написа:Но май Ботев правят някакви демонстрации на Мъри-не съм сигурен, но нещо понамирисва... Естествено, дори и да е така, ЦСКА и Левски нямат никаква вина за тези им проблеми , та да се сипят кухи обвинения в полягване! И в двата мача Ботев бе беззъб, без идея, без агресия, без гонене и пресиране.

Нека не сравняваме гостуванията на Ботев на ЦСКА и Левски за първенство, най-малкото защото изпълнителите в двата двубоя бяха съвсем различни. Оставям настрана желанието на треньора да спечели единия и другия двубой.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 12 апр 2014 11:51

Леко бутане от съдията,но с такива реверанси се видя в Европа(националния)какво ни сполетява.Ръгни пет пъти,ритни три пъти и ето убиваш футбола :!: После като заиграем по същия начин ни дават картони,като цяло селски мач и то за да се спаси ЦСКА и държи в А група :!:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 апр 2014 11:57

ivan40 написа:Леко бутане от съдията,но с такива реверанси се видя в Европа(националния)какво ни сполетява.Ръгни пет пъти,ритни три пъти и ето убиваш футбола :!: После като заиграем по същия начин ни дават картони,като цяло селски мач и то за да се спаси ЦСКА и държи в А група :!:

На щавено канарче, космоса му пречи.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 12 апр 2014 12:11

Кировец написа:
ivan40 написа:Леко бутане от съдията,но с такива реверанси се видя в Европа(националния)какво ни сполетява.Ръгни пет пъти,ритни три пъти и ето убиваш футбола :!: После като заиграем по същия начин ни дават картони,като цяло селски мач и то за да се спаси ЦСКА и държи в А група :!:

Това ако го приемаш за продукция от А група значи си объркал спорта,аз искам футбол с едно докосване а не окопна битка където всичко е позволено-разбира се най-вече за вас :!: Виж Бандаловски в нацинала ,многото фалове -това в Европа не се приема и се санкционира :!: Щавенето ще го оставим за Пловдив :lol: ,малко мазничко ще е..... :mrgreen: ,тук дърворезбата няма да ви помогне :!:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 апр 2014 12:13

ivan40 написа:
Кировец написа:

Това ако го приемаш за продукция от А група значи си объркал спорта,аз искам футбол с едно докосване а не окопна битка където всичко е позволено-разбира се най-вече за вас :!: Виж Бандаловски в нацинала ,многото фалове -това в Европа не се приема и се санкционира :!: Щавенето ще го оставим за Пловдив :lol: ,малко мазничко ще е..... :mrgreen: ,тук дърворезбата няма да ви помогне :!:

Ами Косоко и Иван Стоянов ти предоставиха отличен футбол с 1 докосване.

Върни се в “ЦСКА”