7 кръг ЦСКА София - Ботев Пловдив FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: 7 кръг ЦСКА София - Ботев Пловдив |01.09|

Мнениеот Teo » 01 сеп 2013 23:37

гражданин от село написа:Брой победите и няма да се объркваш. :lol:

Изображение

Менди много глупав втори жълт си изкара... кой ще ни спасява сега в Гоце Делчев...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 сеп 2013 23:41

След ГД ще трябва вече да можем да броим до две. ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 сеп 2013 23:57

Дежурната греда, непростими пропуски на Бадема и Огнянов, може би неправилно отменен гол на Анисе, но като цяло слабичко и за двата отбора. Много тъпо се изложи Менди, но в Гоце Делчев трябва и без него да бием - Апостола днес игра дори неочаквано добре, така че вярвам, че ще го замени успешно в центъра.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 сеп 2013 00:05

Udoji90 написа:Дежурната греда, непростими пропуски на Бадема и Огнянов, може би неправилно отменен гол на Анисе, но като цяло слабичко и за двата отбора. Много тъпо се изложи Менди, но в Гоце Делчев трябва и без него да бием - Апостола днес игра дори неочаквано добре, така че вярвам, че ще го замени успешно в центъра.

Мен лично днес ми харесаха момчетата как играха, вижда се, че почваме да играем с една идея по-добре с всеки изминал мач. Сега това прекъсване където идва ще се отрази много добре на отбора, ще наблегнат на физическата подготовка и след това почваме побеждаваме - 5 от 5 в следващите мачове може да направим до преди дербито с Левски. Всичко е в ръцете на Стойчо и момчетата!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 сеп 2013 00:18

Мисля, че бяхме превъзходни днес! Косоко просто ми пълни душата като го гледам, роден е да бъде титуляр! :mrgreen: :lol:
Пумпализира и целия отбор на Ботев, жалко, че нямаше физическите сили да продължи дейността и през второто полувреме. Много съм доволен от всички, невероятно старание и себераздаване! Даже и от играчите на Ботев съм доволен. :mrgreen: Най-хубавото дерби от всички дето изгледах днес, напълно съм искрен! :) :P Браво и на двата отбора за хубавата битка. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 02 сеп 2013 00:19

Жълтурите се сетиха, че трябва да пеят 20 минути след края на мача, когато всички бяха излезли.. :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 сеп 2013 00:29

Teo написа:
Udoji90 написа:Дежурната греда, непростими пропуски на Бадема и Огнянов, може би неправилно отменен гол на Анисе, но като цяло слабичко и за двата отбора. Много тъпо се изложи Менди, но в Гоце Делчев трябва и без него да бием - Апостола днес игра дори неочаквано добре, така че вярвам, че ще го замени успешно в центъра.

Мен лично днес ми харесаха момчетата как играха, вижда се, че почваме да играем с една идея по-добре с всеки изминал мач. Сега това прекъсване където идва ще се отрази много добре на отбора, ще наблегнат на физическата подготовка и след това почваме побеждаваме - 5 от 5 в следващите мачове може да направим до преди дербито с Левски. Всичко е в ръцете на Стойчо и момчетата!

O, да, определено смятам, че има възход, който трябва да продължи след паузата. До момента постоянно идват нови, правят се експерименти, напипва се съставът... Физически започваме да стоим много по-добре, отколкото беше в началото, Марсиньо изигра 2-3 слаби мача и след това е на ниво, Бадема беше трагичен, но и той малко по малко намира себе си, Чочев вече играе с доста по-голяма увереност и има някои много добри отигравания, повече топки стигат до нападателите, по-малко грешки има в защита... Очаквам да се подобрим още, но нямам почти никакви високи изисквания към отбора този сезон - не държа да играем в ЕКТ, даже не е фатално и да сме извън горната половина. Благодарен съм, че още го има отборът, макар че с Лупи винаги трябва да се има едно наум.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

zergRush
Контакти:

Мнениеот zergRush » 02 сеп 2013 00:40

Янис Зику написа:Жълтурите се сетиха, че трябва да пеят 20 минути след края на мача, когато всички бяха излезли.. :lol:

Така ли? По телевизора 90 минути се чуваше "кур за софия" + "жълти" песни. Явно си влезнал на стадиона безплатно, като глухоням човек-инвалид :P

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 02 сеп 2013 00:41

Слаб мач за БОТЕВ срещу един посредствен домакин , който трябваше с лекота да размажем. Отборът ни е в спад след мачовете със Щутгарт , нападението е ялово , а дори и защитата прави необясними люхове /изпускането на Гъргоров днес/ . Какво че целия мач премина под диктовката на БОТЕВ ? Какво че канарите владееха повече топката и изнасяха с лекота ? Когато няма завършващ удар - всичко това се обезценява. За втора поредна година подаряваме точки на ЦСКА и направо ги реанимираме от комата... Мъри направи прекалено страхлива тактика. Кортзорг беше забит необяснимо на крилото , а вместо в него за пореден мач мъчим Мацата като фалшива девятка... Неделев телом е в БОТЕВ , а духом вече е другаде. Анисе тича много , но позицията му на терена остава неясна. Резервите Педро и Костов са неориентирани. Единствено средната линия в лицето на Боби Галчев и Иршак беше на обичайното добро ниво , а в защита Данчо Христов напълно отказа Марсиньо. От домакините направи добро впечатление рошавия черньо / Косоко , Кококо ?/ - поне докато се измори доста изтормози Весо Минев. Другите - нищо особено. С този отбор максимума за ЦСКА като цел е влизането в седмицата... 8-) При повече пари - повече.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 02 сеп 2013 00:45

Добре, че идва пауза, та да понастигнем другите. Че имам чувството, че докато влезем в кондиция за 90 минути, ще дойде края на полсезона. Иначе се заформя отбор, колкото и да не изглеждаше вероятно в началото.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”