vaskonti написа:Ясно, ти дори не си правиш труда да осмислиш това, което пишеш. Просто преписваш на сляпо разните му статии, които ти попаднат, без да те интересува какво всъщност пише. Би ли ми обяснил как така Стойчо години наред краде ЦСКА и абсолютно никой от шефовете, от които очевидно "краде", не се усеща и не му резва крилцата? Как става тоя номер - нито Черепа, нито Томов, нито Титан, нито сега пак Томов - абсолютно никой от тях не се усеща как бива краден, средно с по почти 10(десет) милиона на година? Ти изобщо опита ли да помислиш върху тази "статия" и тия "данни", които се изнасят? Не виждаш ли каква чутовна глупост е това? Аз не харесвам Стойчо, но когато се пишат подобни небивалици и тъпотии, не мога да не съм на негова страна. Защото ако това е истина и е скандално, ако се направи подобна сметка за Сираков, в сравнение с него Стойчо ще изглежда като аматьор.
И като си толкова принципен и настояваш, че това е тема за Стойчо, защо не направиш една отделна тема с подобни сметки за останалите клубове? Да видим какво толкова "скандално" е извършил Стойчо, в сравнение с тях?
....
Пробвам за последно !
40 млн е сумата давана за заплати на футболистите, на Стойчо, за комисионни и за трансфери само във времето в което той Ви е бил треньор !
За времето за което е бил при вас Вие сте спечелили 2 титли.
Това прави 20 млн. за титла, което е абсурдно много за нашите стандарти, според мен. Това е всичко, което искам да кажа !
И за да ти е мирна главата :
В Левски също се извършват измами, като се вписват минимални заплати на хора с няколко хилядарки на месец...
Венци Шкембето мами всички, като продава мачове
Доволен ?
ПП. Какво и кой краде при вас не ме вълнува. Освен мошенници, във вашето ръководство /по мое мнение/ няма нищо друго... Станахте за смях и в УЕФА с последните си действия. Мен обаче това не ме вълнува. Аз имам любим отбор - Славия ! Отбор с предостатъчно проблеми ! Надавям се да не съм ти попречил прекалено много, с опита си да се включа в темата, предоставяйки информация ! Противно на вярванията ти (явно), ЦСКА не е центъра на вселената и на повечето хора въобще не им пука какво ще се случва с вас...