3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: 3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Мнениеот Udoji90 » 05 авг 2013 14:37

Янис Зику написа:Бяха достатъчни 3 мача, за да се разпискате отново. Аз очаквах поне до петия кръг да не се почне, но явно съм подценил някои..

Нищо учудващо. Явно много бързо забравиха някои, че доскоро съществуването на отбора беше под съмнение и вместо да се радват, че изобщо го има, си измислят нереалистични цели и мърморят защо не се постигат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 05 авг 2013 15:31

Защо приемате мнението ми като "пискане"? Нали съм се аргументирал, все пак. Като е иначе, кажете това не е така, онова е другояче. Това е смисъла на дискусията и форума. Само едно нещо ще допълня към предното. Както отбелязах, Стойчо е от школата на Гочето Василев, но има една друга - тази на Чичо Митко, който без подготовка пуска 3-4 юноши и бие Литекс за суперкупата.
Та не е случайно, че момчетата на Чичо Митко играха и играят най-често в големите първенства. Жалко, че малко хора, като Любо, попиха от неговия усет за футбола, а това е единственото, което може да ни изкара от калта в момента.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 авг 2013 16:27

11_best написа:Защо приемате мнението ми като "пискане"? Нали съм се аргументирал, все пак. Като е иначе, кажете това не е така, онова е другояче. Това е смисъла на дискусията и форума. Само едно нещо ще допълня към предното. Както отбелязах, Стойчо е от школата на Гочето Василев, но има една друга - тази на Чичо Митко, който без подготовка пуска 3-4 юноши и бие Литекс за суперкупата.
Та не е случайно, че момчетата на Чичо Митко играха и играят най-често в големите първенства. Жалко, че малко хора, като Любо, попиха от неговия усет за футбола, а това е единственото, което може да ни изкара от калта в момента.

Преди 5 години школата ни нямаше нищо общо с школата ни в момента, която на практика не функционира. Да не говорим, че в мача с Литекс играха поне 6-7 човека от шампионския ни отбор, който спечели титлата с 16 точки преднина. В момента имаме 4 човека, без никаква подготовка, които бяха част от отбор, едва добрал се до третото място мин. година. Има разлика май, а?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 05 авг 2013 19:12

Кашчей написа:
Кировец написа:
lisynger написа:Моите уважения към Стойчо,но срещу тоя слаб отбор мачът трябваше да си го вземем в играта ни нямаше и помен от желанието и борбеноста срещу Локо Пловдив и Берое.

Ей, такива фенове като теб трябва да останат без отбор. :!:
Пак Стойчо е виновен...
Ти не виждаш по-далече от носа си :!:
Тоя мач да вземем, оня мач да вземем... Да ни закриват, та да не се мъчиш и тия като теб да не реват против легенда на клуба ще е най-добре...

Приличаш на руснак, минал през сталинските лагери и въпреки това боготворящ Сталин. Колко пъти трябва да ви прецака Стойчо, за да се освестите?

Новият ЦСКА ще бъде много подценяван, но ще им изиграе лоша шега!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 05 авг 2013 19:16

Янис Зику написа:Бяха достатъчни 3 мача, за да се разпискате отново. Аз очаквах поне до петия кръг да не се почне, но явно съм подценил някои..

Даже закъсняха!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 авг 2013 22:55

Udoji90 написа:

Нищо учудващо. Явно много бързо забравиха някои, че доскоро съществуването на отбора беше под съмнение и вместо да се радват, че изобщо го има, си измислят нереалистични цели и мърморят защо не се постигат.

Не мога да разбера,как има хора които очакват някаква смислена игра от отбора ни?Тук се правят някакви анализи кой трябвало да играе,кой не,кой ставал и кой не ставал!Хора,в момента имаме сбор на футболисти,но не и отбор от футболисти!Имаме един треньор и неговия екип,които са подготвяли отбора през последните две седмици!Никога не съм бил "сляп" фен на Стойчо,но не може да се отрече,че той единствен се нае с тази работа!Това е достоино за уважение,а това уважение можем да го покажем само по един начин-на стадиона и постоянна подкрепа към Клуба.
Плътно зад Клуба и безрезервна подкрепа към всички,които са вътре-футболисти,треньори,ръководство!Не ми е самоцел,но съм сигурен,че този отбор ще направи всичко възможно да стане Шампион,а не Щампион :lol: !
САМО ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”