Титан остава собственик!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Титан остава собственик!!!

Мнениеот BRF » 22 юни 2013 12:16

ПортугалецКамикадзе написа:
BRF написа:Не бе,човека просто е фен на ЦСКА и осигурява лагера!Да не се харчат пари!Къв директор!
Вече знаеш какво ще стане в понеделник при картотекирането :lol: !

Човекът е и гербаджия със склонност към купуване на гласове. Нали сте анти-герб?

Кво да го направя като е гербаджия!Фен е на отбора!Кво смесваш политика с футбол!Сред феновете на ЦСКА има всякакви-за ГЕРБ,за БСП,за СДС,за ДСБ,за Атака съответно антиГЕРБ,антиБСП и така нататък!Смешен опит,разбира се подет от другия :lol: !Жалки сте!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юни 2013 12:18

asdfghj написа:
Кашчей написа:
asdfghj написа:
...всичко е отложено за зимата, когато се очаква Гриша Ганчев да влезе в клуба. Сега единственото, което ще се направи, е да се прехвърлят акциите на Христо Стоичков срещу твърд писмен ангажимент на „Титан" за покриване на дългове и отписването на голяма част от тях. Така изненадващо „червените" ще участват и в Лига Европа през този сезон, като се очакваше да има отказ от страна на клуба заради преобразуването. Развалянето на сделката е заради кратките срокове, които бяха. Христо Стоичков бил твърд, че иска тимът му да участва в евротурнирите, а това няма как да стане, ако бъде взет лицензът на друг клуб. Сегашното акционерно дружество има лиценз и за първенството, но е много вероятно да фалира заради две дела, заведени срещу него. Камата обаче получил гаранции, че това няма как да стане поне до Нова година, когато се очаква да бъде направена трансформацията. Днес се очаква Стоичков да обяви и с кои хора иска да работи на „Българска армия". Очаква се поста си от екипа на „Титан" да запази единствено Аспарух Никодимов. Изпълнителен директор най-вероятно ще стане бившият депутат Емил Димитров. Той ще движи финансирането, което е гарантирано от различни бизнесмени. „Червените" играят контрола със „Светкавица днес от 18 часа на стадиона в Етрополе. Те остават там през цялата подготовка и няма да пътуват за чужбина. Всичко е поето от Емил Димитров. Крайният срок за картотекиране за първия предварителен кръг на Лига Европа е понеделник вечерта, но има право да се добавят играчи.

„24 часа”

Някой лилав да има нещо против ? ;)

Мъхъм, аз имам и дори съм ти го написал и в друга тема, но няма лошо да ти отговоря и тук

"24 часа" отново избиват рибата... с прашки.Никой от т.н. "журналисти" не обяснява как ТИТАН ще се откажат от парите, които ЦСКА им дължи.Щели да поемат твърд писмен ангажимент, че и да прехвърлят акциите си :) На това му се вика бизнес сделка:Прехвърляш безвъзмездно акциите си на друг човек, поемаш задължение да изплатиш дълговете си и опрощаваш милиони заем на някого :mrgreen:
Тия може и да са боклуци, ама изобщо не вярвам, че чак толкова калпави като бизнесмени.

Това не го разбрах,.. ;)

Има си хас да го разбереш :mrgreen: Нали по-голямата част от дълга ви е заемите, които от ТИТАН-АС са давали на ЦСКА, или смяташ, че те съвсем безвъзмездно и от дълбок алтруизъм са покривали разходите на клуба, натресен им насила?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2013 12:18

asdfghj написа:
Кашчей написа:
Мъхъм, аз имам и дори съм ти го написал и в друга тема, но няма лошо да ти отговоря и тук

"24 часа" отново избиват рибата... с прашки.Никой от т.н. "журналисти" не обяснява как ТИТАН ще се откажат от парите, които ЦСКА им дължи.Щели да поемат твърд писмен ангажимент, че и да прехвърлят акциите си :) На това му се вика бизнес сделка:Прехвърляш безвъзмездно акциите си на друг човек, поемаш задължение да изплатиш дълговете си и опрощаваш милиони заем на някого :mrgreen:
Тия може и да са боклуци, ама изобщо не вярвам, че чак толкова калпави като бизнесмени.

Това не го разбрах,.. ;)

По-просто казано,ако някой направи изброеното по-горе(както ти предлагаш на ТИТАН),той бизнесмен ли е или луд за освидетелстване?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 юни 2013 12:21

blue avalanche написа:
asdfghj написа:
Кашчей написа:

Това не го разбрах,.. ;)

По-просто казано,ако някой направи изброеното по-горе(както ти предлагаш на ТИТАН),той бизнесмен ли е или луд за освидетелстване?

То логика в действията на титан няма!Като нищо ще измъдрят нещо такова!Кво им се бъркате в работата на "честните" бизнесмени :lol: !

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 22 юни 2013 12:24

Кашчей написа:
asdfghj написа:
Кашчей написа:
asdfghj написа:
...всичко е отложено за зимата, когато се очаква Гриша Ганчев да влезе в клуба. Сега единственото, което ще се направи, е да се прехвърлят акциите на Христо Стоичков срещу твърд писмен ангажимент на „Титан" за покриване на дългове и отписването на голяма част от тях. Така изненадващо „червените" ще участват и в Лига Европа през този сезон, като се очакваше да има отказ от страна на клуба заради преобразуването. Развалянето на сделката е заради кратките срокове, които бяха. Христо Стоичков бил твърд, че иска тимът му да участва в евротурнирите, а това няма как да стане, ако бъде взет лицензът на друг клуб. Сегашното акционерно дружество има лиценз и за първенството, но е много вероятно да фалира заради две дела, заведени срещу него. Камата обаче получил гаранции, че това няма как да стане поне до Нова година, когато се очаква да бъде направена трансформацията. Днес се очаква Стоичков да обяви и с кои хора иска да работи на „Българска армия". Очаква се поста си от екипа на „Титан" да запази единствено Аспарух Никодимов. Изпълнителен директор най-вероятно ще стане бившият депутат Емил Димитров. Той ще движи финансирането, което е гарантирано от различни бизнесмени. „Червените" играят контрола със „Светкавица днес от 18 часа на стадиона в Етрополе. Те остават там през цялата подготовка и няма да пътуват за чужбина. Всичко е поето от Емил Димитров. Крайният срок за картотекиране за първия предварителен кръг на Лига Европа е понеделник вечерта, но има право да се добавят играчи.

„24 часа”

Някой лилав да има нещо против ? ;)

Това не го разбрах,.. ;)

Има си хас да го разбереш :mrgreen: Нали по-голямата част от дълга ви е заемите, които от ТИТАН-АС са давали на ЦСКА, или смяташ, че те съвсем безвъзмездно и от дълбок алтруизъм са покривали разходите на клуба, натресен им насила?!

A,..за тези заеми ставало въпрос !.. Ами, питай адвокатина Батков / идеята за тази врътка е негова/. :(

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 22 юни 2013 12:35

blue avalanche написа:
asdfghj написа:
Кашчей написа:

Това не го разбрах,.. ;)

ЦСКА дължи вътрешно-фирмен заем на Титан 20 000 000 лв.
,,Левски" дължи вътрешно-фирмен заем на Батков 40 000 000 лв.
...Нещо като кокошка - яйце,..абе луд умора няма ! :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2013 12:38

asdfghj написа:ЦСКА дължи вътрешно-фирмен заем на Титан 20 000 000 лв.

А Челси дължи на Абрамович 300млн. лири.Само,че не съм чел някой да апелира към Абрамович да "забрави" за тези пари...

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 22 юни 2013 12:41

blue avalanche написа:

А Челси дължи на Абрамович 300млн. лири.Само,че не съм чел някой да апелира към Абрамович да "забрави" за тези пари...

Челси продава ли се ? :(

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юни 2013 12:47

asdfghj написа:
blue avalanche написа:

А ЦСКА продава ли се?Ако някой наистина иска да купи ЦСКА ще го направи, но не виждам никакъв здрав разум да искаш от продавача да си изчисти задълженията към външни кредитори, да опрости дадените в заем пари и да си прехвърли безвъзмездно акциите.
Давам ти един прост пример:Искаш да си продадеш апартамента.Купил си го за (примерно) 10 000 лева.Вложил си в него 30 000.Имаш сметки за плащане към НЕК, ВиК, Топлофикация.Явява се купувач, който ти казва, че ще го купи, ама ако си платиш сметките и му го прехвърлиш безвъзмездно-това купуване ли е, според теб?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 22 юни 2013 12:59

Кашчей написа:
asdfghj написа:
blue avalanche написа:

А ЦСКА продава ли се?Ако някой наистина иска да купи ЦСКА ще го направи, но не виждам никакъв здрав разум да искаш от продавача да си изчисти задълженията към външни кредитори, да опрости дадените в заем пари и да си прехвърли безвъзмездно акциите.
Давам ти един прост пример:Искаш да си продадеш апартамента.Купил си го за (примерно) 10 000 лева.Вложил си в него 30 000.Имаш сметки за плащане към НЕК, ВиК, Топлофикация.Явява се купувач, който ти казва, че ще го купи, ама ако си платиш сметките и му го прехвърлиш безвъзмездно-това купуване ли е, според теб?

Купуваш си разработена кръчма 100 м.кв. за 200 000 лв., но отделно има да се плащат режийни и оборудване и наличната стока...Аз ще искам да се платят преди сделката - ток, вода,дължими заплати и др.,оборудването максимум на 30 %, а стоката да влезе в крайната цена...А ти ?
Последна промяна от asdfghj на 22 юни 2013 13:19, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”