Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Мнениеот Eminem » 19 юни 2013 13:19

BRF написа:
5kov,5rov написа:Вие сте уникално простички... Човека над теб е написал, че няма нищо официално, никой нищо не е казал официално, няма НИЩО, всички са се спотаили; само медиите пускат новина след новина, базирани на това, което част от някакви футболисти са чули докато са клечали пред офиса на преговорите...

Просто нямам думи. Що не се спрете да видите какво ще стане, пък тогава да коментирате?!?

Има и официално!От Нефтохимик отрекоха!

„Това са хора, които са се доказали, знаете Гриша Ганчев е име във футбола. Това което мога да кажа сега е, че не е изключено ЦСКА да играе в А група с нашия лиценз, а Нефтохимик да остане в Б група. Това просто ще се реши малко по-късно”, призна собственикът на Нафтата.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 19 юни 2013 13:20

Собственикът на Нафтата пък твърди ,че се водят преговори Цска да играе с техния лиценз! Бай дъ уей, тази година кои отбори имат мерак да влизат в А група? Така по-лесно ще предположим другата година с чий лиценз ще играе бившото Цска (вече и аз дори се обърках как се казва отбора).
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 юни 2013 13:28

Viktor4o_Rs написа:Извинявайте много, но ако това, което се говори е вярно, то ситуацията е пълен абсурд. ;) ЦСКА 681-1923-1948 (София-Бургас-Ловеч) - що за урод е това бе ? :shock: :shock: :shock: :shock: В коя нормална държава един отбор с милиони задължения взема лиценза на друг и собственикът му дефакто е и собственик на 3-ти отбор ? Само и само да не си плати задълженията, да измами всички, да разсипе 2 други отбора, да остане в елита ? В коя европейска държава, която не е Андора, Малта, Сан Марино, Лихтенщайн и т.н., селекционерът на националния отбор е треньор и на един от водещите отбори ? Надявам се Любо да прояви благоразумие и да не съчетава и двете длъжности - или да е начело само на националите, или да подаде оставка като национален селекционер и да застане начело на ЦСКА ;) Отвсякъде има абсолютен конфликт на интереси, нарушаване на баланса и конкуренцията в цялото първенство, подигравка с феновете в Ловеч, Бургас и с трезвомислещите цесекари, гавра с кредитори ... Тук е мястото на Перуката, който ако позволи този футболен урод да стане факт, ще създаде изключително опасен прецедент. Тук е мястото и на другите отбори и техните фенове, без значение дали са Славия, Левски, Лудогорец, Ботев, Локо (Сф), Черно море, Локо (Пд), Берое и прочие, да обявят бойкот на първенството и на мачовете на техните отбори с този хибриден футболен изрод, ако тази пълна измама и цигания на микренското джудже стане факт ;) Това което става е абсолютна подигравка и висша степен цигания, която плюе директно на всякакъв спортен морал и феърплей. ;) Ако бях фен на ЦСКА, щях адски да се срамувам в момента ;)

От какво да ме е срам бе?Я кажи?Да ме е срам,че искаме най-доброто занашият отбор.От това ли да ме е срам бе професоре?Ти ли ще миговориш за срам, където Венци всяка година ви изнасилва анално с уредените мачове който играете?Това , което преживяха ЦСКА последните години никой друг отбор не го е преживявал в историята си.И затова ме е срам.Но няма да ме срам,че някой хора искат да оправят отбора.Локо Пд бяха ли ги срам като взеха лиценза?Ботев бяха ли ги срам?Те защо не си платиха задълженията вместо да фалират и да почнат отначало а?И какво начало като почнаха от В група, ако не се лъжа и взеха лиценза на някой друг отбор?Защо не почнаха от окръжните там както си трявба?Какво като вземем лиценза на Нефтохимк?Какво толков е станало?Ние ги съсипваме , а те преди 2-3 седмици казаха,че нямат финансии да издържат отбора в А група.Кой отбор закриваме?Ние да не ги караме на сила да го правят?И да сме им сложили пистолет до главата...Много смешно и тъпо мислене имате 90% от тоя форум.Пълни завистници и лицемери.Ако се бее случивло това с вашият отбор, щяхте да се радвате до небесата.Да във форума може и да кажете ,че ви е срам от това което става, ама нямаше да е истина!Що не ви беше срам когато ЦСКа плащаше само той за да играе на собствения си стадион?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 19 юни 2013 13:29

Ебати неблагодарниците са феновете на Ботев, ще играят в Европа заради нас и пак недоволни..

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 юни 2013 13:30

"Не е изключено ЦСКА да играе в А група с нашия лиценз" не означава, че точно това ще стане. На мен друго ми прави впечатление: „Водят се разговори с Иво Иванов и Гриша Ганчев, но не точно да се преотстъпва лиценза.", каквото и да означава това.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 юни 2013 13:35

POPCORN написа:От какво да ме е срам бе?Я кажи?Да ме е срам,че искаме най-доброто занашият отбор.От това ли да ме е срам бе професоре?Ти ли ще миговориш за срам, където Венци всяка година ви изнасилва анално с уредените мачове който играете?Това , което преживяха ЦСКА последните години никой друг отбор не го е преживявал в историята си.И затова ме е срам.Но няма да ме срам,че някой хора искат да оправят отбора.

Kакво преживяхте? Две години се борите за титла и всеки път сте в топ 3! Това ли не го е преживял никой отбор?
Докато новината не стане официално, не я приемам за вярна, но ти такъв начин ли искаш, за да си оправите отбора? На едните лиценза, на другите играчите, само това ли е правилно за вас? ;)
Преди месец имахте знаме "65", актуално ли е към днешна дата?
Последна промяна от Rivaldo10 на 19 юни 2013 13:37, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 19 юни 2013 13:36

ЦСКА няма да играе през новото първенство в А група с лиценза на новия член Нефтохимик (Бургас), съобщи изпълнителният директор на шейховете Костадин Джамбазов. "Продължаваме си по план, както беше и досега. Подготвяме се за участието си в А група, с нашите си сили и възможности. Правя това изявление от името на нашия собственик Николай Филипов, каза още Джамбазов.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2013 13:37

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
Udoji90 написа:"Не е изключено ЦСКА да играе в А група с нашия лиценз" не означава, че точно това ще стане. На мен друго ми прави впечатление: „Водят се разговори с Иво Иванов и Гриша Ганчев, но не точно да се преотстъпва лиценза.", каквото и да означава това.

за сливане, или преименуване на Нафтата на "ЦСКА-23" което е различно от преотстъпване на лиценз ;)

Филм сливане просто забравете. Второто е единственият възможен вариант.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Мнениеот Swarovski » 19 юни 2013 13:38

POPCORN написа:
Viktor4o_Rs написа:Извинявайте много, но ако това, което се говори е вярно, то ситуацията е пълен абсурд. ;) ЦСКА 681-1923-1948 (София-Бургас-Ловеч) - що за урод е това бе ? :shock: :shock: :shock: :shock: В коя нормална държава един отбор с милиони задължения взема лиценза на друг и собственикът му дефакто е и собственик на 3-ти отбор ? Само и само да не си плати задълженията, да измами всички, да разсипе 2 други отбора, да остане в елита ? В коя европейска държава, която не е Андора, Малта, Сан Марино, Лихтенщайн и т.н., селекционерът на националния отбор е треньор и на един от водещите отбори ? Надявам се Любо да прояви благоразумие и да не съчетава и двете длъжности - или да е начело само на националите, или да подаде оставка като национален селекционер и да застане начело на ЦСКА ;) Отвсякъде има абсолютен конфликт на интереси, нарушаване на баланса и конкуренцията в цялото първенство, подигравка с феновете в Ловеч, Бургас и с трезвомислещите цесекари, гавра с кредитори ... Тук е мястото на Перуката, който ако позволи този футболен урод да стане факт, ще създаде изключително опасен прецедент. Тук е мястото и на другите отбори и техните фенове, без значение дали са Славия, Левски, Лудогорец, Ботев, Локо (Сф), Черно море, Локо (Пд), Берое и прочие, да обявят бойкот на първенството и на мачовете на техните отбори с този хибриден футболен изрод, ако тази пълна измама и цигания на микренското джудже стане факт ;) Това което става е абсолютна подигравка и висша степен цигания, която плюе директно на всякакъв спортен морал и феърплей. ;) Ако бях фен на ЦСКА, щях адски да се срамувам в момента ;)

От какво да ме е срам бе?Я кажи?Да ме е срам,че искаме най-доброто занашият отбор.От това ли да ме е срам бе професоре?Ти ли ще миговориш за срам, където Венци всяка година ви изнасилва анално с уредените мачове който играете?Това , което преживяха ЦСКА последните години никой друг отбор не го е преживявал в историята си.И затова ме е срам.Но няма да ме срам,че някой хора искат да оправят отбора.Локо Пд бяха ли ги срам като взеха лиценза?Ботев бяха ли ги срам?Те защо не си платиха задълженията вместо да фалират и да почнат отначало а?И какво начало като почнаха от В група, ако не се лъжа и взеха лиценза на някой друг отбор?Защо не почнаха от окръжните там както си трявба?Какво като вземем лиценза на Нефтохимк?Какво толков е станало?Ние ги съсипваме , а те преди 2-3 седмици казаха,че нямат финансии да издържат отбора в А група.Кой отбор закриваме?Ние да не ги караме на сила да го правят?И да сме им сложили пистолет до главата...Много смешно и тъпо мислене имате 90% от тоя форум.Пълни завистници и лицемери.Ако се бее случивло това с вашият отбор, щяхте да се радвате до небесата.Да във форума може и да кажете ,че ви е срам от това което става, ама нямаше да е истина!Що не ви беше срам когато ЦСКа плащаше само той за да играе на собствения си стадион?

+1
Освен това, продължавата да казвате, че ние сме палача на Литекс. Чакайте малко, Литекс беше създаден в това си лице от ГГ, нали така? Т.е. той може да го прави каквото си иска! Аз в моя си апартамент мога да се изходя на средата на хола, нали така? С извинение към няколкото "верни" фенове на Ловеч, но това си е самата истина!
Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 19 юни 2013 13:38

1982 написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:
Udoji90 написа:"Не е изключено ЦСКА да играе в А група с нашия лиценз" не означава, че точно това ще стане. На мен друго ми прави впечатление: „Водят се разговори с Иво Иванов и Гриша Ганчев, но не точно да се преотстъпва лиценза.", каквото и да означава това.

за сливане, или преименуване на Нафтата на "ЦСКА-23" което е различно от преотстъпване на лиценз ;)

Филм сливане просто забравете. Второто е единственият възможен вариант.

...при втория вариант пък забравете,че някога е имало Цска. Било е в минало време.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “ЦСКА”