28-ми кръг Берое - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 28-ми кръг Берое - ЦСКА - 0:1 FT
Нямаш представа, ама болното място е при тебе. Май май другата събота ше си празнуваме титлата пред пълен стадион, а вие ще се съберете 5 човека да си викате в надежда, а ТИТАН да си го мести, със се майкъли, паровци и т.н. 
mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе. Май май другата събота ше си празнуваме титлата пред пълен стадион, а вие ще се съберете 5 човека да си викате в надежда, а ТИТАН да си го мести, със се майкъли, паровци и т.н.
Пред пълен стадион
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
lisynger написа:mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе. Май май другата събота ше си празнуваме титлата пред пълен стадион, а вие ще се съберете 5 човека да си викате в надежда, а ТИТАН да си го мести, със се майкъли, паровци и т.н.
Пред пълен стадионвие ако не напълните 2 сектора,за къде отивате ?Тампере...
![]()
Като нямаш какво да кажеш, най - добре е да си траеш, не да се излагаш. Вие и половин сектор неможете да напълните, така че ...
- delqnski47
- Контакти:
mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе. Май май другата събота ше си празнуваме титлата пред пълен стадион, а вие ще се съберете 5 човека да си викате в надежда, а ТИТАН да си го мести, със се майкъли, паровци и т.н.
Давай дерзай събирайте се...тамън тогава да гръмнем и останалите 3 Сектора и да се почва ремонтот на стадиона!Че ми писна да ви чакаме,то тоя ремонт се провлачи вече цяла година...затва ние ще го почнем!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе.
Дали?!... Не съм аз този, който е тръгнал по чужди форуми да бълва хейт.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Изобщо не се съмнявам, че ще биете Славия, която иначе ще даде всичко от себе си в този мач, нали така?
Абсолютно ми е все тая, ЦСКА си има съвсем други проблеми и на нито един ЦСКАр в момента не му пука за нищо странично. Даже бихме предпочели изобщо да не се класираме в ЕКТ тази година. А вие си карайте с адвоката, по един или друг начин преизпълнихте плана максимум за тая година, остава само едно - поредното географско откритие. Но това са си ваши грижи...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
delqnski47 написа:mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе. Май май другата събота ше си празнуваме титлата пред пълен стадион, а вие ще се съберете 5 човека да си викате в надежда, а ТИТАН да си го мести, със се майкъли, паровци и т.н.
Давай дерзай събирайте се...тамън тогава да гръмнем и останалите 3 Сектора и да се почва ремонтот на стадиона!Че ми писна да ви чакаме,то тоя ремонт се провлачи вече цяла година...затва ние ще го почнем!
Ти специално едва ли си в състояние да почнеш каквото и да е.
bubka написа:mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе.
Дали?!... Не съм аз този, който е тръгнал по чужди форуми да бълва хейт.![]()
![]()
Между хейт и подигравки има разлика
mtaraduda написа:lisynger написа:mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе. Май май другата събота ше си празнуваме титлата пред пълен стадион, а вие ще се съберете 5 човека да си викате в надежда, а ТИТАН да си го мести, със се майкъли, паровци и т.н.
Пред пълен стадионвие ако не напълните 2 сектора,за къде отивате ?Тампере...
![]()
Като нямаш какво да кажеш, най - добре е да си траеш, не да се излагаш. Вие и половин сектор неможете да напълните, така че ...
Да не те засегнах
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- delqnski47
- Контакти:
vaskonti написа:mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе. Май май другата събота ше си празнуваме титлата пред пълен стадион, а вие ще се съберете 5 човека да си викате в надежда, а ТИТАН да си го мести, със се майкъли, паровци и т.н.
Изобщо не се съмнявам, че ще биете Славия, която иначе ще даде всичко от себе си в този мач, нали така?
Абсолютно ми е все тая, ЦСКА си има съвсем други проблеми и на нито един ЦСКАр в момента не му пука за нищо странично. Даже бихме предпочели изобщо да не се класираме в ЕКТ тази година. А вие си карайте с адвоката, по един или друг начин преизпълнихте плана максимум за тая година, остава само едно - поредното географско откритие. Но това са си ваши грижи...
Междудругото щеше да е интересно да видим Ботев в Европа,но надали ще стане...
Пак ще се мъчим ние
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.