23ти кръг ЦСКА - Славия 21.04 15:45
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: 23ти кръг ЦСКА - Славия 21.04 15:45
Честита победа! Добра игра, при която трябваше да водим още първото полувреме с 3-4 гола. Въпреки гола на мен лично Анисе ми скъса нервите и не знам защо не се пуска Чочев на негово място.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
Нещо много познавам напоследък резултати.
Red Warrior написа:Славия са сериозен отбор, но Купата им е приоритет за 100-годишнината и на "Армията" ще им доста трудно да вземат нещо. Освен това българските отбори не могат да играят сряда-събота и редуват силни със слаби игри. Да се надяваме, че в четвъртък ще играят силно.Прогноза - трудна победа с 1:0, или 2:1.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- dreben23
- Контакти:
Победителите не ги съдят!
Иначе и аз му набрах доста. Но пък беше най-добрият ни играч днес.
[offtopic]Ти си по-добър от Теодора бре, тя не позна за червения картон за Славия.
[/offtopic]
Иначе и аз му набрах доста. Но пък беше най-добрият ни играч днес.
[offtopic]Ти си по-добър от Теодора бре, тя не позна за червения картон за Славия.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
valkaredgi
а как щеше да завърши мача ако съдията беше свалил розовите очила в 39-та минута и беше показал втори жълт картон на ПРИСО???
А ИНАЧЕ МНОГО РИВЕТИ ПО ДРУГИТЕ ТЕМИА ?
valkaredgi написа:а как щеше да завърши мача ако съдията беше свалил розовите очила в 39-та минута и беше показал втори жълт картон на ПРИСО???
Ако му беше показал щеше да ни помогне за другата седмица,пич
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
valkaredgi
Red Warrior написа:Нещо много познавам напоследък резултати.
Red Warrior написа:Славия са сериозен отбор, но Купата им е приоритет за 100-годишнината и на "Армията" ще им доста трудно да вземат нещо. Освен това българските отбори не могат да играят сряда-събота и редуват силни със слаби игри. Да се надяваме, че в четвъртък ще играят силно.Прогноза - трудна победа с 1:0, или 2:1.
39-мин и ко праим а ?втори жълт картон за присо!!!резултат 0:0
розовите очила много прилягат на съдията.
valkaredgi написа:Red Warrior написа:Нещо много познавам напоследък резултати.
39-мин и ко праим а ?втори жълт картон за присо!!!резултат 0:0
Общо взето като червен картон+дузпа в 25мин. на един друг мач от вчера.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Udoji90
- Контакти:
Голямата цел на "Славия" очевидно е Купата и в днешния полурезервен състав, в който играха, бяха доста слабички и беше логично да ги надиграем. Сами си усложнихме живота с пропуски при 0-0 и отпускане при 2-0, но слава Богу не се издънихме. От такъв мач едва ли имаме право да се успокояваме, че играем добре - най-важният извод е, че пропускаме много положения в атака и ако го повторим срещу "Левски", сигурно ще бъдем наказани като "Литекс" вчера. Платини отново е в някаква дупка и мисля, че за доброто на отбора ще бъде да остане резерва срещу "Левски" - веднъж прекъсна своя лоша серия точно срещу тях, но не съм убеден, че ще го повтори.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
valkaredgi написа:39-мин и ко праим а ?втори жълт картон за присо!!!резултат 0:0
А защо ти е удобно да пропуснеш да коментираш първия жълт на Присо, който беше за абсолютно безобидно нарушение?
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- blue avalanche
- Контакти:
Udoji90 написа:valkaredgi написа:39-мин и ко праим а ?втори жълт картон за присо!!!резултат 0:0
А защо ти е удобно да пропуснеш да коментираш първия жълт на Присо, който беше за абсолютно безобидно нарушение?
Кое нарушение е безобидно и кое-"обидно"?