Миодраг Йешич - Официална фен-тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Миодраг Йешич - Официална фен-тема

Мнениеот sin4ec » 08 яну 2013 23:02

angelofdeath написа:Когато Йешич се махна от ЦСКА в мен остана някакво чувство на объркване. Дълго време се питах-сърбина добър треньор ли е или къметлия? От една страна казваха, че Феро му е остави готов отбор със супер футболисти, без слаб пост. Да, обаче не е точно така, защото Йешич разполагаше само с един чист нападател и то контузен-Евгени Йорданов. Отделно той успя да вземе всички важни мачове, като започнем с Левски та свършим с Литекс. Титлата му беше неуспорима. Феро е добър треньор, но нямаше харизмата на победител във важните двубои. В Европа Йешич имаше относителен успех. Просто лош късмет беше, че ни се падна Ливърпул без да има право да играе. Първия мач на В.Левски вратаря Хмарук ни провали тотално е три 1:3 реванша беше протоколен. Така си мислеха англичаните, но можеха да се опарят. След гола на Вальо, Данчо Тодоров пропусна сам срещу вратаря, а накрая отмениха гол на Велизар. Ливърпул изобщо не игра с резервите, единствено Джерард беше на пейката.

Титлата не му беше неоспорима, защото в онзи мач ЦСКА нямаше положение, а Чиликов три(!) пъти беше сам срещу вратаря! Колкото до безумната грешка на Топчо за дузпата в безсмислена ситуация-случва се, част от играта е! Грешката на сините беше стратегическа-накрая се хвърлиха за победа на всяка цена, а дори и хикса ни вършеше работа, но си го признаваме като наша грешка, не търсим Директиви!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 08 яну 2013 23:23

allez_les_blues написа:Победа в мач без значение срещу мързеливите резерви на Ливърпул, и мачовете срещу закъсалия Леверкузен, който по това време беше изпаднал в зверска криза, и просто беше отписал турнира УЕФА...После в групите го видяхме "генерала"- Славия(Прага) го разнебити, а в последния кръг му трябваше една точица срещу резервите на вече класиралият се и не играещ на НИЩО отбор на Монако, и той пак се оцапа :lol: ...медиен балон абсолютен :mrgreen:

Ливърпул беше европейски клубен шампион през същата година какво значи резервите на Ливърпул? Когато целия Амфийлд стане на крака и те аплодира значи си голям. Ти никога няма да получиш тази радост да биете английски отбор действащ носител на ШЛ на неговия терен. По същата логика в групите и челси играха мач без значение с вас последния мач ,ама пак ви надъниха 2 парцала. Колкото до Леверкузен верно бяха в криза ,но пак си остават немски колкос и победата там си беше заслужена и я постигнаха с игра. Мача със Славия прага дето коментираш 2рия и 4тия гол на чехите беше от засада. Генерала е най-големия за мен и му желая успех и 100% има подкрепа на стадиона от моя страна
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 яну 2013 23:38

Къде сте, солташаци? Не оТценявате ли, а?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 яну 2013 23:59

sin4ec написа:Къде сте, солташаци? Не оТценявате ли, а?

[offtopic]Леле, ако знаеш откога не съм се смял така :lol: :lol: :lol: Жив да си![/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 09 яну 2013 00:14

Всички левскари са доволни от това , че Йешич е треньор на ЦСКА.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 яну 2013 00:38

Днес Томислав каза, че Йешич си е същият, като преди няколко години. Как ще е същият? Днес като го видях, се уплаших. Какво е станало с него? Изглежда още по-зловещо, главата му мяза като онези каменните от Великденския остров. Отслабнал ли е, остарял ли е, не знам...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 09 яну 2013 00:51

Avanti_Ragazzi написа:Aбе тоя Йешич нещо много хърбав и изсмукан ми изглежда! Има доста болнав вид нещо, прилича на призрак направо! :shock:

брак ли ще му предлагаш, че така го оглеждаш ......... палава подуенко ..........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 09 яну 2013 01:00

Да си припомним:
Изображение

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 яну 2013 08:42

Я ми дайте смислен отговор как посрещате Генерала като добър специалист.И за да избегна някои насоки ще ви дам тон.Наследи селекцията на Феро,работи при Божков с един много добър отбор.Преди това беше в Славия,след това в Ловеч.Напусна след съмнения за черно тото.Сега дойде преди Неустойчо да си тръгне,не е правил селекция,отбора е разбит,пари няма,състезателите са озверени заради редуциране на заплатите,собствениците едва устискат лиценза,а раздвоените фенове са като на война.И този славоуст сърбин обещава да си мълчи и да стиска зъби.Докога.Или вече сте се премирили с нулевата година.Писах точно преди протестите че това е буря в чаша вода.Така и стана.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 яну 2013 09:29

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Я ми дайте смислен отговор как посрещате Генерала като добър специалист.И за да избегна някои насоки ще ви дам тон.Наследи селекцията на Феро,работи при Божков с един много добър отбор.Преди това беше в Славия,след това в Ловеч.Напусна след съмнения за черно тото.Сега дойде преди Неустойчо да си тръгне,не е правил селекция,отбора е разбит,пари няма,състезателите са озверени заради редуциране на заплатите,собствениците едва устискат лиценза,а раздвоените фенове са като на война.И този славоуст сърбин обещава да си мълчи и да стиска зъби.Докога.Или вече сте се премирили с нулевата година.Писах точно преди протестите че това е буря в чаша вода.Така и стана.

Просто ще заложим на традицията!И миналата година когато дойде Стойчо отбора бе разбит,безпаричието бе всеобхватно,войната с БФС бе в разгара си,а специалистите даваха на ЦСКА максимум 5-то място!И въпреки това ЦСКА игра мач за титлата,а накрая Батков ходеше да реве по медиите,че това е най-скъпото трето място на Левски.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”