BRF написа:samobotev написа:e няма да сме 16 000 а около 20 000 заедно със вашите. А колко няма да ви притеснява ще разберем в събота
Какъв е капацитета на стадиона ви?Може ли да има толкова публика колкото казваш?
20 000 е!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BRF написа:samobotev написа:e няма да сме 16 000 а около 20 000 заедно със вашите. А колко няма да ви притеснява ще разберем в събота
Какъв е капацитета на стадиона ви?Може ли да има толкова публика колкото казваш?
kanar02 написа:Кировец написа:kanar02 написа:След като гледах дербито ЦСКА-Левски мисля че мача в събота няма да е много резултатен.Прогноза 2-0 или 3-0
И аз така мисля - 1:4 - нещо като контролата в Димитровград, ама нали сте от отбор с традиции от А група, та и почетно попадение можете да вкарате.
Забравих че Димитровград са много добри преди 2 години ни отстраниха за купата.Така че спокойно вкарвате ни и на нас 4 и си тръгвате по близките села и градчета
STENLI написа:Интересното в този кръг е че имаме сблъсък София-Пловдив. Левски-Локо и Ботев-ЦСКА.Бих казал два напълно равностоини двубоя без изявени фаворити. Единствената разлика е че мача в Пловдив ще бъде посетен от около 18-20000 велики жълто-черни и червени фенове, докато в Подуене ще съберът едва 4-5000 семкаджии
snakebite написа:Интересен мач, жалко че няма да се види, Стратегически за нас е важно да завърши с един хикс -.
Честно казано ЦСКА не бива да се подценява никъде и никога, убедил съм се през годините !
Така че колкото да са ми неприятни заради последните им две издънки на феновете им в Разград, и колкото и Ботев да са симпатични, на бялото нямам как да кажа черно !
Прогноза 1:1
onegavon написа:Скиорили няма работна виза` така че не го слагай в състава.Мисля ,че Тасио ще играе на върха на атаката, а Анисе ше се премести отляво.На десния бек логично е да пусне Родригес, но не съм сигурен може да върне и Саша, а в центъра да сложи Пакурар.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта