X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|

Мнениеот шивача » 23 окт 2012 22:44

BRF написа:
samobotev написа:e няма да сме 16 000 а около 20 000 заедно със вашите. А колко няма да ви притеснява ще разберем в събота ;)

Какъв е капацитета на стадиона ви :? ?Може ли да има толкова публика колкото казваш?

20 000 е!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 окт 2012 22:47

kanar02 написа:
Кировец написа:
kanar02 написа:След като гледах дербито ЦСКА-Левски мисля че мача в събота няма да е много резултатен.Прогноза 2-0 или 3-0 :!:

И аз така мисля - 1:4 - нещо като контролата в Димитровград, ама нали сте от отбор с традиции от А група, та и почетно попадение можете да вкарате.

Забравих че Димитровград са много добри преди 2 години ни отстраниха за купата.Така че спокойно вкарвате ни и на нас 4 и си тръгвате по близките села и градчета :)

и още нещо си забравил- че вие сте от селата-белащица, марково, брестовица и тн.....след мача ви с Локото сф се прибирахме от хижа здравец през митницата и хиляди жълти напускаха града, опиянени от победата, така че ако сте без селяните, макс 12 000 :roll:
Последна промяна от шивача на 23 окт 2012 22:48, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 23 окт 2012 22:48

Интересното в този кръг е че имаме сблъсък София-Пловдив. Левски-Локо и Ботев-ЦСКА.Бих казал два напълно равностоини двубоя без изявени фаворити. Единствената разлика е че мача в Пловдив ще бъде посетен от около 18-20000 велики жълто-черни и червени фенове, докато в Подуене ще съберът едва 4-5000 семкаджии

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 23 окт 2012 23:03

STENLI написа:Интересното в този кръг е че имаме сблъсък София-Пловдив. Левски-Локо и Ботев-ЦСКА.Бих казал два напълно равностоини двубоя без изявени фаворити. Единствената разлика е че мача в Пловдив ще бъде посетен от около 18-20000 велики жълто-черни и червени фенове, докато в Подуене ще съберът едва 4-5000 семкаджии

Е тука вече сме на едно мнение.. :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 окт 2012 08:30

Ще ми е интересно дали Стойчо ще пусне Скиорили в събота или ще заложи на Сержиньо...
Най-вероятно съставът ще е същия от дербито с 2 промени. На мястото на Карачанаков ще играят Сержиньо или Скиорили, а на мястото на Бандаловски ще застане Саша, докато в центъра ще влезе Пакурар.
Има вероятност и да излезем само с Анисе напред, а зад него да играят Скиорили, Сержиньо и Присо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 24 окт 2012 08:46

Интересен мач, жалко че няма да се види, Стратегически за нас е важно да завърши с един хикс - :) .
Честно казано ЦСКА не бива да се подценява никъде и никога, убедил съм се през годините !
Така че колкото да са ми неприятни заради последните им две издънки на феновете им в Разград, и колкото и Ботев да са симпатични, на бялото нямам как да кажа черно !
Прогноза 1:1
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 окт 2012 09:05

snakebite написа:Интересен мач, жалко че няма да се види, Стратегически за нас е важно да завърши с един хикс - :) .
Честно казано ЦСКА не бива да се подценява никъде и никога, убедил съм се през годините !
Така че колкото да са ми неприятни заради последните им две издънки на феновете им в Разград, и колкото и Ботев да са симпатични, на бялото нямам как да кажа черно !
Прогноза 1:1

Хиксът устройва и вас, и Левски :) Лошото е, че наистина е най-вероятния знак. Но и на вас няма да ви е никак лесно в Бургас. Малко по малко Черноморец се стабилизира и поне не допуска лесно голове. А и след издънката срещу Ботев Вр напрежението ще ви е в повече.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 24 окт 2012 09:28

Скиорили няма работна виза` така че не го слагай в състава.Мисля ,че Тасио ще играе на върха на атаката, а Анисе ше се премести отляво.На десния бек логично е да пусне Родригес, но не съм сигурен може да върне и Саша, а в центъра да сложи Пакурар.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 24 окт 2012 09:40

onegavon написа:Скиорили няма работна виза` така че не го слагай в състава.Мисля ,че Тасио ще играе на върха на атаката, а Анисе ше се премести отляво.На десния бек логично е да пусне Родригес, но не съм сигурен може да върне и Саша, а в центъра да сложи Пакурар.

Не искам да ви се меся, но на фона на играта ви в Разград, където Саша, Пакурар и Тасио не впечатлиха - незнам. Срещу левски Янчев -Саша изгледаха много солидно, но нашата двойка Дяков - Генчев ги надигра тотално, което не е странно защото мисля че е най-силната в БГ. Ботев също има доста силна двойка Иршак - Паласуелос. Пакурар въобще не го забелязах, а Тасио се мотаеше и бе напълно обезличен от 4-тия ни по сила централен защитник - финландчето Мантула..
Така че , според мен задължително бързаци отпред Анисе - Нюаджи-Присо...по назад Сержиньо и Саша, на мястото на Янчев - например Тенгариня, а отдясно - Родригес. С тоя състав мисля че имате доста вариативност и бързина. Тасио ще бъде иначе схрускан от Грънчаров и другия им централен, мое мнение....
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 окт 2012 09:52

аа не искам си отново малкото дрогба нападател :idea:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”