Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Re: Богоизбрани ли са в БФС ?

Мнениеот Belus » 05 апр 2012 16:34

peliforewer написа:
Belus написа:"Изпълнителният директор на столичани Венцислав Живков изрази опасения, че и други футболисти на ЦСКА може да изгърмят с положителни допинг-проби.

Това са Борис Галчев и Мишел Платини, които са дали проби след мача с Литекс, както и капитанът Тодор Янчев и Румен Трифонов, които са били извикани на допинг-контрол след мача с Лудогорец."

"Скандалът с допинга в ЦСКА взема апокалиптични размери. Вчера БФС обяви, че спира състезателните права на още четирима играчи освен Костадин Стоянов. „На основание известия на Антидопинговия център до БФС и Решение на ДК при БФС от 23.12.2011 година за установени състезатели на ПФК “ЦСКА” с неблагоприятни аналитични решения от допинг проби, на същите са спрени временно състезателните права до окончателно приключване на антидопинговите процедури”, се казва в съобщението на футболната ни централа.

Това най-вероятно означава, че четиримата играчи на ЦСКА - Борис Галчев, Мишел Платини, Румен Трифонов и Тодор Янчев, за които Венци Живков онзи ден обяви, че има съмнения за положителни проби след употреба на хранителни добавки, също са санкционирани след излизането на „А” пробите им."

Въпрос:
Защо няма последствия за Галчев и Платини, а от там и за ЦСКА, след като индиректно се признава употребата на допинг от двамата?
И още един:
Манипулирана ли е пробата на Галчев и Платини с цел да се прикрие още по-голям скандал?
Лошо БФС, лошо!

Вторите проби се отварят в Атина,интересно как някой ще може да ги манипулира.Това че на някои футболисти хранителната добавка е дала положителна проба ,а на други не,само показва че това е минимално количество и всеки организъм различно реагира.Същото е и с алкохола на някой една бира отчита на дрегера,на други не.Представям си каква песен щеше да пееш ако с Левски имаше такъв проблем,Беларус.

Не, това означава, че някои са се "изчистили", а другите не са успели и за това са ги хванали. Допинг се взема в много спортове и когато не успееш да се "изчистиш" навреме - хващат те. А ти представяш ли си всичко това да се отнасяше за "Левски", пилафорефър? Това, за манипулирането, не го написах сериозно. Просто е отговор на тъпотиите, които раждат "червените" ви мозъчета ;)
Изображение

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 05 апр 2012 16:34

pampi написа:
bai hoi написа:
Готов съм да се хвана на бас ,че не знаеш значението на думата "углавно".
Ама не се притеснявай,юристите на ЦСКА имат горе-долу твоите познания.
Малък жокер -в българското право няма термин "углавно престъпление".

Браво, професоре! В три изречения - две неистини и една клевета!Великан! 8-)

Аргументирай се.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 апр 2012 16:37

Belus написа:
pampi написа:
Belus написа:Защото се е извинил и са се разбрали с полицията. Знаеш, че в такива случаи клубът прави всичко възможно да не се стига до сериозни последствия за футболиста. Все пак Присо не е пристъпник, а обикновен футболист, афектиран от нещата, които се случиха. Тук вината е колкото негова, толкова и на Даксон и публиката.

Ти да не работиш в детска градина бе, като възпитателка? Моля, госпожо, аз вече няма да правя така! И тук става дума за прокуратурата, не за полицията! Бре, от девет кладенеца вода ще докарате, за да им подмиете нааканите задни части на господата от ДК. 8-)

"Чувствам се добре. Беше тежка нощ, но съм добре", отрони Присо. "Вече съм по-добре. Извиних се на полицията, защото те си вършеха добре работата. Те ми простиха. Радвам се, че отново мога да почувствам въздуха", добави африканецът. ;)

...И прокурорът умилен се разплаква, па записва" ...поради разкаянието на извършителя, въпреки наличните доказателства..." А бе ти майтап ли си правиш с нас? Че то било лесно бе, за нула време ще се опразнят затворите и от съдии няма да има нужда, престъпниците ще попълват една декларацийка, че се разкайват и готово. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 апр 2012 16:41

bai hoi написа:
pampi написа:
bai hoi написа:
Готов съм да се хвана на бас ,че не знаеш значението на думата "углавно".
Ама не се притеснявай,юристите на ЦСКА имат горе-долу твоите познания.
Малък жокер -в българското право няма термин "углавно престъпление".

Браво, професоре! В три изречения - две неистини и една клевета!Великан! 8-)

Аргументирай се.

Я па тоя! Ти да си се аргументирал с нещо? Дал бил "малък жокер"... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 05 апр 2012 16:43

pampi написа:...И прокурорът умилен се разплаква, па записва" ...поради разкаянието на извършителя, въпреки наличните доказателства..." А бе ти майтап ли си правиш с нас? Че то било лесно бе, за нула време ще се опразнят затворите и от съдии няма да има нужда, престъпниците ще попълват една декларацийка, че се разкайват и готово. 8-)

Присо престъпник ли е?
Изображение

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 05 апр 2012 16:50

pampi написа:

По принцип не давам безплатни консултации,опитвам се да ви отворя
очите ,за да не се излагате използвайки думи и изрази,които са ви непознати.
Мисля че малкият жокер ти е предостатъчен.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 апр 2012 16:51

Belus написа:
pampi написа:...И прокурорът умилен се разплаква, па записва" ...поради разкаянието на извършителя, въпреки наличните доказателства..." А бе ти майтап ли си правиш с нас? Че то било лесно бе, за нула време ще се опразнят затворите и от съдии няма да има нужда, престъпниците ще попълват една декларацийка, че се разкайват и готово. 8-)

Присо престъпник ли е?

Според ДК на БФС- да, според прокуратурата - не(казано точно и ясно" липсват доказателства"). Според правилата на детската градина как е? :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 апр 2012 16:54

bai hoi написа:
pampi написа:

Дреме ми за твоя жокер! И три реда са ми достатъчни да преценя кой, колко струва в дадена област! Не бил давал безплатни консултации... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 05 апр 2012 16:58

pampi написа:
bai hoi написа:
pampi написа:

Дреме ми за твоя жокер! И три реда са ми достатъчни да преценя кой, колко струва в дадена област! Не бил давал безплатни консултации... :lol:

Интересно как преценяваш кой колко струва в дадена област,като нямаш дори и елементарни познания в тази област
-например право.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 апр 2012 17:07

bai hoi написа:Интересно как преценяваш кой колко струва в дадена област,като нямаш дори и елементарни познания в тази област
-например право.

Дори да предположим, че нямам понятие от право, имам понятие от едно нещо наречено " професионална етика".
Не съм срещал добър професионалист в дадена област, най-малко пък в чужбина, да клевети и да плюе като селски бакалин по колегите си. Така че, ако си мислиш, че си юрист, аз ти казвам, че само така си мислиш. 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “ЦСКА”