Може би е по-добре за нас, че стана така. От една страна не сме "зелени" не само на цвят и от друга, ако сгрешим в квалификациите за ШЛ, всички щяха да ни оплюват и да викат "Това ли ни е шампионът?". Най-важното е да се учат от грешките си, така както го направиха срещу "Левски". Успехите рано или късно ще дойдат. Надявам се оттук нататък за шампионата нашите да играят без напрежение и да показват по-добри игри. Ще се радвам последния мач да няма значение за нито единия от двата отбора и да се играе за футбола, а не за точките.
Дано да си вземем поука и да изиграем тактически правилно финала за Купата.
Битката за титлата: ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Битката за титлата: ЦСКА
Със сигурност последния мач няма да има значение за титлата,просто защото цска вече са шампиони:)
- mistreated
- Контакти:
Ще изчакам узаконяването на титлата ни и ще направя една компилация от изказвания през пролетта на много сини приятелки относно нашия отбор и шансовете ни за първото място. Ще бъде много интересно да се прочетат отново 

Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Udoji90
- Контакти:
"Литекс" бяха толкова зле в дадени периоди от мача си вчера, че този Х направо го приемам като победа. Все пак ме е яд, че в последните минути си пропуснаха положенията на контраатаки, но щеше да бъде доста незаслужено "Лудогорец" чак да загубят.
Сега с тези 8 точки аванс дори загуба срещу "Левски" може да не се окаже фатална.
Сега с тези 8 точки аванс дори загуба срещу "Левски" може да не се окаже фатална.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a

[center][wrapimg=]http://cdn.livemedia.bg/2012/04/23/4f955404ab2e0_large.jpg[/wrapimg][/center]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Udoji90
- Контакти:
Както писах и в друга тема, за нас е добре, че "Лудогорец" играят с "Черноморец" само 4 дни преди финала си за Купата, така че може да излязат с някои резерви или ако излязат с титулярите, някои да си мислят и за "Локо" Пд, което да ми повлияе негативно върху концентрацията. За "Черноморец" е ясно, че няма да са толкова обременени, защото се борят само в първенството, така че ще играят пределно концентрирано.
- mistreated
- Контакти:
Udoji90 написа:Както писах и в друга тема, за нас е добре, че "Лудогорец" играят с "Черноморец" само 4 дни преди финала си за Купата, така че може да излязат с някои резерви или ако излязат с титулярите
Е айде стига, това е абсурдно. Не можеш да очакваш, че Лудогорец ще излязат с резерви в този мач. Вярно, може да има мисъл, насочена към финала, но все пак...
Не знам защо, но си мисля, че Лудогорец ще загубят точки срещу Локомотив на Армията...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
всичко е в наши ръце, имаме 5 точки преднина. недоумявам защо трябва да започнат коментарите че титлата била изпусната. и то от наши фенове. защо трябва от една загуба да се предавате ? идва приемлив мач, на армията, в който момчетата трябва да се успокоят и вдигнат духом. съдбата ни е в наши ръце, нека не се отказваме !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Udoji90
- Контакти:
mistreated написа:Udoji90 написа:Както писах и в друга тема, за нас е добре, че "Лудогорец" играят с "Черноморец" само 4 дни преди финала си за Купата, така че може да излязат с някои резерви или ако излязат с титулярите
Е айде стига, това е абсурдно. Не можеш да очакваш, че Лудогорец ще излязат с резерви в този мач. Вярно, може да има мисъл, насочена към финала, но все пак...
Не знам защо, но си мисля, че Лудогорец ще загубят точки срещу Локомотив на Армията...
ОК, изключваме вероятността да излязат с резервни играчи, но и тогава остава шансът да са с малко раздвоено внимание. Всъщност дори и при пълна концентрация няма гаранция, че ще бият в този мач.

Иначе и аз имам някакви надежди, че "Локо" Сф ще покажат играта от мача с "Левски" и ще успеят да измъкнат нещо от "Лудогорец".
- Синьо сърце
- Контакти:
Ако може да се намеся тук-Лц трудно ще загуби от Локо Сф. С бургазлии по-може, но насред Разград и с импулса от вчерашния резултат-едва ли...Но всъщност те вас не ви засягат, доста точки изгубиха тази пролет. Всичко си е във вашите ръце, въпреки победата ни. Не биете ли в Перник, вече може да се притеснявате, сега е малко нероден Петко. Едва ли някой, а и вие е очаквал, че ще сте с 5 точки аванс 4 кръга преди края-но е факт.Да, загуба от Левски е неприятна, но не е повод за апокалипсис и титлата 80 % е ваша.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!