Добра победа за нас .С потенциала на играчите които имаме това си е почти максимума и това е хубаво ,че момчетата се раздават до последно .
От много време днес за 1ви път на стадиона имаше добра атмосфера и силно се надявам все повече хора да идват на стадиона !
ЦСКА - Локомотив Сф 22.03.2012 , 20:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Локомотив Сф 22.03.2012 , 20:00 ч.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- milen.hristov
- Контакти:
Майкъла: Стойчо съживи отбора за две седмици
http://www.sport1.bg/sport1/node/251834
- bobonikolov
Tony_CSKA написа:delqnski47 написа: За ''жителите от подуяне'' не знам,ама аз лично не се гордея кой знае колко с този рефрен!
Ами върви една пропаганда именно от там, че не трябвало така да правим и виждам, че опитите им се увенчават с доста добър успех. А не виждам какво трябва да те е срам от този рефрен. Знае се, че става въпрос за тях, а не за друго, когато се пее.
И аз съм фен на отбора,но също ненавиждам псувните по време на мач.За Бога някои хора там карат децата си като искат да ги присъединят към идеята ЦСКА.Стремят се да ги възпитат добре,а като идат на стадиона и почнат да чуват това КЗЛ всичко отива на вятъра.Днес публиката ми хареса много,но силно се надявам да станем все по-цивилизовани и псувните да изчезнат от стадиона.
mistreated написа:
А бе сер.ем, ти наясно ли си, че няма значение къде се е играл мача. Щом няма някой предимство в преките двубои се гледа головата разлика. Точно заради нея Лудогорец са първи, а не заради хикса им на Армията.
Хиксът на Армията също оказва влияние.. засега, защото не дава предимство.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
milen.hristov написа:Майкъла: Стойчо съживи отбора за две седмици
Милене, ти сигурен ли си, че знаеш на кой отбор си фен?
Стойчо е съживил отбора, но отборът със Стойчо не е изиграл и един мач с отбор от първата петица.Това е донякъде добре за ЦСКА, защото, с тази подготовка, ако трябваше да изиграят 3-4 мача подред с отбори, различни от Калиакра, Монтана и Локо сф....Видяхме какво стана с Черноморец, които явно не са нещо особено в момента.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:mistreated написа:
А бе сер.ем, ти наясно ли си, че няма значение къде се е играл мача. Щом няма някой предимство в преките двубои се гледа головата разлика. Точно заради нея Лудогорец са първи, а не заради хикса им на Армията.
Хиксът на Армията също оказва влияние.. засега, защото не дава предимство.
Единственото, което оказва влияние в момента е головата разлика, защото равният е еднакво равен и за двата отбора независимо на кой стадион е. До изиграването на следващият мач с Лудогорец само головата разлика ще е от значение, когато отборите са с равни точки. Ако завършим 1:1 например в Разград, те ще имат предимство заради головете на чужд терен. Пред сините имаме предимство, защото имаме победа над тях. Според правилата на А група дори и да имат 100 гола по-добра голова разлика от нас и сме с равни точки сме пред тях след като имаме предимство в преките сблъсъци. Ако сме с равни точки с Черноморец, те ще са пред нас независимо дали имаме по-добра голова разлика от тях, защото преките ни двубои са с резултат 2:1 за тях. Изяснихме ли се или има още локумчета?
bobonikolov написа:Tony_CSKA написа:delqnski47 написа: За ''жителите от подуяне'' не знам,ама аз лично не се гордея кой знае колко с този рефрен!
Ами върви една пропаганда именно от там, че не трябвало така да правим и виждам, че опитите им се увенчават с доста добър успех. А не виждам какво трябва да те е срам от този рефрен. Знае се, че става въпрос за тях, а не за друго, когато се пее.
И аз съм фен на отбора,но също ненавиждам псувните по време на мач.За Бога някои хора там карат децата си като искат да ги присъединят към идеята ЦСКА.Стремят се да ги възпитат добре,а като идат на стадиона и почнат да чуват това КЗЛ всичко отива на вятъра.Днес публиката ми хареса много,но силно се надявам да станем все по-цивилизовани и псувните да изчезнат от стадиона.
Има си театри за такава описана от теб обстановка. Единственият проблем е, че стадионът не се пълни всеки мач. Много отбори могат само да си мечтаят да имат тази публика. Не става въпрос само за България.
Нека да ви изясня как стои въпросът с класирането, защото никой не е прав.
Забравяте, че има и трети отбор с равни точки с Лудогорец и ЦСКА - Левски.
Затова се прави класиране между трите отбора, при което се гледат точките (Лудогорец и ЦСКА имат по 4), след това се гледа головата разлика (Лудогорец и ЦСКА са равни и по този показател - +1 гол) и накрая се гледат отбелязаните голове (Лудогорец има един гол повече от ЦСКА, защото победи Левски с 2:1, а червените победиха Левски с 1:0). Това е. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Кашчей написа:milen.hristov написа:Майкъла: Стойчо съживи отбора за две седмици
Стойчо е съживил отбора, но отборът със Стойчо не е изиграл и един мач с отбор от първата петица.Това е донякъде добре за ЦСКА, защото, с тази подготовка, ако трябваше да изиграят 3-4 мача подред с отбори, различни от Калиакра, Монтана и Локо сф....Видяхме какво стана с Черноморец, които явно не са нещо особено в момента.
Някаква жлъч ли забелязвам? Или който не е от ЦСКА трябва да плюе и пише тъпотии? Че то от първата петица все още никой с никой не е играл, освен мача Черноморец - ЦСКА! Това не важи ли и за Лудогорец,Левски, Литекс и Черноморец????
msm написа:Кашчей написа:milen.hristov написа:Майкъла: Стойчо съживи отбора за две седмици
Някаква жлъч ли забелязвам? Или който не е от ЦСКА трябва да плюе и пише тъпотии? Че то от първата петица все още никой с никой не е играл, освен мача Черноморец - ЦСКА! Това не важи ли и за Лудогорец,Левски, Литекс и Черноморец????
Той има в предвид под ръководството на Стойчо Младенов! Иначе не разбрах какво не му харесва на Черноморец?! Смешно е след такъв резултат да се търси оправдание със съдията, който не ти е дал червен картон!
[offtopic]Интересно щеше да бъде поне една контрола между Черноморец и Дунав-Русе, а?! ))))))[/offtopic]