Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Долно уйно » 15 яну 2017 21:44

Teo написа:
Долно уйно написа:В статията си пише, че целият стадион е бил разпродаден и са пуснати още 2000 (провостоящя) но явно си бързал да пишеш вместо да четеш.

Пълни глупости... пак ти казвам... 29 000 места капацитет, няма как да има 30 000 хиляди бе!

Ти, какво казваш няма значение, а с правостоящите таман 30 000 стават без никакъв проблем.
Зная, че ни си бил роден тогава и нямаш спомен, но това непроменя фактите.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 15 яну 2017 21:45

sin4ec написа:Изобщо всички тия алабалистики,..

Затова да се придържаме към фактите . "Левски" е закрит . Създаден е "Динамо" , клуб на пощите и хранително вкусовата промишленост . Аграрите , поради своята дълбока връзка с хранително вкусовата промишленост си го припознават . После грабват бюста на Сталин и хукват към Витоша . Нищо не пропуснах . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 яну 2017 21:45

Teo написа:
Beladona написа:
Teo написа:
Долно уйно написа:В статията си пише, че целият стадион е бил разпродаден и са пуснати още 2000 (провостоящя) но явно си бързал да пишеш вместо да четеш.

Пълни глупости... пак ти казвам... 29 000 места капацитет, няма как да има 30 000 хиляди бе!

Баце , случаено да си наясно , че 29 000 > 21 000 ....?

Информацията не е достоверна... няма как да се вярва на вестник 7 дни спорт. Имало 30 000 хиляди, глупости на търкалета... ФК Левски никога не са пълнили до дупка Георги Аспарухов!

Не им знам рекордите , ама момчето ти е постнало снимки ....гледай си ....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 яну 2017 21:46

Долно уйно написа:
Teo написа:

Ти, какво казваш няма значение, а с правостоящите таман 30 000 стават без никакъв проблем.
Зная, че ни си бил роден тогава и нямаш спомен, но това непроменя фактите.

Бил съм роден, но тоя мач няма как да ми прикове вниманието.
@ Фактите не се променят, а са такива... нямало е толкова хора на тоя стадион. Покажи ми снимки от сектор Г?!
Ако искаш аз мога да ти покажа на мача с Тулуза пълен Б, няма проблем.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 яну 2017 21:46

Beladona написа:
Teo написа:
Beladona написа:
Teo написа:

Информацията не е достоверна... няма как да се вярва на вестник 7 дни спорт. Имало 30 000 хиляди, глупости на търкалета... ФК Левски никога не са пълнили до дупка Георги Аспарухов!

Не им знам рекордите , ама момчето ти е постнало снимки ....гледай си ....

Показал ми е хаха... половината сектор В и Б. Това ми е показал. :lol:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 яну 2017 21:50

И още нещо
Новоремонтираният стадион "Георги Аспарухов" е открит на 5 май 1999 г. когато на него се провежда решаващият за титлата шампионатен мач на Левски срещу Литекс, който завършва 0:0. Размерите на терена за увеличени за сметка на премахването на лекоатлетическата писта. След поставянето на седалки с облекалки на трибуните, те вече побират 29 980 души.

29 980
Боравя с факти.
Невинаги съм прави и когато сгреша имам топки да си призная грешката.
В случая фактите потвърждават казаното от мен, а ако вече си забравил, от къде тръгна дискусията може да се върнеш 2-3 страници назад.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 яну 2017 21:53

Teo написа:
Beladona написа:
Teo написа:

На Дневник може ли да се вярва/.
http://www.dnevnik.bg/sport/2001/03/11/ ... _na_vurha/

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 яну 2017 21:53

Долно уйно написа:И още нещо
Новоремонтираният стадион "Георги Аспарухов" е открит на 5 май 1999 г. когато на него се провежда решаващият за титлата шампионатен мач на Левски срещу Литекс, който завършва 0:0. Размерите на терена за увеличени за сметка на премахването на лекоатлетическата писта. След поставянето на седалки с облекалки на трибуните, те вече побират 29 980 души.

29 980
Боравя с факти.
Невинаги съм прави и когато сгреша имам топки да си призная грешката.
В случая фактите потвърждават казаното от мен, а ако вече си забравил, от къде тръгна дискусията може да се върнеш 2-3 страници назад.

И пак не са били 30 000 хиляди.
Факт ли е?! :lol:
@ Снимки от другата половина на стадиона кога?!
Смисъл нищо не каза с това. :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 яну 2017 21:55

Mitata написа:Беладонка, вие казахте, че ЦСКА е мъртъв, така че стойте надалеч.

ЦСКА е мъртъв балгодарение на ГГ и на Боко ....нека си ги казваме нещата както са си ....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 яну 2017 21:57

Колкото до Динамо и Левски, в онези времена от политическа гледна точка всички неща в държавата се определят от едно място. Така всеки бивш партизанин или ятак на партийна длъжност е имал правомощиата да предлага и подписва неща, за които и хал хабер си няма.
Левски бил разформиран( евентуално)...и какво от това? То и 1985 ЦК на БКП разформира Левски и ЦСКА и ги прави на териториален принцип. Обаче това не нарушава приемствеността. БКП може 20 пъти да разформира и прекръства отборите, но историята им остава. Средец наследи историята на ЦСКА. А футболната ни енциклопедия от 80-те години ясно посочва, че Левски-Спартак е създаден...1914 година. Да, прекръстван, преструктуриран, обединяван, както и ЦСКА " Септемврийско знаме", но такива са били времената.
Повтарям, в УЕФА Левски е със 102 годишна история, а ЦСКА- с 68 годишна. Говоря за ЦСКА, а не за тирето!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”