ЦСКА в готовност да почне „Армията” още тази година
14-01-2017 Тема спорт
ЦСКА е в готовност да стартира пълната реконструкция на „Армията” още през тази година. Клубът на практика ще изгради нов стадион, като ще действа сектор по сектор. Вече е изготвен предварителен проект, но строежите няма как да започнат, преди червените да получат базите за дългосрочно ползване. ЦСКА обаче е близо до договорка, след като правителството реши да промени статута на „Армията” и Панчарево. Очаква се най-късно през април клубът да сключи публично-частно партньорство с „Национална спортна база”. След това трябва да измине известен период за оформяне на документацията и ЦСКА ще може да действа на пълни обороти. Дотогава клубът ще стегне допълнително и базата в Панчарево, която също предстои да бъде изцяло променена.
В момента ЦСКА изчаква няколко процедури около официалната промяна в статута на базите. Те ще станат частна държавна собственост, а не публична такава, както досега. Това ще позволи на клуба да сключи партньорство за дългосрочното им ползване с новия им стопанин „Национална спортна база”.
„Очакваме Панчарево да е готово за използване през пролетта и отборът би трябвало да се завърне там в близките два-три месеца. Има още неща за довършване, но ще се справим. И досега направихме много по базите, така че няма да отстъпваме, а продължаваме по същия начин. Знаете, че имаме амбициозни цели в това направление”, каза пред „Тема Спорт” един от акционерите в ЦСКА Юлиян Инджов.
„Аз стоя встрани от отбора, помагам както мога, само със строителните дейности. Разбира се, надявам се на максимално добро представяне през пролетта”, коментира още Инджов.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Колкото до базите , нещата също са доста обнадеждаващи :

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
шивача написа:Ozzimozzi написа:Интересно ми е дали оценката на имуществото вече е пристигнала при бабето.
еконта бачкат до обяд
Желание да има само! Тиквата можеше лично да и занесе документите.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
шивача написа:Red joker написа:шивача написа:Георги Димитров-Джеки днес празнува РД. Да е жив и здравМалко са хората тук, които го помнят като футболист от най-силните му години, още преди да премине в С-Е. Легенди се разправят в какво състояние е излизал по мачовете. Беше рядко интелигентен футболист-четеше играта.
ЦСКА-София не го възприех за ЦСКА. Нито ходя на стадиона, нито гледам мачовете им по телевизията. Не ме интересуват. Идват някакви, пренасят се от едно място на друго. Хората вече видяха за какво става въпрос. Доколкото знам, Пената също вече не иска да ходи на стадиона.
Аз не съм фен на този клуб, но след като други фенове са там, нека да им се радват. Болно ми е, но какво да направя. Настаняват се някакви хора наготово, не плащат нищо. И слагат за треньор някакъв, дето не го знам дори дали има лиценз. Не знам за какво го взимат и този Чечо ли е, какъв е. Затова изобщо не искам да ме броят за тяхна легенда. Въртят се някакви хора около тях, само за да ги пускат на стадиона без пари и след това да ядат по три кабепчета на аванта в ресторанта. Цял живот си висят едни и същи там на "Армията".
Да ,беше,ама алкохола му изпържи мозъкаТой е в пъти по-зле от тия дето ги критикува
Не знам кви легенди си чул ,ама знам ква легенда беше той,а в пъти по-велики футболисти от него (Денев,Якимов) за много по-малки изцепки,бяха изгонени от Армията
!
сигурно си прав? Ама от припозналите легенди, които са на хранилка в клуба, като Пенев и Велинов, що не кажеш нещо?
[offtopic]Пената дотук е изпил езерото ариана, ама във вид на вино. Джонката едва го спасиха лекарите, но за жалост това,........гадно ми е даже да го напиша каква трагедия им причини[/offtopic]
Парите миришат!
Може да са изпили и езерото Панчарево-нека им е здраве

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
ЦСКА проведе днес следобед първата си тренировка в Испания. Възпитаниците на Стамен Белчев направиха тонизиращо занимание на едно от игрищата в комплекса Сан Педро де Алкантара. В тренировката, която протече в приповдигнато настроение, взеха участие 25 футболисти. Милчо Ангелов за момента се готви на облекчен режим. ЦСКА ще остане в Испания до 5 февруари

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
- Долно уйно
- Контакти:
Браво, така трябва, да има настроение.
Също така списващия в официалния ви сайт да вземе да си калиброва инфоемацията, че освен насмешка друго не генерира.
Първо бяха с Ла Манга.
След това в Сан Роке
и на края се оказа на трето място, Сан Педро де Алкантара,
което е на 60км от Сан Роке
Поздрави на списвача в официалния ви сайт, феновете не сте виновни, че на него географията не му е силна страна
Също така списващия в официалния ви сайт да вземе да си калиброва инфоемацията, че освен насмешка друго не генерира.
Първо бяха с Ла Манга.
След това в Сан Роке
Поздрави на списвача в официалния ви сайт, феновете не сте виновни, че на него географията не му е силна страна
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:Браво, така трябва, да има настроение.
Първо бяха с Ла Манга.
След това в Сан Роке
Сменят курортите всеки път просто защото където изпадне свободен терен там ходят да тренират .За това така се получава .
ЕМИЛ написа:Долно уйно написа:Браво, така трябва, да има настроение.
Първо бяха с Ла Манга.
След това в Сан Роке
Сменят курортите всеки път просто защото където изпадне свободен терен там ходят да тренират .За това така се получава .
Винаги си разсъждавал различно от останалите. Харесва ми.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Стефан Генов: В ЦСКА нещата са на топ ниво, в Благоевград чух много лоши думи
14-01-2017 Тема спорт
Помощник-треньорът на ЦСКА Стефан Генов коментира предстоящия лагер на тима в Испания, както и за напускането си на Пирин.
"Подготовката върви нормално, атмосферните условия не ни позволяват да водим занимания на открито, а в зала, изместихме малко по-рано лагера, за да проведем пълноценна подготовка", коментира Генов.
"Не е нужно да се коментира напускането ми на Пирин, нека двата клуба да се разберат. Чух много обиди към мен, част от феновете имаха и негативно отношение към мен. Имаше и голямо забавяне на заплати, не искам чрез медиите да си оправям нещата. Видяхте в каква обстановка работим там. Мисля, че постъпих правилно", допълни той.
"Няма да кажа нито една лоша дума към хората от Пирин", каза още Генов.
"Организацията в ЦСКА е на топ ниво", завърши изказването си специалистът.

[center]Георги Атанасов отново безупречно точен и справедлив.....
[/center] [center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iOUBuPI9TPc[/youtube][/center]

-
- Контакти:
soilwork написа:[center]Георги Атанасов отново безупречно точен и справедлив.....[/center] [center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iOUBuPI9TPc[/youtube][/center]
"Лисицата разбира от много неща, таралежът - само от едно."