Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 14 яну 2017 13:57

орлето написа:
...Доколкото знам, Пената също вече не иска да ходи на стадиона.

...

Болезнено точен Джеки. Когато говори, припознавачите могат само да замълчат и да гледат виновно с наведени глави.

Ха, ха , ха .... ето ти едно предпразнично от чичо Митко :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ta0BIIQIk60[/youtube]
Колкото до Джеки , очаквай скоро интрвю с него по ЦСКА Тв , а не журналистически измислици ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 яну 2017 13:59

Какво стана с Ла Манга?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 14 яну 2017 14:02

Teo написа:Стамен ми изглежда притеснен... мисля, че това не е човек които може да управлява кораба в спортно-технически план!

Не видях никъде да се притеснява от нещо :roll: Колкото до спортно-технически план , ще се разбере съвсем скоро , но промените и подобренията , които настъпиха след неговото заставне начело на ЦСКА , на мен ми допаднаха !!! От него си зависи , дали и след края на сезона ще продължи да е начело на ЦСКА !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 яну 2017 14:03

Долно уйно написа:Какво стана с Ла Манга?

Не знам за кого пишеш, но мен ме изкефи, че националът на Гана ДваНема :mrgreen: е освободен от лагера на отбора, само и само, за да може да се присъедини към зимната подготовка на ЦСКА-София. Хвала на такъви национални федерации, които уважават ЦСКА-София :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 яну 2017 14:05

Нали тук размятаха разни картинки на лукс от испанския курорт Ла Манга, където ще се проведе подготовката на ЦСКА-София, а сега чета, че са отлетели за Сан Роке.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 яну 2017 14:16

Георги Димитров-Джеки днес празнува РД. Да е жив и здрав :) Малко са хората тук, които го помнят като футболист от най-силните му години, още преди да премине в С-Е. Легенди се разправят в какво състояние е излизал по мачовете. Беше рядко интелигентен футболист-четеше играта.
ЦСКА-София не го възприех за ЦСКА. Нито ходя на стадиона, нито гледам мачовете им по телевизията. Не ме интересуват. Идват някакви, пренасят се от едно място на друго. Хората вече видяха за какво става въпрос. Доколкото знам, Пената също вече не иска да ходи на стадиона.

Аз не съм фен на този клуб, но след като други фенове са там, нека да им се радват. Болно ми е, но какво да направя. Настаняват се някакви хора наготово, не плащат нищо. И слагат за треньор някакъв, дето не го знам дори дали има лиценз. Не знам за какво го взимат и този Чечо ли е, какъв е. Затова изобщо не искам да ме броят за тяхна легенда. Въртят се някакви хора около тях, само за да ги пускат на стадиона без пари и след това да ядат по три кабепчета на аванта в ресторанта. Цял живот си висят едни и същи там на "Армията".
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 яну 2017 14:18

Долно уйно написа:Нали тук размятаха разни картинки на лукс от испанския курорт Ла Манга, където ще се проведе подготовката на ЦСКА-София, а сега чета, че са отлетели за Сан Роке.

Сан Рохе..ми нали се барат за червени-нормално е да са при червен светия :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 яну 2017 14:26

шивача написа:Георги Димитров-Джеки днес празнува РД. Да е жив и здрав :) Малко са хората тук, които го помнят като футболист от най-силните му години, още преди да премине в С-Е. Легенди се разправят в какво състояние е излизал по мачовете. Беше рядко интелигентен футболист-четеше играта.
ЦСКА-София не го възприех за ЦСКА. Нито ходя на стадиона, нито гледам мачовете им по телевизията. Не ме интересуват. Идват някакви, пренасят се от едно място на друго. Хората вече видяха за какво става въпрос. Доколкото знам, Пената също вече не иска да ходи на стадиона.

Аз не съм фен на този клуб, но след като други фенове са там, нека да им се радват. Болно ми е, но какво да направя. Настаняват се някакви хора наготово, не плащат нищо. И слагат за треньор някакъв, дето не го знам дори дали има лиценз. Не знам за какво го взимат и този Чечо ли е, какъв е. Затова изобщо не искам да ме броят за тяхна легенда. Въртят се някакви хора около тях, само за да ги пускат на стадиона без пари и след това да ядат по три кабепчета на аванта в ресторанта. Цял живот си висят едни и същи там на "Армията".

Да ,беше,ама алкохола му изпържи мозъка :!: Той е в пъти по-зле от тия дето ги критикува :!: Не знам кви легенди си чул ,ама знам ква легенда беше той,а в пъти по-велики футболисти от него (Денев,Якимов) за много по-малки изцепки,бяха изгонени от Армията :( !
Последна промяна от Red joker на 14 яну 2017 14:32, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 яну 2017 14:30

В четвърта дивизия на Испания футболистите носели на екипите си имената на известни футболисти.Естествено голмайстор на дивизията станал "Стоичков",на това му се вика карма.Изображение

Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 яну 2017 14:36

Кашчей написа:
Долно уйно написа:Нали тук размятаха разни картинки на лукс от испанския курорт Ла Манга, където ще се проведе подготовката на ЦСКА-София, а сега чета, че са отлетели за Сан Роке.

Сан Рохе..ми нали се барат за червени-нормално е да са при червен светия :mrgreen:

Ами не, става дума за Роке (Roque), а не за роха (roja) ;)

Относно Малинов, да си търси отбор, ясно е, че е пътник.
Получил контузия на 11.12.2016 и ще върви да я лекува чак след един месец точно преди старта на подготовката

Върни се в “ЦСКА”