19XLVIII написа:Altarf написа:19XLVIII написа:Ами именно затова дербито беше толкова посетено. Защото сте в А. А не защото сте Литекс и сте много яко. Същото трябваше да бъде и на останалите мачове. А защо не е ?
Кое не е? Ти като не идваш на стадиона откъде знаеш каква е посещаемостта?![]()
Хвани вземи средната посещаемост на домакински мачове от предишните пет сезона в А група и сравни със средната този сезон. Това ти е проверката.
Тебе не те ли е срам най-малкото примерно мач срещу Струмска слава да е по-посетен от същия със Славия ( и двата са 1 кръг ). Аз ти давам база за сравнение В група, В ГРУПА !, където е нормално сегашните "армейци" да не ходят, защото това им е под нивото, и където се очаква да има по-малко публика отколкото в А, което пък е в твой плюс, ти ми разправяш да съм се връщал 3 сезона назад. Държа да кажа, че правя това сравнение единствено поради причината, че двата сезона са максимално един до друг, и са най-пресен пример за публиката на едното ЦСКА и другото ЦСКА. Защото ти май забрави откъде тръгна този спор.
Но да допуснем за секунда, че отново не съм прав ( а аз съм ). Порових се единствено заради теб в архива на последния сезон на ЦСКА в А група ( заповядай http://bulgarian-football.com/archive/2 ... 4/a.html#p ) като съпоставих публиката само първите три мача на онзи и на този отбор ( защото нататък не ми се четеше ) и предполагам се сещаш какво отрих..
Та извода какъв е - следващия път като ще влизате отново в спор първо се съберете и изберете най-умния сред вас, защото твоите тези са въздух ( още онзи ден ти го показах ), и тогава предявявайте някакви претенции за нещо.
Умнико. Изкарах всички домакинства на ЦСКА в последния сезон в А група. Изкарах и домакинствата ни сега. И осредних. Взех ги от същия сайт.
Ето резултата.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
И по-посетеният сезон е...
[offtopic]2014/2015 - 4180
2016/2017 - 4567[/offtopic]
В полза на последния сезон в А група съм добавил и гостуването ни на Левски. И имайки предвид, че още не сме домакинствали на всички отбори през настоящия сезон, особено на Лудогорец, който още ще вдигне средната посещаемост.
Цялата ти работа е такава. Повърхностна.

Хайде, ако намериш грешка, ще си я поправя. Знам, че търсиш. Ако трябва да съм стриктен, трябва да махна от 2014/2015 гостуването на Левски, ама карай - нека е в твоя полза.