Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Altarf » 12 яну 2017 17:13

honda написа:
Altarf написа:honda, още утре мога да учредя футболен съюз и да направя паралелна международна футболна организация по моите правила. Никой няма никакво правно основание да ме спре или да ми забрани. Хайде по-сериозно.

П.П. Това какво е според теб? Под егидата на БФС и УЕФА ли е? Припомням, че Трета и Четвърта лига също са аматьорски. http://amfl-bg.com/

Да си чувал за закон за авторското право или сродните му права? ;)
Никой няма да те спира- направи си паралелна организация и провеждай турнири ;) . Приходите въобще не са за пренебрегване-само от ЕКТ са над 2млрд евро на година. Интересно как никой не се е светнал да го направи досега. Защото аз твърдя ,че ОФИЦИАЛНИ мачове по футбол могат да се организират от ЕДИНСТВЕНО от ФИФА или от нейните членки -за Европа това е УЕФА, за България -БФС.

Няма авторски права върху футбола. Явно ти само си чувал за този закон, но не си го чел.

П.П. Ето за справка. На прима виста го намерих. https://en.wikipedia.org/wiki/Non-FIFA_ ... l_football

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 12 яну 2017 17:17

Еми толкова си и ходил на мачовете във В група. На Армията билетите бяха от 5 нагоре, а на гостуванията по 10. Колкото и да ви се иска да са 50 човека, е много повече са. И какво, ще ми кажеш, че заряда на мачовете с Германея и София 2010 е по-голям от този с Берое и Славия да речем. Издишаш приятел. Колкото и да ви се иска, много хора не са съгласни със случилото се това лято и се отдръпнаха.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 12 яну 2017 17:20

19XLVIII написа:Еми толкова си и ходил на мачовете във В група. На Армията билетите бяха от 5 нагоре, а на гостуванията по 10. Колкото и да ви се иска да са 50 човека, е много повече са. И какво, ще ми кажеш, че заряда на мачовете с Германея и София 2010 е по-голям от този с Берое и Славия да речем. Издишаш приятел. Колкото и да ви се иска, много хора не са съгласни със случилото се това лято.

Аз бях с карта. Едвам си взех, почти целият А беше разпродаден под козирката.
Моля, както помолих, сравнявай участия на ЦСКА в първенства от един ранг.
Колкото и да ви се иска, голямото мнозинство нямат нищо против със случилото се това лято. Посещаемостта го доказва, а не го оборва. С демагогия няма да се измъкнеш. Сравни сегашния сезон в Първа лига с предишните в А група. Дори на Вечното дерби поставихме рекорд по посещаемост за последните не знам си колко години (май бяха 10).

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 12 яну 2017 17:24

Ами именно затова дербито беше толкова посетено. Защото сте в А. А не защото сте Литекс и сте много яко. Същото трябваше да бъде и на останалите мачове. А защо не е ?

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 12 яну 2017 17:26

19XLVIII написа:Ами именно затова дербито беше толкова посетено. Защото сте в А. А не защото сте Литекс и сте много яко. Същото трябваше да бъде и на останалите мачове. А защо не е ?

Кое не е? Ти като не идваш на стадиона откъде знаеш каква е посещаемостта? :lol:
Хвани вземи средната посещаемост на домакински мачове от предишните пет сезона в А група и сравни със средната този сезон. Това ти е проверката.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 12 яну 2017 17:59

Altarf написа:
19XLVIII написа:Ами именно затова дербито беше толкова посетено. Защото сте в А. А не защото сте Литекс и сте много яко. Същото трябваше да бъде и на останалите мачове. А защо не е ?

Кое не е? Ти като не идваш на стадиона откъде знаеш каква е посещаемостта? :lol:
Хвани вземи средната посещаемост на домакински мачове от предишните пет сезона в А група и сравни със средната този сезон. Това ти е проверката.

Е да , ама тази проверка не му е удобна ;) Развенчава му мантрата за намалената посещаемост :) Между другото , аз съм убеден , че и този сезон ако в края му имаме мач в който се решава или шампионската титла или ако бяхме играли финал за купата на България , може би щяхме да минем ония 35 000 с Монтана ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 12 яну 2017 18:09

Аз не казвам, че няма недоволни хора. Прост народ - бол. Но бройката им е незначителна и няма какво да им доказваме. Трябва да се борим за връщането на стадиона на онези фенове, които се отказаха през всичките години на прехода - дали заради лош футбол, дали заради лоши условия, скандали и т.н. Те са нашата цел, а не хора, които с лека ръка пишат клуба си за умрял.

И в този дух на мисли искам да споделя една мисъл на големия армеец Пламен Живков в отговор на коментара на друг червен фен от Фейсбук:

Някои не са доволни и от това и искат пример баш като този от миналата година. Е, няма угод! А в крайна сметка историята показва и много по-"лоши" неща. В крайна сметка важно е да има спорт. А правила за това кой и как да съществува - няма. Единствената константа е общността и тя е висшият критерий. Всичко останало - имена, марки, емблеми - са конюнктурен, дребнотемен проблем.

И отговора на Пламен Живков:
Случаят с Отборът на народната войска /ОНВ/ в т.2 е почти същият като сегашния. И тогава левскарщината ни праща в по-долна група с мръсни номера /уговорен мач/ и ние противодействаме безкомпромисно като спасяваме червената идея чрез "лиценза" на Ботев Пловдив. Ако тогава нашите предшественици бяха започнали да морализаторстват, сегашните моралисти и автентичници нямаше да има какво да оплакват. Когато в джунглата, в която живееш, има подло животно като Динамо, нямаш друг избор освен да се браниш с нокти и зъби и всички останали средства.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 12 яну 2017 18:14

ЦСКА тренира двуразово в дните преди да замине за Испания. Там армейците ще проведат 24-дневен лагер и ще изиграят няколко контролни срещи. До заминаването в събота (14 януари) сутринта, червените се подготвят на закрит терен в София. Днес футболистите на Стамен Белчев проведоха две тренировки, видимо с много настоение и желание за игра. 24 играчи се включиха в интезивните занимания, като освен традиционните бегови упражнение в началото на всеки лагер, те поиграха и с топка. Отделно от тази група се подготвяха тримата вратари, а Густаво Кулма получи почивка в следобедната тренировка, след като се присъедини към отбора последен. Утре ЦСКА ще тренира за последно на българска земя, след което възпитаниците на Стамен Белчев ще се подготвят за пътуването до Испания.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xDVI1XHYoG8[/youtube]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 яну 2017 19:16

Пичове ,на някй направи ли му впечатление защо е наказан Партизан(Белград)- за неплатени дължими суми на лицензирани от УЕФА лица(играчи, треньори, агенти,клубове) и на местни власти- не ви ли звучи познато? ;)
Като Партизан въобще не отричат тези задължения и не отказват да ги плащат. Просто не са могли да си обслужват задълженията. Аз се сещам за един клуб ,който просто отказа да си плаща задълженията и прави някакви "цигански номера" с цел въобще да не плаща.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 яну 2017 19:20

honda написа:Пичове ,на някй направи ли му впечатление защо е наказан Партизан(Белград)- за неплатени дължими суми на лицензирани от УЕФА лица(играчи, треньори, агенти,клубове) и на местни власти- не ви ли звучи познато? ;)
Като Партизан въобще не отричат тези задължения и не отказват да ги плащат. Просто не са могли да си обслужват задълженията. Аз се сещам за един клуб ,който просто отказа да си плаща задълженията и прави някакви "цигански номера" с цел въобще да не плаща.

Кой точно отказа да си плаща задълженията?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”