petko.h.markov написа:Teo написа:Аре верно спрете с нападките към Стойчо и щаба му и ръководството... протести, простотии и всякакво прочие от малоумни неща... аз даже не протестирам, а отивам си подкрепям отбора.. това не е било станало, онова не е било станало, а отвсякъде сме атакувани, че даже от наши... безобразие и е това...!!!
Щеше да ми бъде интересно какво щяхте да говорите, ако ЦСКА му бяха били печата миналото лято.. нищо не оценявате някой от вас, ама нищо!
Най е лесно да стоиш отстрани и да плюеш!
Не мога да си представя ако бяхме стартирали шампионата с 5 поредни загуби... тука щяхте да му слагате въжето на гушата
Времената отдавна отминаха когато бяхме фактори в първенството и ЕКТ... така, че е крайно време да го проумеете това
Запомни си тези думи,както ще ги запомня и аз.И ако утре излязат факти,които са довели клуба до фалит и поредни
наказания от УЕФА и ФИФА, ще ти ги припомня.Той каза"който не му харесва да си гледа работата"Чакай бе,много
на сериозно се е взел.Ще векува в клуба.Не го смесвай с отбора.Вчера бях на стадиона и си подкрепях отбора,но той
да се държи така не съм съгласен.
А бе ние бяхме закрити от боклуците, ти говориш за някакви наказания. Искаш ли да ти кажа нещо? Дори Лупи да не успее да ни спаси и отново да отидем там където ни бяха запазили място боклуците - в небитието, аз лично няма да съм му сърдит. Даже ще съм му благодарен, че опита макар и с последни сили да спаси ЦСКА, когато всички други "големи" цесекари се изпокриха като мишки