Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот captain_drifuss » 05 юли 2012 13:01

cskarcheto92 написа:Аз мисля, че селекцията е добра стига само Мораес да се завърне 8-) С него Платини, Христо Янев, Присо, Карачанаков, Анисе отбора ми изглежда доста добре. Гледах мача с Торпедо и тоя Саша ми направи много добро впечетление. Тогава игра като десен бек, а ако не знаех щях да мисля, че е крило :) В защита мисля, че Бандаловски, Крачунов, Споркел и може би Коце Стоянов в ляво в дефанзивен план ще сме доста сигурни. За Нилсон нямам някви по-добри впечетления, но от един мач няма как да разбера дали е показал и половината от най-доброто си. За втаратския пост мисля, че Черни ще оправдае очакванията ни. Гледах един клип и показа класа, която наподобява, а се надявам и да е по-висока от тази на М'Боли.
Тези Титани какво чакат с Делев??? По-добре да вземат доказан играч като него за без пари, отколкото някви италиански ментета...

Абсолютно се съгласявам с всичко, което каза!, От всичко, което съм гледал Коце Стоянов и играл най-добре като ляв бек, където го налагаше Любо Пенев и май и Стойчо там ще го сложи, защото имаме достатъчно добри централни защитници за БГ стандартите и без Споркел, който ми е пълен хикс...
Най-важното е да си върнем Мораес и Платини- ако това стане предполагам ще налагат Мораес на някой от фланговете (в зависимост кой от Присо и Карачанков не заслужи титулярно място), а Платини забит напред с Ицо Янев и Анисе зад гърба му да организират атаките и да се включват от втора линия- това мисля ще ни е доста успешна формула, поне за нашето първенство и първите кръгове на ЛЕ.
[offtopic]някакъв син мишок, който виси повече в нашия подфорум, отколкото в този на подуянци, се опитваше да ми прави забележка, че много "ако" съм бил използвал- за твое сведение, моето момче, във футбола няма нищо гаранитрано и много неща зависият от "ако"! Това ти ще го рабереш съвсем скоро, когато книжната селекция на твоя отбор се срине с гръм и трясък и почнете да се чудите защо пак се борите за място в тройката, а не за титлата! Формата и късметът са много важни неща в спорта, но за съжаление винаги са временни и никой не може да превиди какво ще стане в следващия мач, камо ли през целия следващ сезон- за това кавам ако този се върне, ако онзи е във форма, вко третия има късмет и т.н. Единственото нещо, което е вечно е, че ПФК Левски са евроидиоти и ще ни забавляват с цирковете си по села и паланки![/offtopic]
Последна промяна от captain_drifuss на 05 юли 2012 13:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 05 юли 2012 13:03

Мораес си идва!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 05 юли 2012 13:03

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:готови ли сте за шоу :)

Стойчо нали каза вчера , че се кръсти Мораес да се върне ! Господ го чу, сега е момента да тропне по масата и да го задържат поне за половин или цял сезон а след това да го продават. Мораес не струва 1 850 000 Е. Определено е по скъп от тази цена и ако имат малко мозък в пилешките си главички, скапаните титанчета, ще го оставят за турнирите поне .

Не знам дали ще успеем да го задържим, но ако на 14ти го видя пак с червената фланелка, ще съм малко по спокоен за бъдещия сезон .

Платини,Мораес,Ди вани , Янев, Анисе , :geek:

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 05 юли 2012 13:07

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
Жуниор Мораес на път към ЦСКА

любимеца е туууук. обявявам днешния ден за СВЕТИ ЧЕТВЪРТЪК

Дано, да не изкочи някаква нова голяма оферта сега.
Надявам се, да играе поне още един сезон при нас. :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2012 13:09

С Мораес и Платини нещата стават чудо..........

ще ни трябва само някой, който да играе с Карачанака в ляво. Той и сега е контузен и незнам дали ще е 100% до първия мач, а и някак не го виждам на едно и също ниво 90 мин.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 05 юли 2012 13:10

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_f8p_8fuFLE[/youtube]

ЕДИН Е ЖУНИОР![/center]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 юли 2012 13:11

Beck's написа:Да закопчаят Мораес за Стойчо и да хвърлят ключа в Босфора :)

Добра идея! :lol:
Остава Янис Зику да върнеме под наем и сме комплект! :lol: ;)
Последна промяна от dreben23 на 05 юли 2012 13:12, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 юли 2012 13:12

с тея играчи 21.45 догодина ще бъде факт :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 юли 2012 13:13

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:с тея играчи 21.45 догодина ще бъде факт :)

Само не слагайте подписи, моля ви! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 05 юли 2012 13:13

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
Жуниор Мораес на път към ЦСКА

любимеца е туууук. обявявам днешния ден за СВЕТИ ЧЕТВЪРТЪК

Колеги, аз като левскар все пак следя какво става и във Вашият отбор и в частност в темата за селекцията. Моят съвет е да не бързате да се радвате за Мораеш. И това е продиктувано не от нещо друго, ами от мнението по въпроса на Вашия колега Joni_ . Човека явно е много навътре в нещата, не пише много често, но всяка една дума написана от него е точна и на място.Каквото е написал всичко е истина. Искрено го боли заради начина на управлението на любимият му отбор и търси изход. За мен това е истински фен. Обръщайте по-голямо внимание на изказаните от него мнения.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “ЦСКА”