cskarcheto92 написа:Аз мисля, че селекцията е добра стига само Мораес да се завърнеС него Платини, Христо Янев, Присо, Карачанаков, Анисе отбора ми изглежда доста добре. Гледах мача с Торпедо и тоя Саша ми направи много добро впечетление. Тогава игра като десен бек, а ако не знаех щях да мисля, че е крило
В защита мисля, че Бандаловски, Крачунов, Споркел и може би Коце Стоянов в ляво в дефанзивен план ще сме доста сигурни. За Нилсон нямам някви по-добри впечетления, но от един мач няма как да разбера дали е показал и половината от най-доброто си. За втаратския пост мисля, че Черни ще оправдае очакванията ни. Гледах един клип и показа класа, която наподобява, а се надявам и да е по-висока от тази на М'Боли.
Тези Титани какво чакат с Делев??? По-добре да вземат доказан играч като него за без пари, отколкото някви италиански ментета...
Абсолютно се съгласявам с всичко, което каза!, От всичко, което съм гледал Коце Стоянов и играл най-добре като ляв бек, където го налагаше Любо Пенев и май и Стойчо там ще го сложи, защото имаме достатъчно добри централни защитници за БГ стандартите и без Споркел, който ми е пълен хикс...
Най-важното е да си върнем Мораес и Платини- ако това стане предполагам ще налагат Мораес на някой от фланговете (в зависимост кой от Присо и Карачанков не заслужи титулярно място), а Платини забит напред с Ицо Янев и Анисе зад гърба му да организират атаките и да се включват от втора линия- това мисля ще ни е доста успешна формула, поне за нашето първенство и първите кръгове на ЛЕ.
[offtopic]някакъв син мишок, който виси повече в нашия подфорум, отколкото в този на подуянци, се опитваше да ми прави забележка, че много "ако" съм бил използвал- за твое сведение, моето момче, във футбола няма нищо гаранитрано и много неща зависият от "ако"! Това ти ще го рабереш съвсем скоро, когато книжната селекция на твоя отбор се срине с гръм и трясък и почнете да се чудите защо пак се борите за място в тройката, а не за титлата! Формата и късметът са много важни неща в спорта, но за съжаление винаги са временни и никой не може да превиди какво ще стане в следващия мач, камо ли през целия следващ сезон- за това кавам ако този се върне, ако онзи е във форма, вко третия има късмет и т.н. Единственото нещо, което е вечно е, че ПФК Левски са евроидиоти и ще ни забавляват с цирковете си по села и паланки![/offtopic]