Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 10 яну 2017 21:47

Кашчей написа:
Red_Neck написа:По повод 3-те момчета, човек, който не се е събличал по физическо, няма как да направи разликата между това да те викнат в първия отбор 2-3 пъти и възможността да станеш част от него.

И ти как я направи тази разлика?!
Не може да пишеш за "нови попълнения" при положение, че момчетата са в отбора, дори и да не са първия отбор, те са с картотеки за ЦСКА-София, те не са нови за клуба и отбора.

Почеши кестена малко де :)
До този момент момчетата с кой отбор са се готвели? ..... или според теб U19, дубъл и първи отбор тренират заедно, заедно ходят по лагери и т.н.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 яну 2017 21:50

Red_Neck написа:Синчец, колкото и да ги джуркаш, едни и същи лайна въртиш. ;)
Поучителния тон го запази за вашия подфорум и малкото келеме, капиш?

... Само ми е интересно, колко мнения имаше преди в подфорума на Литекс и колко в нашия подфорума последната половин година ;)
Припознавач!

Поучителен тон няма, а келемето разбира от съвсем друг тон! :)
Аз имам хиляди мнения в подфорума на ЦСКА. Докато имаше ЦСКА. Сега има тире, няма ЦСКА. Нещата са прости. Докато някакво ловешко тире се бара за ЦСКА, ще е така. Докато нискообразовани монаси-трубадури проповядват олигофрении, ще е така.
Рано или късно ще дойде момент, когато тук ще се разискват спортно-технически проблеми, мачове и прочее. Но докато тук се опитват да командват и да дават тон нискообразовани задни части, сложени отвън, няма как да стане.
Не ми е ясно защо ги търпите тия царвули, а не ги изритате оттук, но това си е ваш проблем.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2017 22:11

Red_Neck написа:
Кашчей написа:
Red_Neck написа:По повод 3-те момчета, човек, който не се е събличал по физическо, няма как да направи разликата между това да те викнат в първия отбор 2-3 пъти и възможността да станеш част от него.

И ти как я направи тази разлика?!
Не може да пишеш за "нови попълнения" при положение, че момчетата са в отбора, дори и да не са първия отбор, те са с картотеки за ЦСКА-София, те не са нови за клуба и отбора.

Почеши кестена малко де :)
До този момент момчетата с кой отбор са се готвели? ..... или според теб U19, дубъл и първи отбор тренират заедно, заедно ходят по лагери и т.н.

Чеша го..ама боде, деба и кестена :(
Иначе...помня аз едни години, когато се привикваха от юношите, но сега нещата са по-различни. Между другото, само за твоя информация, играчите от първия и от дубъла са взаимнозаменяеми, така че не знам как ги тренирате, но трябва да са заедно по лагерите. Виж, за юношите нещата са различни и за там няма спор, че ще е нещо ново за един юноша, ако е играл само за юношите. За да не ми задаваш допълнително въпрос-в дубъла могат да играт абсолютно всички от първия отбор, ако не са имали мач или няма да имат мач 72 часа преди или след двубоя, и никой копче не може да каже, та да водиш като нови тези, които играят в дубъла е повече от смешно..не и за Дърпатовците обаче.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 10 яну 2017 22:31

Тоя Дърпатов е уникален тип.Злобарите не могат да заспят без него.

Само ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2017 22:39

ham3r написа:Тоя Дърпатов е уникален тип.Злобарите не могат да заспят без него.

Само ЦСКА!!!

Можеш да си щамповаш тениска с него и да си лягаш усмихнат, като го галиш по косицата преди заспиване!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 10 яну 2017 23:00

Сините приятелки са много забавни. Сега ЦСКА е тире и не е ЦСКА... Ама на следващото дерби, ако бият , ше има: Бихме вии чорбарии, бихме ЦСКА, а ако паднат ше бъде: Това не е ЦСКА... :lol: :lol:

Сваляйте фланелките, запейте:" Купата е наша" и не се занимавайте с ЦСКА. 8-)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2017 23:14

Red_Girl написа:Сините приятелки са много забавни. Сега ЦСКА е тире и не е ЦСКА... Ама на следващото дерби, ако бият , ше има: Бихме вии чорбарии, бихме ЦСКА, а ако паднат ше бъде: Това не е ЦСКА... :lol: :lol:

Сваляйте фланелките, запейте:" Купата е наша" и не се занимавайте с ЦСКА. 8-)

Може ли да има дерби с ЦСКА, коЕто не е ЦСКА :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 10 яну 2017 23:17

Кашчей написа:Може ли да има дерби с ЦСКА, коЕто не е ЦСКА :roll:

Аз казах каквото имам по темата преди няколко страници, всичко друго е чисто и просто дребнаво заяждане, което е безполезно. 8-) Не се случва нещо, което да е невиждано, а е нещо, което се е случвало. Ще се говори още известно време за това и после е се спре.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2017 23:38

Red_Girl написа:
Кашчей написа:Може ли да има дерби с ЦСКА, коЕто не е ЦСКА :roll:

Аз казах каквото имам по темата преди няколко страници, всичко друго е чисто и просто дребнаво заяждане, което е безполезно. 8-) Не се случва нещо, което да е невиждано, а е нещо, което се е случвало. Ще се говори още известно време за това и после е се спре.

Напротив, никога досега не се е случвало. Не само у нас, а изобщо по света. Ти сега си учител и е доста притеснително, че учител не разбира разликата. Със сигурност за теб ще е все едно дали става дума за Вихрен или за Мусала..се са върхове, планиниски, зима е.к`во толкова дали инфото е за Пирин или за Рила..нали, Зайколюбова?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 10 яну 2017 23:49

sin4ec написа:
Red_Neck написа:Синчец, колкото и да ги джуркаш, едни и същи лайна въртиш. ;)
Поучителния тон го запази за вашия подфорум и малкото келеме, капиш?

... Само ми е интересно, колко мнения имаше преди в подфорума на Литекс и колко в нашия подфорума последната половин година ;)
Припознавач!

Поучителен тон няма, а келемето разбира от съвсем друг тон! :)
Аз имам хиляди мнения в подфорума на ЦСКА. Докато имаше ЦСКА. Сега има тире, няма ЦСКА. Нещата са прости. Докато някакво ловешко тире се бара за ЦСКА, ще е така. Докато нискообразовани монаси-трубадури проповядват олигофрении, ще е така.
Рано или късно ще дойде момент, когато тук ще се разискват спортно-технически проблеми, мачове и прочее. Но докато тук се опитват да командват и да дават тон нискообразовани задни части, сложени отвън, няма как да стане.
Не ми е ясно защо ги търпите тия царвули, а не ги изритате оттук, но това си е ваш проблем.

Нещо си попрекалил с ... лютеницата ... май :roll: Дали с тире , дали с кавички , ЦСКА винаги ще си е ЦСКА ;) Върви си провеждай пропагандада при вашия говорител на НС П. Димитров (според теб господин "никой") да си облъчвате малките , тук колко пъти да ти се обяснява , че не вървиш ;) Отивали да гледат някакъв друг отбор , ама напълнили стадиона като за Вечно дерби и скандират ... "червени боклуци" ... само не мога да разбера , кого се опитваш да заблуждаваш , нас ... или себе си :oops: По-добре , намали малко лютеницата , че нещо не ти се отразява добре !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”