sin4ec написа:Red_Neck написа:Синчец, колкото и да ги джуркаш, едни и същи лайна въртиш.
Поучителния тон го запази за вашия подфорум и малкото келеме, капиш?
... Само ми е интересно, колко мнения имаше преди в подфорума на Литекс и колко в нашия подфорума последната половин година
Припознавач!
Поучителен тон няма, а келемето разбира от съвсем друг тон!
Аз имам хиляди мнения в подфорума на ЦСКА. Докато имаше ЦСКА. Сега има тире, няма ЦСКА. Нещата са прости. Докато някакво ловешко тире се бара за ЦСКА, ще е така. Докато нискообразовани монаси-трубадури проповядват олигофрении, ще е така.
Рано или късно ще дойде момент, когато тук ще се разискват спортно-технически проблеми, мачове и прочее. Но докато тук се опитват да командват и да дават тон нискообразовани задни части, сложени отвън, няма как да стане.
Не ми е ясно защо ги търпите тия царвули, а не ги изритате оттук, но това си е ваш проблем.
Нещо си попрекалил с ... лютеницата ... май

Дали с тире , дали с кавички , ЦСКА винаги ще си е ЦСКА

Върви си провеждай пропагандада при вашия говорител на НС П. Димитров (според теб господин "никой") да си облъчвате малките , тук колко пъти да ти се обяснява , че не вървиш

Отивали да гледат някакъв друг отбор , ама напълнили стадиона като за Вечно дерби и скандират ... "червени боклуци" ... само не мога да разбера , кого се опитваш да заблуждаваш , нас ... или себе си

По-добре , намали малко лютеницата , че нещо не ти се отразява добре !!!

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!