Red joker написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:
Я отвори ТР, г-н Магистре на припознаваческите науки и след това говори за документи, защото и в лиценза ви за този шампионат, който е издаден от БФС (документ ли е един лиценз или не, надали решаваш ти) има същите данни.
Г-н Необразован, В ТР никъде не пише ЛИТЕКС! Ако искаш го прегледай 100 пъти, ЛИТЕКС никъде не пише!![]()
@ И на лист хартия сме чисти... това как, защо и какво може само джавкате тука.
Честно да ти кажа, ако ще съм образован колкото теб, с магистърска степен-по-добре без образование-пак ще знам повече от теб![]()
И понеже си по-образован, а аз некадърен, ще ми покажеш ли вашата партида от ТР, за да видим какво пише в нея-за документи говорим, а и въпроса го повдигна ти![]()
Стига с тия партиди бе,Кошче,това не ти е подфорума на МФ:lol:
Жоки, ай без Кошче, ако обичаш! Имам си ник и трая до определено време разни вариации, но започна да прекаляваш!
Сега по-основното-Разговорът беше с Тео Магистъра, който твърдеше, че и по документи ЦСКА-София няма общо с Литекс, та хайде не се бъркай с неща, които знаеш, че няма как да издържат. Във всеки съд ще ви заявят недвусмислено, че ЦСКА-София е всъщност Литекс, с ново име и седалище-нищо по-различно, а фактите са това, което ръководи един съдебен състав, не чувствата на феновете, стадиона и червеният екип. Затова и чакам Тео, бъдещето на нацията, да покаже документално, че ЦСКА-София няма нищо общо с Литекс. Нали знаеш, че ако няма документ, че си роден и това е регистрирано в съответната книга, то може и да наевеш бюрократа, но той ще твърди, че не съществуваш. Документ и пак документ-хляб наш насъщен, доказващ правото ни на съществуване.