Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот GOLEADOR » 23 авг 2014 12:51

GOLEADOR написа:Но ако искаш да поддържаш тезата си за да дразниш,не го прави.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 авг 2014 13:14

GOLEADOR написа:

Теб явно всяко различно мнение те дразни!

Бъди жив и здрав!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 авг 2014 13:29

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Теб явно всяко различно мнение те дразни!

Бъди жив и здрав!

Кашчей,ти не ме дразниш.Просто гледай интервюто и ще разбереш за какво иде реч.Но даже и да не го направиш ти не си фен на ЦСКА.Нормално е да плюеш по отбора,треньора и всичко което е свързано с червения тим.Аз това го приемам и разбирам .Но поведението на някои фенове които се пишат цесекари ме притеснява.Отбора е на първо място,треньорският щаб е изцяло червен,имаме най-младото нападение в А група и най-резултатното и въпреки това те сипят огън и жупел върху Стойчо.Ей това не мога да го разбера!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 авг 2014 14:54

Навремето Стойчо беше страши треньор на Беленензес, сериозен отбор, който почти всяка година играе в евортурнирите, и изобщо не се замисли да напусне, за да стане помощник в ЦСКА, когато Георги Василев го покани. От Белененсес не са го гонили, бяха учудени от такъв избор и, доколкото си спомням, когато Василев си тръгна, Стойчо се върна пак при тях. Това е за любовта, омразата, парите и пр. Иначе, човек почне ли да иска от другите любов, морал и принципи, нещата не вървят добре. Ние си го знаеме, та от такива импресии съвсем няма нужда.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 авг 2014 15:10

Пресконференцията на Стойчо от снощи всеки трябва да си я пуска сутрин, обед и вечер, и после да пише във форума претенциите си без покритие.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 авг 2014 15:29

Готов е за политик.Вчерашната пресконференция си беше чиста постановка.Присъствието на Тошко потвърждава моите
думи.По времето на титан,той като мен фен ли е бил,или треньор? Аз ли съм одобрявал и после гонил футболисти или той?
Нали всички помним"рязането на живо месо до кокал"Не нам,както пише на Руски паметник.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 авг 2014 15:48

Аре верно спрете с нападките към Стойчо и щаба му и ръководството... протести, простотии и всякакво прочие от малоумни неща... аз даже не протестирам, а отивам си подкрепям отбора.. това не е било станало, онова не е било станало, а отвсякъде сме атакувани, че даже от наши... безобразие и е това...!!!

Щеше да ми бъде интересно какво щяхте да говорите, ако ЦСКА му бяха били печата миналото лято.. нищо не оценявате някой от вас, ама нищо!
Най е лесно да стоиш отстрани и да плюеш!

Не мога да си представя ако бяхме стартирали шампионата с 5 поредни загуби... тука щяхте да му слагате въжето на гушата :idea:
Времената отдавна отминаха когато бяхме фактори в първенството и ЕКТ... така, че е крайно време да го проумеете това :idea:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 авг 2014 16:01

Teo написа:Аре верно спрете с нападките към Стойчо и щаба му и ръководството... протести, простотии и всякакво прочие от малоумни неща... аз даже не протестирам, а отивам си подкрепям отбора.. това не е било станало, онова не е било станало, а отвсякъде сме атакувани, че даже от наши... безобразие и е това...!!!

Щеше да ми бъде интересно какво щяхте да говорите, ако ЦСКА му бяха били печата миналото лято.. нищо не оценявате някой от вас, ама нищо!

Не мога да си представя ако бяхме стартирали шампионата с 5 поредни загуби... тука щяхте да му слагате въжето на гушата :idea:
Времената отдавна отминаха когато бяхме фактори в първенството и ЕКТ... така, че е крайно време да го проумеете това :idea:

Те тези дето плюят Стойчо и Сашетата са 3-4 души, които мнение за други теми нямат. Като троловете са. Плюят, или благославят някой, но като ги питаш защо и какво предлагат - тишина в залата. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 авг 2014 16:04

Teo написа:Аре верно спрете с нападките към Стойчо и щаба му и ръководството... протести, простотии и всякакво прочие от малоумни неща... аз даже не протестирам, а отивам си подкрепям отбора.. това не е било станало, онова не е било станало, а отвсякъде сме атакувани, че даже от наши... безобразие и е това...!!!

Запомни си тези думи,както ще ги запомня и аз.И ако утре излязат факти,които са довели клуба до фалит и поредни
наказания от УЕФА и ФИФА, ще ти ги припомня.Той каза"който не му харесва да си гледа работата"Чакай бе,много
на сериозно се е взел.Ще векува в клуба.Не го смесвай с отбора.Вчера бях на стадиона и си подкрепях отбора,но той
да се държи така не съм съгласен.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 авг 2014 16:06

petko.h.markov написа:

Запомни си тези думи,както ще ги запомня и аз.И ако утре излязат факти,които са довели клуба до фалит и поредни
наказания от УЕФА и ФИФА, ще ти ги припомня.Той каза"който не му харесва да си гледа работата"Чакай бе,много
на сериозно се е взел.Ще векува в клуба.Не го смесвай с отбора.Вчера бях на стадиона и си подкрепях отбора,но той
да се държи така не съм съгласен.

Петко ако искаш и на пайнт си го запомни това мое мнение...!

Върни се в “ЦСКА”