Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот cskarcheto92 » 05 юли 2012 12:10

Аз мисля, че селекцията е добра стига само Мораес да се завърне 8-) С него Платини, Христо Янев, Присо, Карачанаков, Анисе отбора ми изглежда доста добре. Гледах мача с Торпедо и тоя Саша ми направи много добро впечетление. Тогава игра като десен бек, а ако не знаех щях да мисля, че е крило :) В защита мисля, че Бандаловски, Крачунов, Споркел и може би Коце Стоянов в ляво в дефанзивен план ще сме доста сигурни. За Нилсон нямам някви по-добри впечетления, но от един мач няма как да разбера дали е показал и половината от най-доброто си. За втаратския пост мисля, че Черни ще оправдае очакванията ни. Гледах един клип и показа класа, която наподобява, а се надявам и да е по-висока от тази на М'Боли.
Тези Титани какво чакат с Делев??? По-добре да вземат доказан играч като него за без пари, отколкото някви италиански ментета...
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 юли 2012 12:16

Жуниор Мораес на път към ЦСКА

любимеца е туууук. обявявам днешния ден за СВЕТИ ЧЕТВЪРТЪК
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 юли 2012 12:22

Карачанаков ще стане по-добър от Делев който има само едно голо тичане !!!
Карачанаков има техника,финт и най-важното може да спира топката докато Делев тия 3 неща са му малко чужди !!!
Като удар към вратата пак мисля че Карачанаков превъзхожда Делев !!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 юли 2012 12:27

Pichichi написа:Карачанаков ще стане по-добър от Делев който има само едно голо тичане !!!
Карачанаков има техника,финт и най-важното може да спира топката докато Делев тия 3 неща са му малко чужди !!!

Горе-долу съм съгласен. Може би единственото предимство на Делев е, че може да поддържа почти еднакво темпо и ниво почти 90 минути, докато Карачанаков обикновено е издъхнал още след първите 60.
Последна промяна от Udoji90 на 05 юли 2012 12:42, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 юли 2012 12:34

Pichichi написа:Карачанаков ще стане по-добър от Делев който има само едно голо тичане !!!

Много ясно, че ще стане по-добър от Делев. Той и сега е по-добър.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 05 юли 2012 12:41

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
Жуниор Мораес на път към ЦСКА

любимеца е туууук. обявявам днешния ден за СВЕТИ ЧЕТВЪРТЪК

Браво! Този футболист трябва да играе поне още един сезон в България. Наистина страхотна новина за вас - червените фенове.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 05 юли 2012 12:43

http://football.sportal.bg/news.php?news=373632
отговора на Борисов
--------------------------------
Спрокел ще докаже кой крив и кой прав 8-)

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 05 юли 2012 12:43

Само пред Sportal.bg: Босът на ЦСКА разкри кой води новите и колко струват
05 юли 2012 | 12:24 6
Twitter
Само пред Sportal.bg: Босът на ЦСКА разкри кой води новите и колко струват
Вчера наставникът на армейците Стойчо Младенов изрази недоволство от селекцията на тима. Поради тази причина Sportal.bg отърси собственика на ЦСКА Димитър Борисов, от когото да разберем какво става в клуба. Ето какво каза босът на червените:

Г-н Борисов, вчера Стойчо Младенов постави ултиматум селекцията да е готова до неделя (8 юли). Към кого е този ултиматум?

- Питайте Стойчо, защо питате мен?

Изказването му може да се тълкува, че новите футболисти идват без той да е казал "да". Кой прави селекцията на ЦСКА?

- Веднага отговарям. Селекцията на ЦСКА се прави изцяло от Стойчо Младенов. Няма нито един нов футболист с договор, който да не е доведен лично от него. Още по-малко пък да не е казал "да".

До този момент са привлечени Христо Янев, Сивард Спрокел, Нилсон, Томаш Черни, Килиън Шеридън се върна от наем, а се очаква и Ди Вани...

- Така. Христо Янев е в отбора по желание на Стойчо Младенов. Сивард Спрокел и Томаш Черни са в ЦСКА по искане на треньора и доведени от неговия мениджър Лъчо Танев. Нилсон е тук по настояване на Младенов и доведен от едни португалци, които аз не познавах.

Килиън Шеридън е при нас по изрично настояване на Стойчо Младенов. За него имаше оферта от Шотландия, но я отхвърлихме. Ди Вани идва по изричното настояване на Стойчо Младенов. Други въпроси имате ли?

Искате да кажете, че вие не сте довел нито един футболист?

- Да, точно това казвам. Нали сте журналисти? Питайте Стойчо кой е довел новите играчи. Да каже: "доведе ми ги този и този". Нека излезе и да назове имена. Аз доведох в отбора Мораеш, Зику, Гранден, Нелсон, Платини. Вие ме обвинявахте, че се бъркам в селекцията. Ето, сега цялата селекция се прави от треньора. Ще ви дам един пример. Когато Стойчо поиска Спрокел, аз го попитах: "по-добър ли е от нашите централни защитници. Имаме четирима - Грънчов, Крачунов, Апостол Попов и Костадин Стоянов." Той ми каза, че е много добър. След мача с Торпедо отново го попитах дали е сигурен в качествата на Спрокел. Той отново отговори с "да". Аз лично не съм убеден в това и бях против да го вземем, но се съгласих с треньора. Надявам се аз да бъркам в преценката си, а не Стойчо.

Стойчо нарече играчите на проби "бледолики вождове"...

- Казах ви, аз и Иво не сме довели нито един футболист - било то с договор или на проби. Питайте Стойчо кой е дошъл и кой е подписал без негово съгласие. Такъв футболист няма. А като не харесва тези на проби, да ги махне.

Между вашите думи и тези на Стойчо като че ли има разминаване. Има ли конфликт между вас?

- Не, няма. Дали сме му цялата власт. Не искаше да работи с Жоро Павлов - докарахме му Ваноли. До този момент той беше и селекционер, и треньор, и мениджър, но е видно, че работата му е много и трябва наякой да му помага. Този някой не мога да съм аз.

Преди началото на сезона получихте ли списък с набелязани футболисти от Стойчо Младенов и какво стана с тях?

- Отговарям. Една трета от тези играчи струват прекалено много пари и ние не можем да ги купим. В него имаше футболист, за когото ни поискаха почти 4 млн. евро. Клубът му отказа оферта от над 2 млн. евро от отбор от Висшата лига.

Други футболисти, с които преговаряхме от този списък, отказаха да дойдат. И образно казано третата третина са тук или се надявам да дойдат. Един от тях е Ди Вани. Уж сме се разбрали, вече сме му купили билет за България, чакаме го с португалски представител за заключителни преговори в София.

Също така вчера Младенов заяви, че ЦСКА има крещяща нужда от четирима офанзивни играчи и че селекцията трябва да е завършена до неделя...

- Той е треньорът. Да ги намери заедно с Ваноли и да ми ги предложат. Аз ли трябва да ги търся? А по повод завършването на селекцията попитах Стойчо дали не е късно да вземем Ди Вани след 2 юли. Той ми отговори, че няма проблем да дойде и до 10-ти.

Колко ви струва селекцията?

- Ако привлечем Ди Вани и Платини, може да надхвърли 450 000 евро. Това не са малко пари, нали? И повече от 70% от тази сума отива за комисионни на мениджъри. Дано не сме се излъгали в качествата на играчите и те се окажат по-добри от нашите.

Знаете ли каква е нагласата на феновете към този момент?

- Каква?

Ако отстраните Баку, Стойчо ще е герой. Ако отпаднете - виновни ще са собствениците...

- Защо да е такава. Ето, казах ви. Попитайте Стойчо кого съм довел и дали казаното от мен не е истината. По-подробна информация от тази, която ви дадох едва ли ще получите от друг отбор. ЦСКА отново е най-прозрачният клуб в България. Поинтересувайте се какво става при другит

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 05 юли 2012 12:49

Да закопчаят Мораес за Стойчо и да хвърлят ключа в Босфора :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 юли 2012 12:56

готови ли сте за шоу :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”