Кашчей написа:ivo55 написа:sin4ec написа:baraba написа:sin4ec написа:Кърпачевци, не се притеснявайте! Докарахте си отбора на София, да играе на стадион в центъра, всичко е на шест! Кога Осъм-Лекс си е представял, че ще домакинства в Борисовата градина? Никога...Това е голяма крачка напред!
Някои му викат някакво ЦСКА на тоз отбор, но това си е Кърпачев! Те и Валенсия и Ливърпул може да ви обясняват, че играят на Армията, ама това си е Кърпачев! Истински, автентичен!
Гордостта на Ловеч превзе ЦУМ с ескалатора и си докара всички кадри на столицата. Дерзайте и радвайте се!
Ловешката школа вече ще тренира на Косанин дол! Кен ю билийв?
За Кърпачев и Осъм отивай да драскаш в техния форумТук е форума на ЦСКА и се говори само за ЦСКА , като гост се опитай да спазваш елементарна хигиена !!!
Тука ти си гост, колкото и аз! Проповядваният от теб отбор е Осъм, Литекс( а.к.а. ЦСКАтиреСофия) , а не ЦСКА! Ако си ял лютеница може да му викаш и Челси, ама то все си е Осъм!
Я, я, с факти да ни обясниш какво е общото между закритият Левски от фашистко време и комунистическото Динамо. Аз твърдя, че няма никаква връзка и нито един документ, който да ги свързва. Спри да бягаш от въпроса, като някое мишле от краен квартал.
През 1949-а година са закрити всички спортни дружества на териториален принцип и са създадени нови, на производствен, с изключение на..ехааааааа... ЦДВ. Дали има някой, който да знае защо само клубът на Партията не е закрит и наново създаден? Ми естествено, че има, след като той по начало е създаден на производствен принцип-отбор на БНА, а и е любимото дете на полк. Мирски и ЦК на БКП
Преди това е бил АС-23,хлористий