[center]За много години Захарно петле......ти още ли си към озеленителите?HekakaB написа:Хахаха тука е все така забавно.За много години иначе.![]()
![]()

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
[center]За много години Захарно петле......ти още ли си към озеленителите?HekakaB написа:Хахаха тука е все така забавно.За много години иначе.![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
soilwork написа:[center]За много години Захарно петле......ти още ли си към озеленителите?HekakaB написа:Хахаха тука е все така забавно.За много години иначе.![]()
![]()
[/center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
ivo55 написа:sin4ec написа:baraba написа:sin4ec написа:Кърпачевци, не се притеснявайте! Докарахте си отбора на София, да играе на стадион в центъра, всичко е на шест! Кога Осъм-Лекс си е представял, че ще домакинства в Борисовата градина? Никога...Това е голяма крачка напред!
Някои му викат някакво ЦСКА на тоз отбор, но това си е Кърпачев! Те и Валенсия и Ливърпул може да ви обясняват, че играят на Армията, ама това си е Кърпачев! Истински, автентичен!
Гордостта на Ловеч превзе ЦУМ с ескалатора и си докара всички кадри на столицата. Дерзайте и радвайте се!
Ловешката школа вече ще тренира на Косанин дол! Кен ю билийв?
За Кърпачев и Осъм отивай да драскаш в техния форумТук е форума на ЦСКА и се говори само за ЦСКА , като гост се опитай да спазваш елементарна хигиена !!!
Тука ти си гост, колкото и аз! Проповядваният от теб отбор е Осъм, Литекс( а.к.а. ЦСКАтиреСофия) , а не ЦСКА! Ако си ял лютеница може да му викаш и Челси, ама то все си е Осъм!
Я, я, с факти да ни обясниш какво е общото между закритият Левски от фашистко време и комунистическото Динамо. Аз твърдя, че няма никаква връзка и нито един документ, който да ги свързва. Спри да бягаш от въпроса, като някое мишле от краен квартал.
[center]Червената фурия се завърна с гръм и трясък.....добре дошла отново у "дома"Red_Girl написа:Аре мощно и к*р за всичките дето мразят ЦСКА![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uZ9LIuqeWX8[/youtube]
HekakaB написа:soilwork написа:[center]За много години Захарно петле......ти още ли си към озеленителите?HekakaB написа:Хахаха тука е все така забавно.За много години иначе.![]()
![]()
[/center]
Няма какво да се озеленява вече.Виж че съм фен на "автентичния" армейски клуб.Ти що не си сложил официалната емблема?
soilwork написа:HekakaB написа:soilwork написа:[center]За много години Захарно петле......ти още ли си към озеленителите?HekakaB написа:Хахаха тука е все така забавно.За много години иначе.![]()
![]()
[/center]
Няма какво да се озеленява вече.Виж че съм фен на "автентичния" армейски клуб.Ти що не си сложил официалната емблема?
[center]Аз съм от истинският ЦСКА и ползвам емблемата призната и от ФИФА[/center] http://www.fifa.com/live-scores/clubs/c ... index.html
[center]Има един ЦСКА.....на феновете,легендите и той играе на Армията!!!Кашчей написа:
Истинският ЦСКА, не АД-то на ПФК "ЦСКА-София" АД, нали
soilwork написа:[center]Има един ЦСКА.....на феновете,легендите и той играе на Армията!!!Кашчей написа:
Истинският ЦСКА, не АД-то на ПФК "ЦСКА-София" АД, нали[/center]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта