Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот soilwork » 09 яну 2017 21:50

HekakaB написа:Хахаха тука е все така забавно.За много години иначе. :lol: :lol: :lol:
[center]За много години Захарно петле......ти още ли си към озеленителите? :mrgreen: [/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 яну 2017 21:51

Аре мощно и к*р за всичките дето мразят ЦСКА 8-)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uZ9LIuqeWX8[/youtube]
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 09 яну 2017 21:53

soilwork написа:
HekakaB написа:Хахаха тука е все така забавно.За много години иначе. :lol: :lol: :lol:
[center]За много години Захарно петле......ти още ли си към озеленителите? :mrgreen: [/center]

Няма какво да се озеленява вече.Виж че съм фен на "автентичния" армейски клуб.Ти що не си сложил официалната емблема?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2017 21:54

ivo55 написа:
sin4ec написа:
baraba написа:
sin4ec написа:Кърпачевци, не се притеснявайте! Докарахте си отбора на София, да играе на стадион в центъра, всичко е на шест! Кога Осъм-Лекс си е представял, че ще домакинства в Борисовата градина? Никога...Това е голяма крачка напред!
Някои му викат някакво ЦСКА на тоз отбор, но това си е Кърпачев! Те и Валенсия и Ливърпул може да ви обясняват, че играят на Армията, ама това си е Кърпачев! Истински, автентичен!
Гордостта на Ловеч превзе ЦУМ с ескалатора и си докара всички кадри на столицата. Дерзайте и радвайте се!
Ловешката школа вече ще тренира на Косанин дол! Кен ю билийв?

За Кърпачев и Осъм отивай да драскаш в техния форум ;) Тук е форума на ЦСКА и се говори само за ЦСКА , като гост се опитай да спазваш елементарна хигиена !!!

Тука ти си гост, колкото и аз! Проповядваният от теб отбор е Осъм, Литекс( а.к.а. ЦСКАтиреСофия) , а не ЦСКА! Ако си ял лютеница може да му викаш и Челси, ама то все си е Осъм!

Я, я, с факти да ни обясниш какво е общото между закритият Левски от фашистко време и комунистическото Динамо. Аз твърдя, че няма никаква връзка и нито един документ, който да ги свързва. Спри да бягаш от въпроса, като някое мишле от краен квартал.

През 1949-а година са закрити всички спортни дружества на териториален принцип и са създадени нови, на производствен, с изключение на..ехааааааа... ЦДВ. Дали има някой, който да знае защо само клубът на Партията не е закрит и наново създаден? Ми естествено, че има, след като той по начало е създаден на производствен принцип-отбор на БНА, а и е любимото дете на полк. Мирски и ЦК на БКП :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 яну 2017 21:54

Red_Girl написа:Аре мощно и к*р за всичките дето мразят ЦСКА 8-)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uZ9LIuqeWX8[/youtube]
[center]Червената фурия се завърна с гръм и трясък.....добре дошла отново у "дома" ;) [/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 яну 2017 21:59

HekakaB написа:
soilwork написа:

Няма какво да се озеленява вече.Виж че съм фен на "автентичния" армейски клуб.Ти що не си сложил официалната емблема?

[center]Аз съм от истинският ЦСКА и ползвам емблемата призната и от ФИФА ;) [/center] http://www.fifa.com/live-scores/clubs/c ... index.html

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2017 22:00

soilwork написа:
HekakaB написа:
soilwork написа:

[center]Аз съм от истинският ЦСКА и ползвам емблемата призната и от ФИФА ;) [/center] http://www.fifa.com/live-scores/clubs/c ... index.html

Истинският ЦСКА, не АД-то на ПФК "ЦСКА-София" АД, нали :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 яну 2017 22:05

Кашчей написа:
[center]Има един ЦСКА.....на феновете,легендите и той играе на Армията!!! ;) [/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 яну 2017 22:07

Те хората добре виждат кой лъже и кой дрънка небивалици тук. Кой рапортува като комсомолец всеки ден и става за посмешище. Кой ви е дал право на няколко човека тука да говорите за ЦСКАтиреСофия, приравнявайки го с ЦСКА?
Ти ЦСКА , нашият изконен вечен съперник, със славната история, с тази ловешко-етрополска карикатура ли ще го заместваш, бе? Кой си ти, да набутваш на хората тука някакъв нов измислен клуб, нямащ нищо общо нито по месторождение, нито по генеалогия, нито по история и успехи с ЦСКА, за негов евтин заместител?
Ти ЦСКА знаеш ли какво е? Централен Спортен Клуб на Армията в Ловеч и Етрополе кога е имало?
Но така е, като и старите армейци се отказаха да влизат тук, без един-двама. И са прави-какъв е смисълът?
Шивача ви го каза отдавна-500 човека. Жокера и той ви гледа сеира, ама барем поддържа огъня по навик.
Пълен ташак сте. Даже не схващате как футболът у нас умира. И това го каза преди две-три години висш кадър на УЕФА. Боли го някой фара за няколкостотин човека, дето си мислят, че са от ЦСКА, ама само си мислят.
Погледнете нашите теми-спорове и псувни яко, но по спортно-технически въпроси. На 8 точки сме пред вас, на 4 точки от лидера, но никой от нас не е доволен. Вие се насрахте отвсякъде, а 5-6 човека обяснявате на хората врели-некипели и ги лъжете, че всичко е мед и масло! Вие, монасите, сте абсолютни катили!
Зарад такива като вас( има ги навсякъде) и подобен начин на мислене БГ футболът е на дъното!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2017 22:12

soilwork написа:
Кашчей написа:
[center]Има един ЦСКА.....на феновете,легендите и той играе на Армията!!! ;) [/center]

Бафмаамуираота-ЦСКА на феновете и легендите..ми що тогава се води АД и тоя ЦСКА, че и -София има в името си?! Аз не помня някоя легенда на ЦСКА да е играл за "ЦСКА-София" Сф., а гледам футбол от доста години-повече, отколкото ти си живял на този свят :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”