Мнениеот !ACMilanAC! » 28 мар 2012 15:26
Исками се журналистите от ГОНГ да прочетат това което ще напиша:
Уважаеми журналисти от ГОНГ вчера слушах предавнето и за пореден път се уверих, че в България журналистиката е много слаба и в часност спортната журналистика. Такава фенщина каквато се изразява, показва потенциала на нашите журналисти, които ги слушаме, четеме или гледаме.
Не може по този грозен начин да показваш умраза или привързаност към нещо, та било и футболен клуб. Това което показват няколко от журналистите в ДАРИК показва грозната действителност. Ще назова имената на тези, които показват според мене изключително слаб профисионализъм и те са: ТОМИСЛАВ РУСЕВ, ВАЛЕНТИН ГРЪНЧАРОВ, СТЕФАН СТОЯНОВ, НИКОЛАЙ АЛЕКСАНДРОВ и ИВЕЛИН РАЙЧЕВ. Уважаеми господа не съм вярвал, че в най-голямото и най слушаното радио в българския радио ефир може да има такава фенщина. Засрамете се!!!!!!!!!!!!!!!
Преди няколко години и по точно 2006г. когато закриха радио ГОНГ слушах и и бях съпричастен със водещия Томислав Русев за това което се случва с радиото, но днес се обеждавам, че е било правилно решение на собствениците на мисля "Метрорадио". Томислав Русев преди години го бяха нападнали някакви глупаци, ама г-н Русев не може да изразявате фенските си пристрастия в ефира и да дразните хората, както впрочем го правят САМО изброените журналисти(ако може да се нарекат такива). Г-н Русев сигурно ще кажете : "като те дразнят не ги слушай", ама хората нямат алтернатива да слушат друго спортно предаване в радио ефира. Повярвайте ми понякога сте толкова комични, че все едно слушам строители как спорят за ЦСКА или Левски. Показвате омраза към определен отбор не ви прави по силни , а напротив по- смешни и слаби професионалисти. Единствено господата изброени от мен си позволяват тези грозни неща. Г-н Русев Ивелин Райчев Вие за актъор или журналист сте взели в радиото, защото г-на показва доста добри актъорски умения и излючително слаби журналистически такива. За г-н Грънчаров какво меже да се каже,че МРАЗИ ЦСКА и не толкова обича Левски. Ники Александров рядко се аргументира и това е доста смешно. За вас бих казал, че ако Левски е добре говорите позитивно към всекиго, но когато не е се превръщате във Валентин Грънчаров. А за Стоянов какво да кажа - най- мекия журналист когато взима интервюта от хора свързани с Левски.
Правите така господа да настройвате хората срещу вас, но не трябва да е така. ПОКАЖЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!!! Защото това е грозно и недопустимо каквото правите в ефира на най-голямото раио в ефира. Не прикривайте истината, защото това ще ви унищожи, а ВИЕ си позволявате това понякога. Не си мислете, че всиччки са глухи и слепи.
И последно ще кажа, че ви слушат много хора защото нямат друга алтернатива, но това не е ВЕЧНО !!!!!!!!!!