Udoji90 написа:Искам си Акаунта написа: мне - доктора каза , че е давал и на Галчев и Платини .
[offtopic]Аз пък си спомням точно обратното. Като го даваха веднъж по ТВ7 и го питаха дали тези двама играчи са вземали от това вещество, Крайнов каза: "Мишел Платини и Галчев - не." Може и да бъркам, но няколко пъти го гледах и това си спомням.[/offtopic]
Доктора съм го гледал 2 пъти , когато даде 2 интервюта противоречащи едно на друго . В единия случай , че не знаел какво има в съдържанието , а втория път , че знаел , ама не било същото а дериват на препарата . За едно медицинско лице е недопустимо да каже подобно нещо . Все едно да каже - давал съм кленбутерол ама сироп , защото знам че кленбутерола на таблетки е забранен . Не сериозно е . Съвсем отделно , когато не си сигурен в една съставка , пишеш я в гугъла и излизат всичките и имена . На различните континенти , имената може да са други . По-рано дадох пример с 4 различни названия на Бионабол-а . да не говорим , че има справочник на лекарствените средства където подробно са описани всички препарати и различните им имена . Конкретно в случая и двете му интервюта не отговарят на истината защото в съдържанието е записан 1-3 диметиламиламин , а точно по същия начин е записан и в листата на забранените препарати .
п.п Изрично подчертавам , че според мен и футболистите и ръководството не са знаели ... но според правилниците при трима уличени от един отбор се провежда разследване . И трите месеца наказание , могат да доведат до пълна проверка на всички играчи в отбора , ако УАДА прецени , че наказанията са малки . Затова според мен Арбитражния съд към БОК може и да ги увеличи на 6 месеца .