ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия (финал за купата)

Мнениеот POPCORN » 23 май 2011 13:11

Udoji90 написа:
POPCORN написа:
Днес също ли има на Армията??? Нали щяха да продават само до неделя?

Защо само до неделя?Това някак си няма логика?Ако е така , защо са го направили? Много ми е интересно? А може би, защото са почивни дни ли или какво?

Ми, в сайта на ЦСКА (и на няколко други места) пише от 18-ти до 22-ри включително, което е неделя. Иначе не знам защо са го направили така.

Преди мача 100% ще се продават билети!Смисъл целият ден :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 май 2011 13:30

Аз така като чета... си правя следните изводи!от 18 до 22 се продават на касите на Българска Армия и фен магазина!След това се продават на касите на националния стадион!Поне аз така разбирам нещата!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 май 2011 13:35

Ръководството на БПФЛ пусна в продажба билетите за финалния мач на турнира за Купата на България ЦСКА - Славия, който ще се играе от 19 часа на 25 май 2011 г. на стадион "Васил Левски. Цената на билетите е 8 лева за сектор "А", 5 лева за сектор "В" и 3 лева за "Б" и "Г".

На 19 и 20 май /четвъртък и петък/ ще бъде отворена касата пред централния вход на стадион "Васил Левски" /"ул. "Гурко"/.

На 23 и 24 май /понеделник и вторник/ ще работят касите пред централния вход /ул. "Гурко"/ и сектор "Г" /езерото "Ариана"/.

На 25 май /сряда/ ще работят касите пред централния вход /ул. "Гурко"/, сектор "Г" /езерото "Ариана"/ и сектор "Б" /бул. Е.Георгиев и ул. "Граф Игнатиев"/.

http://www.pfl.bg/index.php?option=com_ ... 54&lang=en !

Ето за тези където се чудиха!Билети има!Бягайте да си купувате и сряда на стадиона с нас! :twisted: :twisted:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 23 май 2011 13:54

6-0
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

HEATSEEKER
Контакти:

За една ''спечелена купа''...почти

Мнениеот HEATSEEKER » 23 май 2011 14:30

Наближавайки финала за Купата на България, привърженнииците и на двата отбора сипят люти закани и очакват да приберат трофея.В спорта винаги ще има победители и победени и...неуредени финансови взаимоотношения.Именно такива са тези отношения между ''червените'' и ''белите'', проблемът идва от вече забравения в България Райс Мболи.Няма грешка ''Славия'' все още си чака парите за този вратар, а сумата никак не е малка, точно 500000евро..Ето и идеалната възможност за оправяне на този дълг.Купа срещу борч...
Разбира се това е в сферата на вероятностите, но нека не си припомним думите на Радуканов преди няколко дни той каза ''Спомнете си мача на Герена не винаги фаворитът печели''край на цитата. :!: Оставащите дни ще разкрият дали тактично не беше подсказано, евентуалния край на мача, а именно че купата ще акостира при добрата бяла ''Славия'', благодарение на един бивш свой не много бял играч :?:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: За една ''спечелена купа''...почти

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 май 2011 14:37

Прогнозирах, че ако паднете, ще си намерите оправдание и някаква конспирация, още отсега се застраховате :lol: :lol: :lol: Доста жалко от твоя страна ;)
Люти закани сипят само феновете на ЦСКА, за разгроми, за не знам си какво, и именно заради тази надменност почти цяла България ще е за Славия в сряда вечерта, дори на феновете на Локо (Пд), Черно море и другите, които имат полза да бие ЦСКА,та дори и на тях им омръзна от тази червена арогантност ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 23 май 2011 14:39, променено общо 1 път.
Изображение

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 23 май 2011 14:38

Viktor4o_Rs написа:Прогнозирах, че ако паднете, ще си намерите оправдание и някаква конспирация, още отсега се застраховате :lol: :lol: :lol: Доста жалко от твоя страна ;)

Кои ако паднехме..че не разбрах :roll: не съм от ЦСКА, ако това имаш впредвид
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 23 май 2011 14:39

Цесека ще бие сигурен съм...
Дано коефицента в интернет е висок , че да припечеля някой лев залятото..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 23 май 2011 14:42

500 000 Евро за наем на един вратар и то за половин сезон ?!?!?!?

Пич вземи се гръмни и не отваряй тъпи теми повече , а за Викторчо от Русе и всички устати фенове на Славия имам един въпрос , до Сряда имате точно 2 дни да 2 дни още малко да помечтаете , че може би иамте шанс в този мач и после какво ще правите ... ще чакате още 15 години за случен финал ли ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 май 2011 14:45

Viktor4o_Rs написа:Прогнозирах, че ако паднете, ще си намерите оправдание и някаква конспирация, още отсега се застраховате : Доста жалко от твоя страна ;)
Люти закани сипят само феновете на ЦСКА, за разгроми, за не знам си какво, и именно заради тази надменност почти цяла България ще е за Славия в сряда вечерта, дори на феновете на Локо (Пд), Черно море и другите, които имат полза да бие ЦСКА,та дори и на тях им омръзна от тази червена арогантност ;)

Ако мача се играе -жалкото ви отборче няма как да бие с тия 1123243 поредни загуби-че вие два паса не може да вържете!!Цяла Българи щяла да бъде за вас- :lol: :lol: :lol: :lol: -боли ме фара-нали знаеш че силните всички ги мразят!! :evil: :evil: Естествено,че ще сме арогантни и надменни-щото сме ЦСКА-а вие сте?
Изображение

Върни се в “ЦСКА”