Павел Дочев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

radewski
Контакти:

Re: Павел Дочев напусна ЦСКА

Мнениеот radewski » 16 авг 2010 14:13

сега е момента да видим дали на титан наистина им пука за ЦСКА или за далаверите! Върнете Любо Пенев.Той много добре знае кои са виновниците! ДА тазвърти метлата както той сизнае и да изчисти отбора от туморите които го разяждат отвътре. Да видите как ще стане атмосферта съвсем различна. ДАНО да напрявят нещо за отбора а не за пари този път!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2010 14:14

pomiqrat написа:Щом футболистите ни са некултурници им трябва точно Стоичков да им бие един шут в г-то

И они веднага ше рипнат да играт.. без заплата дори :mrgreen:
Тоя е толкова зле, че може да ви поведе по пътя на Селта... ако от синьото БФС не ви реанимират по познатият начин ;)

Ще ми се да видя как Стоичков бие шут в г..а на Акауро и оня му стои диван-чапраз :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 авг 2010 14:16

TheClub написа:Не ставали италианците... МНОГО ПО–ГОЛЕМИ ИГРАЧИ СА ОТ НАШИТЕ ПЕДАЛЧЕТА! Жалки сме !!!
Дочев си го каза НЯКОИ НЕ БЯХА СЪГЛАСНИ С МЕТОДИТЕ МИ И ГИ ПОСТАВЯХА ПОД ВЪПРОС?!!?
КОИ СТЕ ВИЕ ДА СЕ БЪРКАТЕ В ТРЕНьОРСКИТЕ РЕШЕНИЯ БЕ ЛЕКЕТА?!?!?! НА ВАС ВИ СЕ ДАВАТ ЧУВАЛИ С ПАРИ САМО ДА ТРЕНИРАТЕ!!!! САМО ДА ТРЕНИРАТЕ!!!! ХАМАЛИТЕ ПО СТРОЕЖИТЕ СИГУРНО СЕ МЪЧАТО ДОСТА ПОВЕЧЕ ОТ ВАС, И ВЗИМАТ С ПЪТИ ПО–МАЛКО! ЖАЛКАРИ, СМЕШНИЦИ!! ВСИЧКО ДРУГО СТЕ, НО НЕ И ФУТБОЛИСТИ ДОСТОЙНИ ЗА КЛУБ КАТО ЦСКА!
Не знам тия наште футболистчета някви "железни" договори ли имат,що ли? Абе тях никой с перце не може да ги докосне,камо ли да ги уволнят,освободят или накажат.Каква е тази чудесия,кво е това чудо? И това при положение че се знаят кои са!!! Някой може ли да постне старо инфо,когато Любо беше ги разкарал от отбора? Сигурен съм че са същите "мърши" и в сегашната ситуация!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 16 авг 2010 14:16

ЧАо паФка, искаме чичовото
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2010 14:16

radewski написа:сега е момента да видим дали на титан наистина им пука за ЦСКА или за далаверите! Върнете Любо Пенев.Той много добре знае кои са виновниците! ДА тазвърти метлата както той сизнае и да изчисти отбора от туморите които го разяждат отвътре. Да видите как ще стане атмосферта съвсем различна. ДАНО да напрявят нещо за отбора а не за пари този път!!!

А ако туморът е това, че чужденците вземат в пъти повече, а дават в пъти по-малко... как ще го отстрани това Любо?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

НАТАРА
Контакти:

Мнениеот НАТАРА » 16 авг 2010 14:17

Така... Прекрасно! Сега почваме да вървим по добре познатата ни пътека - Димитър Пенев, Стойчо Младенов, Йешич... Този отбор няма да се оправи, докато привърженици, извинявайте "фенове", влияят кой какъв да бъде в отбора, докато неадекватни собственици продължават да назначават доказани комисионери като Емил Костадинов(припомням му, че пътят нагоре е дълъг, а надолу е кратък) и докато най-накрая не оставят един треньор да си свърши работата. Каква трагедия направихме от това, че паднахме от един от най-добрите отбори, от най-добре организираният и направихме един злощастен Х с отбор срещу който всички лидери ще имат проблеми. Някои може би си мечтаят за времето, когато ЦСКА имаше 15 поредни победи, аз не. Знаем какво се случи след това. Искам да гледам интересни мачове без да знам кой ще е победител. Само ЦСКА!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 16 авг 2010 14:19

против Любо Пенев съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 16 авг 2010 14:20

А нещо за Димитър Пенев да каже някой, нали и той е бил при Титаните ?

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 16 авг 2010 14:22

Ново 20.Това е от нашият сайт.
Павел Дочев вече не заема поста старши треньор на представителния oтбoр на ЦСКА. Въпреки това немският възпитаник остава на работа в клуба.От днес Дочев ще бъде начело на скаутския отдел на ЦСКА.

Името на новия старши треньор на ЦСКА ще бъде съобщено допълнително.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

king1979
Контакти:

Мнениеот king1979 » 16 авг 2010 14:22

Много жалко,за пореден път футбалерите правят каквото си искат-мамицата им-корав хляб и тесни обувки за тях-лигаварници от наи долна класа,боклуци,измекяри-глоби за всички,без заплати 2 мес.,да лазат и да се молят,оооф даи да спра щото немам нерви-само чужденци в отбора-махайте скапаните 'булгари'-ВВВВВВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪНННННННН.

Върни се в “ЦСКА”