Къде бяхте феновете днеска????

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

terrel
Контакти:

Re: Къде бяхте феновете днеска????

Мнениеот terrel » 30 юли 2010 03:02

cska_90 написа:
Thunder написа:Не аз съм тоя дето можеш да му говориш само във форума ;) Тоя дето като пееш само _!_ за лефски те гледа лошо ... тоя дето има над 300 мача с ЦСКА и тоя дето го е срам да гледа сектора пълен със селяни

terrel , спри да четеш вестници... изобщо не знаеш как седят нещата ;) от 3000 до 20000 са 17000 Дуче по Левче да им дава са 17 000 лева !? Нещо май пак не ти излезна сметката

Бате не се занимавай с малоумници,бе-няма смисъл--селянина си е селянин!!

Прочети си темата която си поставил и се замисли кое и е градското в написаното.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 юли 2010 09:12

skarab написа:
vaskonti написа:Ти да не си адвокатче нещо? Извърташ думите на хората както ти изнася.
В първите 2 точки си се престарал в това извъртане на думи и ще ги подмина, тъй като или няма да вденеш евентуалният ми коментар или пък пак ще извъртиш думите му.
По трета точка обаче ще кажа, че щом някой влиза по форуми да бучи, че 90лв на година за 15 мача му е адско скъпо, тогава всеки може да му държи сметка за парите. Ако не искаш някой да ти държи такава сметка просто си спестявай коментарите за личното си финансово състояние. Елементарно е.

Всеки можел да държи сметка? :lol:
Пак ще спомена... Всеки има право да бучи. (аз не помня да съм "бучал" за каквото и да било) Който иска - ходи,който не иска - не ходи, който иска коментира(при положение че спазва правилата естествено). Менторските поучения как "някой си нямал" правото да се оплаква са смешни. И мисля че точно Thunder е защитил достатъчно добре тезата си. Дали съм съгласен с него или не ... е това е съвсем различен въпрос. Това че някой има различно мнение не означава че трябва да бъде "оплют". Общо взето е въпрос на елементарна култура. Успех на бойкотиращите и на не-бойкотиращите. ;)

Усетих те веднага, че не ти е чиста работата, определено имаш адвокатска жилка в кръвта си, прав ли съм? Пак намери начин да извъртиш думите, въпреки че внимателно си подбирах изразите в предното ми мнение, ама пак намери дупка:)
Да, всеки може да ти държи сметка за парите щом самият ти тръбиш наляво и надясно как 90лв на година са ти много или пък как майка ти с нейната пенсия издържа и себе си и теб. Не говоря за теб конкретно, давам пример. А след като бучиш за твоите пари на обществено място(форума си е един вид такова) по подобен нелеп начин не можеш да очакваш друга реакция от околните освен хората да ти държат сметка. Особено пък щом става въпрос тези пари да се дават за нещо, за което милее половин България.
Иначе всеки има право да се оплаква, но не и да ангажира околните със себе си, нито пък на практика да вреди на отбора, както е в конкретния случай. Защото ти можеш да протестираш срещу Титан, но го правиш точно в ущърб на отбора. Да не говорим за най-голямата простотия - тия "протестиращи" са решили, че именно те са истинската агитка, истинските фенове! Сори, не очаквай, че останалите ще им мълчат и ще им "признават правото да протестират". Не и по този начин. Не и след случките в Мездра и Самоков. А те не са единствени! А всъщност точно заради тези "истински фенове" от разни фракции, групи и армади стадионите в България са празни.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 31 юли 2010 11:51

Всъщност ти не ходиш по мачове...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Върни се в “ЦСКА”