Сливен-ЦСКА(тема за мача)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сливен-ЦСКА(тема за мача)
Епохална победа която отваря широко вратите на цска-то към европата 

Porto написа:kartago написа:Толкова много възмутени червени фенове зад компютрите, а можеха да са на стадиона?!...........
Вярно ли?Наистина?Ама наистина ли,добре че ми каза вече ще знам.
Ами нямаше да мрънкаш тука за лошото предаване, нали?!........Иначе лозУнги колкото искаш..."Завинаги в нашите сърца!" и т.н. ......
nascko написа:Епохална победа която отваря широко вратите на цска-то към европата
Нека ни мине мача утре, но победим ли във вторник или сряда, не зная кой ден е мача Славия, то третото място става ясно на 80%.

- david_villa
- Контакти:
Очакват ни интересни последни кръгове. ЦСКА, "Литекс", "Локомотив" и "Славия" имат мачове помежду си, а първата два отбора и гостувания на "Локо" (Пд).
-
nascko написа:Епохална победа която отваря широко вратите на цска-то към европата
Още малко и ще хвъркнете от щастие! Много сте измъчени ей! Миле гърбавия.
- Roger_Federer
- Контакти:
Честита победа армейци!Хубав мач стана и заслужено спечелихме.Този път играха,така е.Само поздравления заслужават.Трябва да се обърне внимание на защитните действия и всичко е наред.Дано продължават с добра резултатност.
Roger_Federer написа:Честита победа армейци!Хубав мач стана и заслужено спечелихме.Този път играха,така е.Само поздравления заслужават.Трябва да се обърне внимание на защитните действия и всичко е наред.Дано продължават с добра резултатност.
Според мен пък самата защита не е толкова зле. Зле е дефанзивната игра в средата на терена и на практика се допуска противника да приближава прекалено много до защитата, която е оставена сама да се справя. Поне в този мач нито Румен, нито Гранден, нито Маркиньос помагаха в защита, за Платини въобще няма да говоря, а подобно изолиране от играта на на практика половин отбор тежи. Иначе Апостол се справя перфектно, изключително хладнокръвен и почти безгрешен.
Надявам се в следващите мачове Маркиньос да влезе вече в добра форма, защото тогава е много добър. А всички останали просто трябва да се скъсат от тичане. Трябва и хъс, за което разчитам на чичо Митко. Титла няма да видим, но поне ЕКТ е реална цел.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
PFC Litex написа:nascko написа:Епохална победа която отваря широко вратите на цска-то към европата
Нека ни мине мача утре, но победим ли във вторник или сряда, не зная кой ден е мача Славия, то третото място става ясно на 80%.
С оглед на програмата на ЦСКА докрая,нищо не е решено,дори да победите Славия

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Няма да е лошо да се намери заместник на Виданов... просто всеки мач прави груби грешки, много е нестабилен 

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Нашите пак почнаха да си чешат езиците....
Биха Сливен и хоп - видиш ли пак сме се върнали в борбата за титлата...
Какво сме се върнали, като проспаха пролетния полусезон дотук....
Абе то и аз съм оптимист по природа, ама да бяха си направили изводите и малко по полека да го дават с тези изказвания след като нищо не играят...
На полусезона какво беше - "Много сме силни, вземаме титлата, правим дубъл, няма кой да ни спре....." и не знам си какви изказвания от кой ли не в клуба....
Добре де, ама първо направи няколко поредни победи, покажи игра, бий онези от "Подуяне" и тогава се изпъни да кажеш че титлата отива където и е мястото - на "Армията"......
Иначе мача ми хареса, нашите играха сравнително добре, отделните линии няма да ги разнищваме под лупа - щом сме победили и сме вкарали 4 гола, значи са се справили като отбор момчетата....
Паузата ни идва много добре, Пената ще поработи с отбора пък после каквото сабя покаже....
Биха Сливен и хоп - видиш ли пак сме се върнали в борбата за титлата...

Какво сме се върнали, като проспаха пролетния полусезон дотук....

Абе то и аз съм оптимист по природа, ама да бяха си направили изводите и малко по полека да го дават с тези изказвания след като нищо не играят...
На полусезона какво беше - "Много сме силни, вземаме титлата, правим дубъл, няма кой да ни спре....." и не знам си какви изказвания от кой ли не в клуба....

Добре де, ама първо направи няколко поредни победи, покажи игра, бий онези от "Подуяне" и тогава се изпъни да кажеш че титлата отива където и е мястото - на "Армията"......
Иначе мача ми хареса, нашите играха сравнително добре, отделните линии няма да ги разнищваме под лупа - щом сме победили и сме вкарали 4 гола, значи са се справили като отбор момчетата....
Паузата ни идва много добре, Пената ще поработи с отбора пък после каквото сабя покаже....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!