това ми е за пръв, а може би и за последен път да влизам във форум на привърженици на червения отбор, но не се стърпях да не изкажа мнението си по тази смяна на треньора.Или по- точно да изкажа възмущението си от начина, по който се извърши.Защото Любо беше коректен и точен като футболист, а и като треньор (макар и за малкото време).От една страна не сега беше времето за смяната му.Ако го е заслужил- това трябваше да стане веднага след края на есенния сезон, а не сега.И тук опира въпроса до АМАТЬОРЩИНАТА, която е обхванала БГ футбола.Не става въпрос в конкретния случай само за Пенев, така всъщност постъпи преди няколко месеца и недоразумението Батков в Левски.Което говори, че в България не се мисли с перспектива, а се правят някакви задкулисни и гадни игрички и сделки, от които губи обикновения фен.Защото Любо не заслужаваше по този начин да бъде махнат, най-малкото трябваше да бъде оставен да работи с отбора поне 1 година, той да си прави селекция с одобрени от него играчи и т. н.
Явно нещата вървят към СИГУРНА титла на Литекс и дали не трябва там да се търси "ключа от палатката"...
ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- santiliana
Re: Любо Пенев официално бе сменен като треньор на ЦСКА !
Президентът на ЦСКА Димитър Борисов заяви за БТА, че причината за освобождаването на старши треньора Любослав Пенев е разногласия по отношение на целите, поставени пред отбора.
Ръководството на "червените" изисква задължително спечелване на титлата, но Пенев не пожелал да гарантира изпълнението на тази задача.
"Имахме разногласия с Пенев относно целите, поставени пред отбора. Ние искаме титлата, но той не пожела да гарантира, че ще изпълни тази цел", каза Борисов.
Той добави, че днес ръководството на клуба е приело оставката, която Любослав Пенев подаде на 6 ноември миналата година и затова не смята, че е необходимо изплащане на неустойка на треньора.
"Ние приехме оставката, която Пенев подаде през ноември. Ако той заведе дело за неустойка, тогава ще видим", каза още Димитър Борисов.
Относно новия старши треньор, президентът на ЦСКА заяви: Преговаряме с няколко кандидати, но Миодраг Йешич е с едни гърди пред останалите".

Евала! Време беше!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
eeee чудесна новина !! браво !! ТРЯБВА ВИНАГИ ДА СЕ ГАРАНТИРА ТИТЛАТА

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

hlucho написа:Евала! Време беше!

Само Черно море.
аз съм малко раздуен. По едно време бях твърдо против Любо, после реших, че трябва да му се даде възможност. Единствено мъжкарското му поведение май го крепеше в сърцата на феновете. Против съм, защото ЦСКА при Любослав Пенев играе грозен антифутбол. Видях моя ЦСКА да изглежда така: 3-ма дефанзивни халфове и Лимона централен нападател. Видях бъркане на бетон и никаква, ама никаква идея в играта. Най - креативен беше А. Бранеков, който щом вземеше топката и шут към центъра на терена. Много хора плюят Мъри, ма човека е поне теоритик - същия сподели, че централните бранители на ЦСКА са слаби и немогат да изнасят топката - еми нали баш тренера трябва да ги научи. А съм за Любо, понеже той явно градеше по свой си тертип един отбор - такива му бяха вижданията и вероятно - на запад ще се докаже - в България обаче искаме всичко от днес за вчера.
Кой треньор ? Моля Ви, не - Йешич!!!!! На ЦСКА му трябва треньор с перспектива - който да развива отбора, който да го гради - треньор с бъдеще. треньор тип Илиян Илиев.
Кой треньор ? Моля Ви, не - Йешич!!!!! На ЦСКА му трябва треньор с перспектива - който да развива отбора, който да го гради - треньор с бъдеще. треньор тип Илиян Илиев.
k_oleto написа:аз съм малко раздуен. По едно време бях твърдо против Любо, после реших, че трябва да му се даде възможност. Единствено мъжкарското му поведение май го крепеше в сърцата на феновете. Против съм, защото ЦСКА при Любослав Пенев играе грозен антифутбол. Видях моя ЦСКА да изглежда така: 3-ма дефанзивни халфове и Лимона централен нападател. Видях бъркане на бетон и никаква, ама никаква идея в играта. Най - креативен беше А. Бранеков, който щом вземеше топката и шут към центъра на терена. Много хора плюят Мъри, ма човека е поне теоритик - същия сподели, че централните бранители на ЦСКА са слаби и немогат да изнасят топката - еми нали баш тренера трябва да ги научи. А съм за Любо, понеже той явно градеше по свой си тертип един отбор - такива му бяха вижданията и вероятно - на запад ще се докаже - в България обаче искаме всичко от днес за вчера.
Предпочитам треньор с опит и име!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Йешич има опит в България единствено като интригант. За името му питай в Сърбия какво мислят. Въпроса е принципен - маха се човек с малко от малко европейска психология и се води добре познат балкански интригант. Ако стане - супер, ако не стане - продавай на кило и щракай с пръсти. Докато най- интересното във футбола ни е коя звезда е купила нови цици на някоя вресла стриптизьорка, няма да има стадиони като в Африка, и ще гледаме световното по телевизията.
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Сектор Г: Благодарим ти, че когато ти беше най-трудно остана
Сектор "Г" не назначава! Сектор "Г" не уволнява ! Но няма сила на света, коята да ни заповяда кого да обичаме и кой да бъде презрян! Любо, ти винаги ще бъдеш в сърцата на момчетата и момичетата от Северната трибуна. Където и да бъдеш, какъвто и да бъдеш нашата любов, нашата подкрепа ще бъде с теб. Това не важи за "мъртвите души" от съблекалнята, за които червената фланелка е единствено пропуск за ВИП сепаретата на столичните заведения. За тях остава презрението!
Благодарим ти, че когато ти беше най-трудно остана заради нас!
Благодарим ти, че издържа на всекидневните обиди от свои и чужди!
Благодарим ти, за победите !
Благодарим ти, за лоялността!
Благодарим ти, за всичко!
Благодарим ти, че когато ти беше най-трудно остана заради нас!
Благодарим ти, че издържа на всекидневните обиди от свои и чужди!
Благодарим ти, за победите !
Благодарим ти, за лоялността!
Благодарим ти, за всичко!

- originalni.be
- Контакти:
Re: Секто Г: Благодарим ти, че когато ти беше най-трудно остана
Евала и от мен за ЛЮбо , въпреки че съм от Левски е достоен човек 

ORIGINALNI...BE =)