Тука няма кой да ти каже :) Главболгарстрой са със най-голям опит, използват всички нови строителни техники, материали, машини ако това ще те успокоиSens85 написа:dedko2022 написа:Едно от хубавите неща, които се случват с клуба. Вижда се, че се подхожда сериозно и дано се направи качествено. Аз съм обнадежден!
Работи се доста бързо, дано наистина да е качествено, ако има някой с познания да сподели. Аз нямам никаква идея от строителство, даже не знам какво е това което полагат в основата.
Строежът на ст. "Българска Армия"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Строежът на ст. "Българска Армия"
- MASTER_COOL
- Контакти:
ГБС си знае работата. Не си мислете, че е бързо.
Такъв глобален проект се състои от няколко продължителни етапи според технологичното време за изпълнението им.
Според мен се движим по план - нито сме бързи, нито сме бавни.
Такъв глобален проект се състои от няколко продължителни етапи според технологичното време за изпълнението им.
Според мен се движим по план - нито сме бързи, нито сме бавни.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
18 месеца не са никак много. Да не говорим, че освен груб строеж има и довършителни дейности, които понякога са по-сръткави и отнемат повече време. Факт е, че строителството изглежда доста бързо, с всеки изминал ден на строителната площадка възникват видими промени. Още по-интересно ще е, когато започнат да монтират огромните бетонни колони, които ще отливат доколкото си спомням в Пазарджик.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Sens85 написа:dedko2022 написа:Едно от хубавите неща, които се случват с клуба. Вижда се, че се подхожда сериозно и дано се направи качествено. Аз съм обнадежден!
Работи се доста бързо, дано наистина да е качествено, ако има някой с познания да сподели. Аз нямам никаква идея от строителство, даже не знам какво е това което полагат в основата.
След темата за стадиона в строителният форум, всичко което се пуска тук е именно от него.
https://www.skyscrapercity.com/threads/ ... 1/page-177
Там се заформят дискусии по различни питания
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Вече са готови 15% от елементите на "Българска армия"
"Първата колона ще служи за свръзка между секторите "Б" и "В". На 9 декември тази колона ще бъде транспортирана за монтаж на стадион „Българска армия“, създавайки отправна точка за останалите конструктивни елементи."
https://www.youtube.com/watch?v=LCiRuUHm5O8&t=2s
"Първата колона ще служи за свръзка между секторите "Б" и "В". На 9 декември тази колона ще бъде транспортирана за монтаж на стадион „Българска армия“, създавайки отправна точка за останалите конструктивни елементи."
https://www.youtube.com/watch?v=LCiRuUHm5O8&t=2s
Не би трябвало да има притеснения относно качеството на изпълнение на стадиона. Това е проект с частно финансиране, иска се качество, не се крадат пари. Освен това е първи по рода си строеж у нас и е голяма реклама за фирмата. Не биха допуснали издънка.
Най-важното е всичко да тече по проект, да се спазват всички технологични предписания, а надзорът да си гледа работата съвестно.
Най-важното е всичко да тече по проект, да се спазват всички технологични предписания, а надзорът да си гледа работата съвестно.
- MASTER_COOL
- Контакти:
miro_rz написа:Всичко изглелжда добре. Време е София да има модерен стадион.
Браво и респект !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]