Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Очаквам с нетърпение да видя двамата на терена и да се направи съпоставка. Все пак като платена сума, Гела категорично надцаква Ганчев - около милион еврака му е стувал кипъреца!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
-
- Контакти:
Не ми вдъхва много доверие,дано греша. Резева от втора дивизия на Бразилия идва в отбор,който се бори за титлата.Досега през сезона е взел участие в 21 мача и има само 1 гол, 0 асистенции и 3 жълти картона. Централен нападател с повече картони от голове :дд. Напред към 32рата!
https://www.transfermarkt.de/jordy-caicedo/profil/spieler/360412
https://www.transfermarkt.de/jordy-caicedo/profil/spieler/360412
И мен не ме впечатлява. Не само по статистика. Здрав е, бърз е, ама нещо завършващия удар му е от типа "квото стане"
техниката също не изпъква, общо-взето, ако му върже.
техниката също не изпъква, общо-взето, ако му върже.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Ама изглежда супернадъхан и борбен. Гаранция ще играе с голям хъс и желание, а това е изключително важно. За мен това си е добър трансферен удар. Този ще хвърчи като тазманийския дявол в противниковата половина. Не им завиждам на противниковите защитници.
Иначе и аз мисля, че е взет основно с цел да бъде заместник на Соу след лятото. Партньорът на Соу си го представях по друг начин. Според мен двамата имат сходен начин на игра, но не трябва да има дублиране на функциите. Затова Кайседо ако играе ще му дадат по-различна роля, ще ходи по крилата и т.н. Както Йомов с Ботев Враца. Абе добър трансфер, да не кажа много добър. С Йомов ще се конкурират доста сериозно. А Ахмеда трудно ще хване ръка. Синклер и него не го виждам много в играта, а според мен той най - много би си паснал като партньор на Алито.
Чакаме поне един халф -дефанзивен и защитник.
Иначе и аз мисля, че е взет основно с цел да бъде заместник на Соу след лятото. Партньорът на Соу си го представях по друг начин. Според мен двамата имат сходен начин на игра, но не трябва да има дублиране на функциите. Затова Кайседо ако играе ще му дадат по-различна роля, ще ходи по крилата и т.н. Както Йомов с Ботев Враца. Абе добър трансфер, да не кажа много добър. С Йомов ще се конкурират доста сериозно. А Ахмеда трудно ще хване ръка. Синклер и него не го виждам много в играта, а според мен той най - много би си паснал като партньор на Алито.
Чакаме поне един халф -дефанзивен и защитник.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Съдейки по играта на отбора, очаквам след контролата с Локото масови панически атаки, рязане на вени, посттравматичен стрес и скандирания за оставка на Акрапович и ръководството
!

Бисмарк ми харесва...бърз,техничен
Отзад сме гола вода, още с Враца се видя
Канцлера много добро нападателче ми се струва. Ама ако Бруно му предложи договор, ставаме с много нападтели.
Ако сравня днес: Кейседо и Бисмарк, то втория игра по-добре, но пък първия е егаси физиката и гол вкара....Може да продаваме Али-то.
Турицов приличен като ЦЗ - да вметна
Ама си ни трябва един ЦЗ + един DM
Ако сравня днес: Кейседо и Бисмарк, то втория игра по-добре, но пък първия е егаси физиката и гол вкара....Може да продаваме Али-то.
Турицов приличен като ЦЗ - да вметна
Ама си ни трябва един ЦЗ + един DM
Сега гледах репортажа от срещата. Изглежда че освен нов нападател и Варела имаме и чисто нов разиграващ вътрешен халф. Пеняранда се казва. Явно, че е от типа футболисти, на които просто им трябва повече време за адаптация. Нищо чудно да бъде титулярен партньор на Юга пролетта или да играе пред двойката полузащитници.. Този Бисмарк също е играл много силно, ако съдя по репортажа от мача и явно ще се пробваме да го вземем, но изглежда, че е обвързан с косовския тим. Ако това стане Ахмеда става излишен. Ще бъдем със Соу, Кайседо, Бисмарк, Йомов и Синклер, а местата са само две. Така че ако стане сделката с ганаеца, може да има изходящ трансфер на Ахмедов. Конкуренцията е огромна в предн позиции в момента. Йомов и Синклер все пак могат да бъдат алтернативи и на Вион. Но Синклер явно е пропуснал шанса си днес да се представи добре като партньор на Соу.
Абе доста силен състав се очертава да направим, особено ако вземем и още един защитник и халф. Да не казвам голяма дума, но аз лично не помня в последните гоини ЦСКА да е имал толкова силен състав. Така че Лудогорец да му мислят! Ние сме гладни!!!
Абе доста силен състав се очертава да направим, особено ако вземем и още един защитник и халф. Да не казвам голяма дума, но аз лично не помня в последните гоини ЦСКА да е имал толкова силен състав. Така че Лудогорец да му мислят! Ние сме гладни!!!

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Малкото негърче най-много ми хареса. Дано го вземат и да го пуснат под наем в Селото, Враца или друг отбор от а група. Може и в Литекс или Левски 

Последна промяна от шивача на 06 фев 2021 17:31, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !