Лига Европа 2020/21 (Първи кръг /ЦСКА (София) — Сайринс (Малта) /27.08.2020/20:00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Лига Европа 2020/21 (Първи кръг /ЦСКА (София) — Сайринс (Малта) /27.08.2020/20:00ч

Мнениеот bubka » 28 авг 2020 12:29

Kiril2681 написа:Още преди около година го казах - трябват ни 1-2 психоложки като тия на Локо Пд...може и с по-големи цици, но ни трябват!

Това е лесно. Влизаш в adamieva и даваш на играчите да си изберат 2-3 такива на щат.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Kiril2681

Re: Лига Европа 2020/21 (Първи кръг /ЦСКА (София) — Сайринс (Малта) /27.08.2020/20:00ч

Мнениеот Kiril2681 » 28 авг 2020 13:03

bubka написа:
Kiril2681 написа:Още преди около година го казах - трябват ни 1-2 психоложки като тия на Локо Пд...може и с по-големи цици, но ни трябват!

Това е лесно. Влизаш в adamieva и даваш на играчите да си изберат 2-3 такива на щат.

Да, майтапим се, но не мисля, че имаме лоши футболисти! Извън очевидното - новите бяха взети, без да са играли през последните 6 месеца - Стоилооооов!!!!!, трябва време за напасване помежду им, има нови изисквания от треньора - Стамене, Стаменееее, та извън всичко това, просто е недопустимо да подценяваш който и да е мач в Европа! А тук опира до психика и професионализъм - тези неща се градят от треньора! Инак и аз мога да хвана 2-3 помощника да ми редят конусите, да напиша на дъската 11-те клетници, които ще ритат в даден мач и накрая да ръся умности пред журналистите - това ще ме направи ли треньор?! :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 28 авг 2020 13:22

Вчера страдахме заради лошата игра на халфовете - Тиаго, Юнга и Белтраме. Не се представиха добре нито в атака, нито в защита.
Другите причини са, че има доста нови хора, нов треньор и отборът не е сработен. А на всичкото отгоре и Юнга и Санкаре не са в добра кондиция. Друго си е да вземеш човек във форма - например Мазику, Йомов. Пускаш ги и се включват веднага на 100%.
Според мен Йомов трябва да си е вече титуляр отдясно, а отляво да си въртят Енрике и Кери. И вече според случая да се избере дали ще се играе с двама нападателя или един.
За вчерашното представяне трябва да има някаква реакция от ръководството. И то такава, че футболистите да се осъзнаят, че са в отбор с амбиции.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 28 авг 2020 14:08

trokadero_ написа:Някои хора доста драматизирате. Разбира се ,че отбора няма как да бие с по 5:0 , защото те още въобще не са си паснали. Първи мач , нови футболисти това е нормално.
Важното е , че обърнаха мача и сме напред.
Голямо евала на Стамен Белчев - реалист , извини се човека! Това е правилният човек за отбора.
За всичко се иска ВРЕМЕ!
Да играят , да се подобряват.

Работата на треньора не е да се извинява след всеки мач и да обещава, че следващия ще играем по - добре.
Стамен е слаб треньор. Липсват му елементарни тактически познания, липсва му логическа мисъл, усет, характер и смелост. Тотално сбъркан титулярен състав вече 3-ти мач подред. Адски закъснели смени, тактически отбора е една кръгла нула! Тактиката не се пипа, независимо от резултата. Всичко се чака на късмета и противника сам да се бие.
Вчера титуляри от новите бяха само Матей и Юга. Те обаче не са чак толкова нови, защото тренират с отбора от Май месец. Истинските треньори променят тактиката и формацията според противника, обстоятелствата и резултата в хода на мача. Стамен не е пипал тактиката си нито при предишния си престой, нито в Арда, нито сега. Той е абсолютно неспособен да експериментира и да изненада противниците. Според мен играчите ще го махнат в най - скоро време, защото той с всеки изминал мач губи малкото авторитет и уважение което има.

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 28 авг 2020 14:12

Преди мача, изразих мнение, че подцениме ли ще берем ядове - за съжаление така и стана. Гледах им контролата на Сирените с Хибърниънс - 2:0 преди две седмици и видях, че добре държат топката, затова бяха и моите опасения. В Европа вече супер слаби отбори няма - всеки търси мястото си под слънцето. Но нашите наистина бяха много зле. Кери изключително слаб - и това е от няколко мача; Гълъбов - въобще не става за бек - мисля че Занев би се справил далеч по-добре от него; Антов - много слаб - според мен беше яко налял гипса, но ако иска да става голям играч трябва да играе със самочуствие и в международните мачове, мисля, че му е рано за капитанската лента. Белтраме - неефективен. В средата положението е зле - Юга отнема топки, но греши почти всеки пас, тромав ( никога не бях предполагал,че ще ми липсва Пинто); Енрике - много търчи, опитва, но е като муха без глава. Тиаго е във форма, дано я задържи. Над всички е Соу - да пропуска, но се бори до последно, сам си създава положения, непримирим, при него проблема е психически. Ахмедов също за кой ли път се включи добре. Йомов също добре се включи. Матей и Мазику също бяха добре. Бусато - този път по-добре. Определено ни трябва още един дефанзивен халф като алтернатива и десе бек.
Важното е че продължваме напред.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 28 авг 2020 14:20

mistreated написа:То има ли треньор, който да дойде и да го харесвате? Играем здраво в защита, що не атакуваме. Атакуваме, но допускаме леки голове - защо ни е слаба защитата. Белчев не става, Крушич не става, Петрович не става, Ел Маестро не става. За вас кой става?
Факт, снощи изиграхме най-слабия си мач от години насам. За мен ключовото беше тоталното подценяване от страна на играчите, както и излизането само с 1 нападател срещу такъв отбор. Грешаха се елементарни пасове, липса на всякаква концентрация и в двете фази на играта.
Но да отписвате Антов заради 1 слаб мач е адски глупаво. Искате българи, искате да се развиват, ами дайте им шанс. Кой играч няма слаби мачове?
Вярвам, че срещу Славия ще изглеждаме по съвсем различен начин. Същото мисля и за втория кръг от ЛЕ.

За мен Крушчич и НЕМ си бяха съвсем окей. Те двамата имаха някаква тактическа грамотност, бяха гъвкави и не им липсваше смелост. И при тях имаше много брак и грешки, но то така беше и при Клоп през първите му две години в Ливърпул.
Ако бяха българи със сигурност щяха да бъдат добре приети от феновете. Соу ако беше бяло българче щяха да го величаят до небесата. Писал съм многократно по темата, българите сме шовинисти и расисти. Белчев получава огромен кредит на доверие само защото е българин. За повечето хора които следят отбора е видно, че той няма нужните качества да успее в ЦСКА, за разлика от горепосочените от теб бивши треньори.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 28 авг 2020 16:07

scevola7 написа:Преди мача, изразих мнение, че подцениме ли ще берем ядове - за съжаление така и стана. Гледах им контролата на Сирените с Хибърниънс - 2:0 преди две седмици и видях, че добре държат топката, затова бяха и моите опасения. В Европа вече супер слаби отбори няма - всеки търси мястото си под слънцето. Но нашите наистина бяха много зле..... Кери изключително слаб - и това е от няколко мача

Те всъщност имаха 7 или 8 бразилци титуляри. Тея момчета не вярвам от Бразилия да са отишли точно в Малта, за да мият чинии и помежду другото да цъкат футбол от време на време. Май са си там и са в отбора с професионални договори или там както се водят в Малта. Времената са такива, че всичко е пари и комерсиал. Вече може да си купиш отбор от Сан Марино и да ги направиш 10 поредни пъти шампион в ШЛ при желание. Мисля, че е имало яко подценяване и супер непрофесионално отношение от целия щаб по повод разузнаване за мача. При 7 бразилци трябва да ти светне някаква лампичка. Наемници, които по качества е възможно да не се отличават с много от част от чужденците и в А група.

А Кери миналият сезон направи хубави мачове. Плюс има едно от най-прецизните центрирания в А група. За да играе зле проблемът е пак треньорски.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 28 авг 2020 17:48

mistreated написа:Е той Любо Пенев понеже е "постигал" нещо някога, като треньор! Ако го докарат мога да се хвана на бас, че след 2 слаби мача ще почнете да ревете и срещу него. А колкото и да плюете Стамен, при него нямаме загуба все още!

Защо "ако"? Той 2 пъти е идвал и 2 пъти са го плюли и него по същия начин. Картинката е повече от ясна. Хейтърите винаги ще са си хейтъри.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 авг 2020 21:42

Я да видя един мой пост, в който съм го плюл. :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”