HardWork написа:Red_Neck написа:По повод състава за мача,.... силно се надявам Занев да не играе ЦЗ. За мен идеалната двойка е Албентоса-Антов.
Също така силно се надявам да не излезем с трима ДМ и Малинката да се мъчи като фалшива 10-ка.

Имам лошото предчувствие, че Крушата ще излезе с мисъл да не загуби.
Да, и аз това си мислих. Албентоса и Антов биха били перфектна двойка в защитата. Добър вариант е Бикел и Малинката в средата и с двама нападатели Соу и един по - лек като Давидов или Ахмедов във формация 4-4-2.
Не мисля, че Крушчич ще играе да не загуби. По - скоро очаквам да рискува и да хвърли отбора в нападение.
Как да играят Албентоса и Антов двойка ЦЗ като цял сезон и през подготовката не са играли заедно и сега точно срещу Левски ги наредихте, малко по сериозно ако може. ЦСКА в момента има петима ЦЗ,добри, лоши това са,работа на Крушчич е да избере двамата най-подготвени за този мач.В зависимост от това дали ще играем по офанзивно или по затворено ще бъдат определени хората в средата, лично аз бих заложил на по нападателна игра защото Левски когато ги притискаш грешат.Трябва и да ни е обица на ухото есенния мач с тях, първото полувреме играхме плахо,дебнехме за грешки и 0-2,второто тръгнахме вабанк напред и се получи.Залагам на Бусато, Албентоса /Чорбаджийски, не че е по добър от Гълъбов, но е по здрав физически и играл доста дербита с Левски/,Занев, Турицов, Мазику,Малинов /Антов/,Бикел, Джеси, Белтраме, Евандро, Соу.Второто полувреме Енрике, Антов/Малинов /,Тиаго като се абстрахирам от евентуални контузии които могат да променят предварителните планове.Срахувам се от умишлено груба игра и симулации на сините футболисти.Паулиньо в последните срещи контузи тежко Лясков и Евандро, за Тиам няма смисъл да говорим,като прибавим Зетя,Горанов и Райнов и трябва да сме наясно какво очаква нашите футболисти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...