ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ! ЦСКА - "Левски"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Прогноза за мача.

а)Победа за ЦСКА.
92
33%
б)Категорична победа за ЦСКА.
26
9%
в)Равен.
38
14%
г)Загуба за ЦСКА.
124
44%

Общо гласове: 280

4x4
Контакти:

Re: ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ! ЦСКА - "Левски"

Мнениеот 4x4 » 02 сеп 2019 00:08

Не знам кой повече трябва да съжалява за изпуснатата победа. Ние започнахме добре, те вкараха два бързи гола и имаха шанс за трети. Затова трябва да съжаляваме - за проспаните минути и паниката в средата на първото полувреме. Те трябва да съжаляват за пропиления аванс и за това че не можеха да ходят последните минути, камо ли да бягат. Както каза Кери, ако имаше още 5 минути, щяхме да направим пълен обрат. Голово реми е по-добре от 0-0. Поне имаше голове и интрига до края. От тук нататък просто трябва да печелим всички мачове. Дедо да си ходи или да избистри състава. ЦСКА трябва да мачка, не да трепери до последната минута, щото ако беше свършил мача 2:1 щеше да има заглавия от рода на: Гениалната тактика на Хубси пречупи и разнищи остарелите методи на Любко. Пътя към Титлата минава през победи срещу малките и големите. В мачовете след паузата ще се види колко и какво можем. Делиорманци имат натоварена програма и могат да загубят точки. Ние трябва да минимализираме грешките и да печелим точки всеки мач.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 сеп 2019 07:49

kamilata3 написа:
kiril.a.d написа:
kamilata3 написа:kiril.a.d спри да се излагаш,само ти разбираш от футбол ,само ти си играл,но само ти си знаеш къде.Деца били всички и незнам си още какво,тоя бил дърво оня бил колче,а ти какво си пумпал.

:lol: не - признавам си че съм камила! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако спрете да се излагате...и аз ще спра да се гавра с вас! - жалко че сме от един отбор, но вие, май сте публика само...може и от платената ултрасна част? - пък аз съм играл за този мой любим отбор....
Здраве да е - казах ЛЕКА, а вие не можете да спрете да се излагате! - па спрете се де, а?....

Аз ли съм платен,играл си и аз съм играл в ЦСКА и какво това прави ли ме по вещ от другите,какво ти дава право така да се заяждаш и обиждаш,явно си на доста ракйи.

На този въобще не му се връзвай,има проблеми, колкото за мача Люпко искаше да пусне един по-бърз защитник за да пази плътно Роберта, но Гълъбов го подведе.Занев и Тиаго бяха трагични,дано не е свързано с това че са приятели с Бодуров и Пинто.По интервюто на Люпко след мача останах с впечатление че вече ще залага на тези които имат желание за игра.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 02 сеп 2019 08:47

kiril.a.d написа:
damyanov1963 написа:
kiril.a.d написа:
damyanov1963 написа:
защо написа:
kiril.a.d написа:Би то дербито умре, от как умряха Васил Цанов и Милко Балев...Тогава беше интересно, кой е дал повече нареждания, обещания, на БФС шефа ;)
:lol:

[offtopic]Ангел Цанев и Васил Цанов ли бъркаш тоя път? :lol:[/offtopic]

[offtopic]За мин. на транспорта Васил Цанов ли става въпрос? Щото по онова време, като работех в гр. транспорт той ни беше такъв.
Как не съм знаел, че е левскар, тюююю![/offtopic]

[offtopic]Не - за последно беше Вожд на НАПС или МЗГ, от които "Левски" поне до 2006 г- получаваше по 2 млн.лв държавно субсидиране, по едно негово постановление от 1976 г. После не знам, защото напуснах системата на МЗГ...
И таковата - не едно магаре се казва Марко, нали? - в стаята, при баща ми, имаше още един Васил Цанов...колега му беше, но не беше този, който...[/offtopic]

[offtopic]Знам го това за магарето, за това попитах дали за него става въпрос.
А това МЗГ кво беше?[/offtopic]

[offtopic]Министерството на Земеделието, което по него време беше НАПС....Национална Аграрно Промишлена Служба ;)[/offtopic]

[offtopic]Сега, НАПС беше създаден в началото на 80-те и през 76-та хем не е съществувал, хем Васил Цанов, освен че не му е бил председател, не е бил и министър на земеделието, хем председателят на НАПС/министърът на земеделието не е имал никакво право да раздава държавни субсидии, даже и в размер на два лева, а само да разпределя вече дадените на неговото ведомство, ама не и на неподведомствени структури. А и през 70-те министерството беше само на земеделието, пък НАПС беше съюз, а не служба, та се съмнявам, да си имал нещо общо с тях, па да не знаеш как се казват.[/offtopic]
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 02 сеп 2019 08:59

CaptainBertorelli написа:Мислех да си напиша мнението за мача, но ще го оставя за утре. Тук се обсъждат министри от 70-те, при подуенци кирилица и глаголица. Явно всички превъртяха днес!

:) точно това ми направи и на мен впечатление :shock:

А иначе, хикса ми излиза .
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 сеп 2019 09:21

CaptainBertorelli написа:Мислех да си напиша мнението за мача, но ще го оставя за утре. Тук се обсъждат министри от 70-те, при подуенци кирилица и глаголица. Явно всички превъртяха днес!

Факт!
... иначе, всичко е поносимо, когато завършва така:
Изображение
;) :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 сеп 2019 09:33

kamilata3 написа:
kiril.a.d написа:
kamilata3 написа:kiril.a.d спри да се излагаш,само ти разбираш от футбол ,само ти си играл,но само ти си знаеш къде.Деца били всички и незнам си още какво,тоя бил дърво оня бил колче,а ти какво си пумпал.

:lol: не - признавам си че съм камила! :lol: :lol: :lol:
Ако спрете да се излагате...и аз ще спра да се гавра с вас! - жалко че сме от един отбор, но вие, май сте публика само...може и от платената ултрасна част? - пък аз съм играл за този мой любим отбор....
Здраве да е - казах ЛЕКА, а вие не можете да спрете да се излагате! - па спрете се де, а?....

Аз ли съм платен,играл си и аз съм играл в ЦСКА и какво това прави ли ме по вещ от другите,какво ти дава право така да се заяждаш и обиждаш,явно си на доста ракйи.

:lol: на кое казваш заяждане - на твоето заяждане или моя отговор? - па замисли се и не се заяждай, а?...
П.П.
Сега видях какво си играл и на колко "ракйи" си...виж там да намалиш ракията, че да минеш на ракии ;)...Сега какво - заяждам се с образованието ти ли? ;)....
Сори, ама аз след футбола и висше образование взех, пък някои тук...още карат на ракйи ;)....ако щеш и на ракий, ама пак си пропуснал 7-ми клас и не знаеш къде се пише И и къде Й!
Последна промяна от kiril.a.d на 02 сеп 2019 09:52, променено общо 1 път.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 02 сеп 2019 09:47

Не се моткай, че като почнеме днеска да нищиме ефекта на Дънинг-Крюгер, ше видиш тогава.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 сеп 2019 09:47

Няколко думи за мача.
1.Ако друг беше треньор на Левски ни качваха на петица.
2.Човек който хули и хейти Албентоса не разбира нищо от тази игра и е по добре да се насочи към дартс.
3.Лично аз вече нямам никакъв толеранс към Тиаго. Уникална мърда. Ама бил техничен ? Такива технични мърди има милиони в Бразилия.
4.Последния негър който дойде от трета френска дивизия трябва да е титуляр.
5.След изгонването на Бодуров и Пинто отбора се крепи на Албентоса, Малинов,Евандро и Бикел. Другите седем които и да са те са мъртви души и са само за статистиката.
6. Искам да си премерим с Отабор на кой му е по-дебел гъзъ :) Не съм сигурен ,че той ще спечели.

Мисля ,че Дедо е пътник , щом Пинто и Бодуров , които няма да хванат ръка при него ,още не са продадени.
Май никога не съм виждал , на тези срещу сектор Г да са толкова малобройни. Не знам каква е тази мания да си купуват червени фланелки преди мача и да ги горят . :)

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 02 сеп 2019 09:59

kiril.a.d написа:
kamilata3 написа:
kiril.a.d написа:

:lol: не - признавам си че съм камила! :lol: :lol: :lol:

:lol: на кое казваш заяждане - на твоето заяждане или моя отговор? - па замисли се и не се заяждай, а?...
П.П.
Сега видях какво си играл и на колко "ракйи" си...виж там да намалиш ракията, че да минеш на ракии ;)...Сега какво - заяждам се с образованието ти ли? ;)....
Сори, ама аз след футбола и висше образование взех, пък някои тук...още карат на ракйи ;)....ако щеш и на ракий, ама пак си пропуснал 7-ми клас и не знаеш къде се пише И и къде Й!

Направо не спираш да се гаврАш с нас. Айде приятен ден от мен.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 02 сеп 2019 10:05

Според мен мача беше ОК! Имаме основен проблем с 2 поста - Черни и Соу. Реално мача беше 2-3:0 за ЦСКА. На Левски им върза още на първата атака,после кошмарна грешка на Черни,което наклони сериозно везните и беше нормално да има 10-15 минути смут в отбора. После се видя,че надиграхме сините и беше напълно реално да се стигне до пълен обрат. Заслуга за това има разбира се Люпко,така че не виждам за какво го плюят всички.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “ЦСКА”