33 кръг / ЦСКА - Лудогорец / 2019-05-11 20:15ч. FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Прогноза ->

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

hydetoshi
Контакти:

Re: 33 кръг / ЦСКА - Лудогорец / 2019-05-11 20:15ч.

Мнениеот hydetoshi » 12 май 2019 13:16

CaptainBertorelli написа:Вчера се видя, че най-много сме загубили не от продажбите на Каранга или Десподов, а от тази на Недялков. От нашите, най-голямо впечатление ми направи Турицов.

Само да вметна,че накрая в кадър попадна и Манолев. Изводите като тегля чертата са: 1. Манолев можеше много да помогне снощи. 2. Убеден съм,че и с НЕМ щяхме да постигнем резултатите,които направи Любо Пенев. 3. Идването на Любо прогони Манолев и ни лиши от един важен футболист. Т.е. по-скоро Любо не помогна, а попречи да станем шампиони.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 12 май 2019 13:19

volf написа:Колкото и да ненавиждам конспирациите, фактите красноречиво говорат:
Мач с такъв огромен залог се игра в изключително приятелска атмосфера и то между клубове, които са в очеваден конфликт на всички нива и посоки - от благодетели до децата гонещи топките около терена, преследване на спортни цели.
Нямаше не само нито едно грубо нарушение, но дори опит за груба или опасна игра, ако щтете дори високо вдигнат крак, дори играчите които напуснаха принудително беше заради непредизвикани травми.
След неотсъдеената дузпа и отсъдената в последствие (за която така и не се видя Марселиньо да е играл с ръка, въпреки че опита), лудогорци дори не чакаха сигнала за дузпа за да освоободят палантерията незабавно и се наредиха по схемата около наказателното в очакване изпълнението. Изпълнението беше с достатъчно дистанция от гредата и сила че да е сигурно че няма да влезе.
Лукоки задминаваше като колче тъмничкото момче в червено в защитата сред което търпеливо ги изчакваше да се подредят поне трима отпред му за да я изрита в тях. Отзад им умело се криеше полячето.
И как Чорбата няма да е бил непоклатим този мач след като никой не се и опита да го притесни за да не обърка нещо.
Дяков цял мач преследваше Малинов с молби да не се нервира за да не го изгонят по-рано от уговореното.
В обратната посока един милион центрирания от корнер фал и игра, които никой не пожела да отиграе, какво да говорим за стрелба в очертанията на вратата. От ляво пък в атака има един потресаващ артист, които постояно (не само в този мач) имитира припадъци.
Не знам името му, но на този дори за филмови масовки не става.
Нямам представа кой е сценариста на представлението, но той трябва да е наясно, че без каскади, няма екшън!

Смятай ако навиждаше конспирациите!!!!!!!!!!! :) :) При условие, че ги НЕнавиждаш си изписал 20 реда, а какво остава ако им вярваше...С интерес ще прочета мнението ти другата седмица, след Лудогорец - Левски
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 май 2019 13:22

Цецо Чука написа:
damyanov1963 написа:Първо, той му влезе опасно с двата крака(ако си спомняш на Бардон с/у Шалке му бе показан червн картон само за протегнат крак, без докосване), второ си вдигна левия крак и спъна играча на Лц :idea:

Tова го видях и аз. Но на повторението.
Гледай го пак ей така набързо и ще разбереш какво имам предвид-в първия момент ти изглежда като симулация.

А иначе формата и на двата отбора е ужасяваща. Лудогорец нямат нищо общо със себе си, червените издишат сериозно към края на сезона, изобщо тая година шампион ше стане не най-добрия а най-малко слабия отбор.

Аз мисля, че титлата си е резервирана за Лц, поне за още три години.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 12 май 2019 13:47

damyanov1963 написа:
Цецо Чука написа:
damyanov1963 написа:Първо, той му влезе опасно с двата крака(ако си спомняш на Бардон с/у Шалке му бе показан червн картон само за протегнат крак, без докосване), второ си вдигна левия крак и спъна играча на Лц :idea:

Tова го видях и аз. Но на повторението.
Гледай го пак ей така набързо и ще разбереш какво имам предвид-в първия момент ти изглежда като симулация.

А иначе формата и на двата отбора е ужасяваща. Лудогорец нямат нищо общо със себе си, червените издишат сериозно към края на сезона, изобщо тая година шампион ше стане не най-добрия а най-малко слабия отбор.

Аз мисля, че титлата си е резервирана за Лц, поне за още три години.

Абе тя тая резервация беше отменяна .....найси пъти този сезон, но изглежда няма или никой друг неиска да плати вакантното място?!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 12 май 2019 13:51

volf написа:Абе тя тая резервация беше отменяна .....найси пъти този сезон, но изглежда няма или никой друг неиска да плати вакантното място?!

[offtopic]Догодина ние правим още по-гръмка селекция за 0 лева, 0 евро, 0 долара, стягаме редиците и ви детронирВаме :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 май 2019 14:27

Ония куцият, излезе ли да каже кой беше булката в този мач. :twisted:
Накрая ще излезе, че ГГ и КД играят в един цирк, жалко за феновете.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 май 2019 14:37

volf написа:Колкото и да ненавиждам конспирациите, фактите красноречиво говорат:
Мач с такъв огромен залог се игра в изключително приятелска атмосфера и то между клубове, които са в очеваден конфликт на всички нива и посоки - от благодетели до децата гонещи топките около терена, преследване на спортни цели.
Нямаше не само нито едно грубо нарушение, но дори опит за груба или опасна игра, ако щтете дори високо вдигнат крак, дори играчите които напуснаха принудително беше заради непредизвикани травми.
След неотсъдеената дузпа и отсъдената в последствие (за която така и не се видя Марселиньо да е играл с ръка, въпреки че опита), лудогорци дори не чакаха сигнала за дузпа за да освоободят палантерията незабавно и се наредиха по схемата около наказателното в очакване изпълнението. Изпълнението беше с достатъчно дистанция от гредата и сила че да е сигурно че няма да влезе.
Лукоки задминаваше като колче тъмничкото момче в червено в защитата сред което търпеливо ги изчакваше да се подредят поне трима отпред му за да я изрита в тях. Отзад им умело се криеше полячето.
И как Чорбата няма да е бил непоклатим този мач след като никой не се и опита да го притесни за да не обърка нещо.
Дяков цял мач преследваше Малинов с молби да не се нервира за да не го изгонят по-рано от уговореното.
В обратната посока един милион центрирания от корнер фал и игра, които никой не пожела да отиграе, какво да говорим за стрелба в очертанията на вратата. От ляво пък в атака има един потресаващ артист, които постояно (не само в този мач) имитира припадъци.
Не знам името му, но на този дори за филмови масовки не става.
Нямам представа кой е сценариста на представлението, но той трябва да е наясно, че без каскади, няма екшън!

Алелуя :mrgreen: !! "Пази Боже сляпо да прогледне" са казали едно време ората! Този мач си беше 1000000% нагласен за равен. Ако Соу случайно беше вкарал дузпата, Лудогорец щеше да изравни и пак да стане схемата.Братското пощипване между Дяков и Малинов беше кулминацията! Само дето не се целунаха след картоните. Още преди мача написах, че само феновете на ЦСКА гонят титлата, футболистите и ръководството не.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 май 2019 14:56

bubka написа:И мен пропусната дузпа ме навежда на мисълта, че всичко е цирк.

Да разбираме, че ГГ и КД са партия, и огъня между тях е приятелски?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 май 2019 15:13

Dust написа:
bubka написа:И мен пропусната дузпа ме навежда на мисълта, че всичко е цирк.

Да разбираме, че ГГ и КД са партия, и огъня между тях е приятелски?

Не е ли очевадно?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 май 2019 15:20

Не зная, вие ще кажете, дето тук цял сезон не спряхте да браните и вие не знаете, какво.
Не спряхте да псувате, обиждате и търсите виновници навсякъде, но и в клуба ви.
Накрая вашият враг се оказа с партиен билет.
Честито и свиквайте, следващият сезон няма да бъде по-различно.

А футболните босове са като партиините лидери, карат се само за пред хората, а реално зад кулисите играят едно и също хоро.

Единствено огромно съжалявам за все още останалите фенове, които ходят по стадионите.

Едит: Ти мислиш ли, че преминаването на Недялков в Лудогорец е схема направена без участието на ГГ и КД, и направена по този начин за да бъдат замази очите на феновете.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “ЦСКА”