ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Мнениеот Ozzimozzi » 29 сеп 2018 20:13

Загубата е неприятна, но в никакъв случай не е фатална. По-лошото е, че играта я няма никаква и както често се случва в последните мачове, в средата на терена оставяме голяма празнина.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2018 20:15

blue avalanche написа:Грешен отговор.
Защото НИЕ бяхме заключили и средата на терена и нак.поле. ;)
С такива "малоумни центрирания" не вкарахте ли гол на Славия? Само, че Холмар и Яблонски са "друга бира", нали?

Ми точно това казах...Че нямаше кой да ви натисне,т.е. в центъра.Ние плеймейкър нямаме в момента.Заради това вие разцъквахте повече в центъра,факт.Аз и това очаквах...и очаквах да вкарате гол от Лясков.Слабичките страни ги знам на моя отбор,не че се хваля.Но в никакъв случай не сте ни разбивали.Дори не знам що някои от вас в синия подфорум си мисли,че щял да ни разбива. :roll: И още си го мислят.Първо,ние не сме Атлетик Куклен и второ вие победа нямахте срещу тоя отбор в първенството от 3-4 години(който си искаш отбор си избери,че вие нали сега боравите с няколко статистики).Иначе честита победа,напълно заслужена.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 сеп 2018 20:19

Лясков ВИНАГИ е играл по един и същ начин!
Обаче ВИЕ му "надухте балончето", което днес се спука! Защото се сблъска с Обертан и Цветкович и истината лъсна! Няма какво да му се нахвърляте!
Кой му помагаше отзад? Освен Бодуров...чат-пат... Къде беше крилото?
Последна промяна от blue avalanche на 29 сеп 2018 20:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 29 сеп 2018 20:20

Съдията случайно не видя две дузпи . Как става това? Явно вижда избираемо .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 29 сеп 2018 20:21

Дори цирковата трупа от Подуене е била Тирето. :lol:
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 сеп 2018 20:21

Kalin123 написа:
delqnski47 написа:Винаги съм казвал,че шампион става тоя,който бие слабите в групата.Преди като имахме разгромни победи над Левски...да не стана нещо различно случайно? :lol: Но е факт,че НЕМ-чето не спечели нито един възлов мач засега.Това е проблема.И проблема е при него,защото днес той сбърка състава...

НЕМ миналата година наистина става шампион, обаче губи всички дербита с Жилина и Слован, мисля че само един от тези 8 мача е взел. С две думи нищо ново за него не се случва, мисля че слабото представяне в дербитата е причина да бъде освободен от Спартак, и добре са направили хората, защото сега играят в групите на ЛЕ. Треньор страхливец няма как да е успешен, но това си е мое мнение.

"Прагматичен" и "рационален" са по-точните определения. Не се е окопал, дебнейки на контри, за да го наричаме "страхлив".
Този мач не решава нищо и НЕМ излезе с нагласа да не го загуби.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 сеп 2018 20:28

Претенции без покритие. Закани без покритие. Имаше достатъчно червени лампички, че нещата при вас не са такива, каквито ви ги обясняват някои трубадурчета, ама нейсе...
Хубавото за вас е, че е още началото и имате време да се поправите. Лошото е, че само с приказки и стойки не става!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 29 сеп 2018 20:28

Въобще не искам да коментирам тъпия мач, изключително слаби и двата отбора не само ние, "сините" да благодарят на двете дупки в състава ни - Лясков и оня литовски некадърник, дето името му не искам да напиша дори, че вкара гол, щото иначе мача отиваше 0:0 и здраво "пукане" на топката 90 минути. Дано Ел Маестро наложи някакви промени в състава, защото се вижда, че колкото и твърдо да залага на едни и същи 11 има нужда от промяна, и ако приемем, че на левия бек Лясков няма алтернатива, то литовското чудо не трябва да помирише терен, Китанов за 2 грешки го изгонихме, а тоя бездарник го търпим вече 1 година. Също така има нужда от леко освежаване в атака. Според мен тази загуба нищо не решава и има още доста мачове, така че ще видим.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 сеп 2018 20:38

j0rka7aa написа:Въобще не искам да коментирам тъпия мач, изключително слаби и двата отбора не само ние, "сините" да благодарят на двете дупки в състава ни - Лясков и оня литовски некадърник, дето името му не искам да напиша дори, че вкара гол, щото иначе мача отиваше 0:0 и здраво "пукане" на топката 90 минути. Дано Ел Маестро наложи някакви промени в състава, защото се вижда, че колкото и твърдо да залага на едни и същи 11 има нужда от промяна, и ако приемем, че на левия бек Лясков няма алтернатива, то литовското чудо не трябва да помирише терен, Китанов за 2 грешки го изгонихме, а тоя бездарник го търпим вече 1 година. Също така има нужда от леко освежаване в атака. Според мен тази загуба нищо не решава и има още доста мачове, така че ще видим.

Какви точно са претенциите към Черниаускас за гола? Може би защото реагира прекалено добре и след като топката се удари в гредата срещна тялото му. Виж ако беше задрямал и не беше скочил да покрие ъгъла, топката нямаше да навести вратата. Иначе Лясков си е ясен и според мен в този мач НЕМ можеше да опита нещо по-различно в неговата зона.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2018 20:40

sin4ec написа:Претенции без покритие. Закани без покритие. Имаше достатъчно червени лампички, че нещата при вас не са такива, каквито ви ги обясняват някои трубадурчета, ама нейсе...
Хубавото за вас е, че е още началото и имате време да се поправите. Лошото е, че само с приказки и стойки не става!

И кво са обяснявали трубадурчетата и по специално ти преди този мач?Тебе те нямаше никъв,може би от суеверие,щот ти си тоя с разгромните победи. :mrgreen: Да не вадя ЛС-ове в архива,аз даже имам такива от тебе.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”