Първа лига XXVIII кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейоф)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tornadooo

Re: Първа лига XXVIII кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейоф)

Мнениеот tornadooo » 06 апр 2018 19:45

delqnski47 написа:Ако не беше оня тъп циганин футболния проект го отнасяхме!!! Нищо,ше си го изкараме на сините приятели!

И как точно ги отнасяхте? Лудогорец се скъсаха да изпускат и греди да удрят, вие с една греда и още едно положение два гола. Няма лошо и това го има във футбола, но да гледаме трезво на нещата. Изравниха преди червения картон още, след това абсолютно пожален Каранга, той ясно че е имунизиран от гонене. Спорили сме много пъти, но нека се гледа реално на нещата.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 апр 2018 19:46

tornadooo написа:
delqnski47 написа:Ако не беше оня тъп циганин футболния проект го отнасяхме!!! Нищо,ше си го изкараме на сините приятели!

И как точно ги отнасяхте? Лудогорец се скъсаха да изпускат и греди да удрят, вие с една греда и още едно положение два гола. Няма лошо и това го има във футбола, но да гледаме трезво на нещата. Изравниха преди червения картон още, след това абсолютно пожален Каранга, той ясно че е имунизиран от гонене. Спорили сме много пъти, но нека се гледа реално на нещата.

Добре,поне с точка щяхме да си тръгнем.Но нищо.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 апр 2018 19:49

CaptainBertorelli написа:Няма как да станем шампиони. Все още сме една идея по-слаби от Лудогорец. Но ние прогресиране, а те регресират. Майката му на резултата, играта ми хареса.

Не е само с една идея, а с малко повече. И това въпреки олигофрениите на Херо-повярвай, с чичо Гошо начело отдавна шампионатът да е затворен. От години следя Лц и не проумявам идеята в перспектива на тази треньорска смяна от спортно-техническа гледна точка. Но това са си техни проблеми, да си ги решават.
Днес ви беше най-добрият мач за тази пролет. Факт. Останалото са подробности!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 06 апр 2018 19:55

sin4ec написа:
CaptainBertorelli написа:Няма как да станем шампиони. Все още сме една идея по-слаби от Лудогорец. Но ние прогресиране, а те регресират. Майката му на резултата, играта ми хареса.

Не е само с една идея, а с малко повече. И това въпреки олигофрениите на Херо-повярвай, с чичо Гошо начело отдавна шампионатът да е затворен. От години следя Лц и не проумявам идеята в перспектива на тази треньорска смяна от спортно-техническа гледна точка. Но това са си техни проблеми, да си ги решават.

За мен Херо винаги е бил добър треньор, но просто не е за този сбор от бразилци. Домуса да го мисли. Разочарован съм от резултата, но съм доволен от играта и отбора. Само Каранга се позагуби, но той ако беше постоянен, нямаше да играе за нас.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 апр 2018 19:56

tornadooo написа:

И за кое нарушение го пожалиха разбирачо?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 апр 2018 19:59

Дани Моралес, защо така злобно налетя на Малинов след края на мача та едва го удържаха да не се сбият?
Изображение

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 06 апр 2018 20:00

delqnski47 написа:
Mitata написа:
CaptainBertorelli написа:И с какво беше виновен Джеферсон? Изгледай пак ситуацията! Супер игра Джеферсон.

Не трябваше да посяга, Дяков само това чакаше, иначе до този момент игра добре.

А тва грозно зъбато келеменце барабар с оная мамалига тяхната са отвратителни същества.Добре че не съм футболист на ЦСКА.Сигурно щеше един от тия вече да не е сред живите.Иначе те не са лош отбор,но не са това,което бяха.Ние прогресираме и сме като един неразделен диамант.Хубавото е че се виждат хубави работи,нещата не са зле като цяло.

Ясно е, че не са това, което бяха, проблемът е техен. За съжаление ЦСКА не изигра мача по-агресивно, не се възползвахме в достатъчна степен от техните слабости. Както се казва, сами вкарахме вълка в кошарата, преди това обаче късметът ни покри.
Според мен Каранга навири нос напоследък и това ни изигра лоша шега. В този мач някак игра без настроение, нервите му дойдоха в повече.

Да повторя, че за мен е много по-важно ЦСКА да постигне пробив в ЕКТ, там е истината. Така се развиха нещата, че в България 2-3 мача решават първенството, изпуснеш ли ги, гони дивото.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

reddevil80
Контакти:

Мнениеот reddevil80 » 06 апр 2018 20:02

sin4ec написа:

така мислиш, щото толкова му разбираш на футбола! С чичо ти Гошо, футболистите щяха да играят цял мач за себе си и както си знаят и този мач го губеха отма. С чичо ти Гошо футболистите се отегчиха и вече не можеха да се гледат, всеки влюбен в себе си, та затова се налагаше в много от мачовете и съдиите да им помагат, а и всички да ги ненавиждаме заради това. Най-умният ход на Домусчиев беше да сложи истински треньор, който рано или късно да наложи стилът си и да се отърве от неотборни играчи. Ако Херо остане, най-вероятно ще стане отбор от Лудогорец, а не циркова трупа каквато бяха последните години, въпреки че ставаха шампиони, заради некадърното упралвение в другите два колоса през последните години. С този си ход да назначи Херо за треньор, Домусчиев незнам дали съзнателно или не, но постигна това, че тази години така нареченият отбор ЦСКА-София, започна да измества Лудогорец от първото място на най-мразен отбор сред привържениците на другите отбори и да носи титлата на най-подпомаган от съдиите. Толерирането на Каранга и т.н. и т.н.
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 апр 2018 20:03

Mitata написа:
delqnski47 написа:
Mitata написа:
CaptainBertorelli написа:И с какво беше виновен Джеферсон? Изгледай пак ситуацията! Супер игра Джеферсон.

Не трябваше да посяга, Дяков само това чакаше, иначе до този момент игра добре.

А тва грозно зъбато келеменце барабар с оная мамалига тяхната са отвратителни същества.Добре че не съм футболист на ЦСКА.Сигурно щеше един от тия вече да не е сред живите.Иначе те не са лош отбор,но не са това,което бяха.Ние прогресираме и сме като един неразделен диамант.Хубавото е че се виждат хубави работи,нещата не са зле като цяло.

Ясно е, че не са това, което бяха, проблемът е техен. За съжаление ЦСКА не изигра мача по-агресивно, не се възползвахме в достатъчна степен от техните слабости. Както се казва, сами вкарахме вълка в кошарата, преди това обаче късметът ни покри.
Според мен Каранга навири нос напоследък и това ни изигра лоша шега. В този мач някак игра без настроение, нервите му дойдоха в повече.

Да повторя, че за мен е много по-важно ЦСКА да постигне пробив в ЕКТ, там е истината. Така се развиха нещата, че в България 2-3 мача решават първенството, изпуснеш ли ги, гони дивото.

И аз съм на тва мнение.В интерес на истината Купата мене слабо ме брига.Аман от тая тъпа Купа,да я взимат подуенци. :roll: Мачовете в Европа аа истината.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 апр 2018 20:12

Мачът бе зорна изтърван...Тук се видя тактичестана неграмотност на треньора ви.Тои не знаеше как да затвори мача при 1-2.Такъв слаб Лудогорец начело със такъв объркан треньор друг път няма да има.Тази година бе шансът ама .....

Върни се в “ЦСКА”