Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:k_oleto написа:Викам, че в Сектор Г имаше повече публика от допустимия максимум. Според сайтовете - над 4 000 (не съм ги броил, но може би и повече да бяхме) По наредба (наредбите ги знаеш и по-добре от мен) - за гостите се отделя 10 % от капцитета на стадиона. Ся, не съм сигурен, но си мисля, че беройския стадион не е с капацитет 40 000 седящи места. Та...такива неща питам ?
Аз пък казах, че няма как редовно да влязат на стадиона повече зрители, отколкото е капацитетът на стадиона. Искрено се съмнявам, че сектор Г в Ст. Загора събира само 1700 зрители, или вие, 4000 човека, се бяхте събрали на място за 1700![]()
Че ще е лудница съм убеден
Кашчей написа:
Билетът е ценна книга и под наблюдение на МФ. Дали не трябва да се знае и следи кой колко отпечатва. Вчера четох за принтиране, което е направо безумие, ако е истина! Няма да е такова, ако принтерите са свързани с НАП, както е при нас в градския транспорт.
Иначе съм на твоето мнение за цената, както и на нечии мнения от линка към официалният ви сайт, който пуснах. Като искат да са коректни към верните-пускат по-евтини билети, след представяне на оригинален такъв от Ст. Загора.
MAXIMUS написа:ЦСКА е на финал. Марулите си изтърваха шанса в първия двубой. Резултата ако беше в тяхна полза, имаха шансове, но сега, не ! Просто не виждам смисъл защо анализираме как трябва да играем ! Играем играта която си играем през целия сезон. Атака след атака ! Берое ни е един от любимите и лесни клиенти. Бой от първата минута и това е. Ще се притесняваме от отбор като Берое ! Хайде малко по-сериозно ! Те се разтреперват само като ни видят автобуса или като влезнат в Борисовата градина, вие им давате някакви надежди за живот !
Мен ме притеснява как Емо и момчетата ще въведат ред по трибуните и синхрон в пеенето, като ще има много хора които незнаят как, кога и какво да пеят и правят !
Teo написа:MAXIMUS написа:ЦСКА е на финал. Марулите си изтърваха шанса в първия двубой. Резултата ако беше в тяхна полза, имаха шансове, но сега, не ! Просто не виждам смисъл защо анализираме как трябва да играем ! Играем играта която си играем през целия сезон. Атака след атака ! Берое ни е един от любимите и лесни клиенти. Бой от първата минута и това е. Ще се притесняваме от отбор като Берое ! Хайде малко по-сериозно ! Те се разтреперват само като ни видят автобуса или като влезнат в Борисовата градина, вие им давате някакви надежди за живот !
Мен ме притеснява как Емо и момчетата ще въведат ред по трибуните и синхрон в пеенето, като ще има много хора които незнаят как, кога и какво да пеят и правят !
Мразя такива хора които идват да гледат ЦСКА когато има само голям мач или такъв в които зависи нещо да се спечели. Идиотите къде бяха на последния мач с Вихрен и всички останали мачове без интрига мачове? Ама сега са големи ЦЕСЕКАРИ...Които не пее в Сектор Г ще си има проблеми тоя мач! Ако пък не знае песните още по-големи! Хиляди хора останаха без билети които са навсякъде с ЦСКА от както изпадна във В група и сега не могат да влязат заради е такива примадони като тия които ще са на мача!
@ А Гришата няма го коментирам... пълен идиот. Пусни нормални цени, а не да прави услуга на черноборсаджиите които като продадат 2 билета ще си избият вложените пари.
Иначе за мача... убиваме ги! Същото написах и преди мача в СТЗ. Без страх и без глуха защита... играем си нашата игра и си чакаме шанса!
@ Гледах им мача вчера с Локомотива и мога да кажа, че ония направиха изключително малоумни грешки, че ги качиха на такъв резултат.
MAXIMUS написа:Teo написа:MAXIMUS написа:ЦСКА е на финал. Марулите си изтърваха шанса в първия двубой. Резултата ако беше в тяхна полза, имаха шансове, но сега, не ! Просто не виждам смисъл защо анализираме как трябва да играем ! Играем играта която си играем през целия сезон. Атака след атака ! Берое ни е един от любимите и лесни клиенти. Бой от първата минута и това е. Ще се притесняваме от отбор като Берое ! Хайде малко по-сериозно ! Те се разтреперват само като ни видят автобуса или като влезнат в Борисовата градина, вие им давате някакви надежди за живот !
Мразя такива хора които идват да гледат ЦСКА когато има само голям мач или такъв в които зависи нещо да се спечели. Идиотите къде бяха на последния мач с Вихрен и всички останали мачове без интрига мачове? Ама сега са големи ЦЕСЕКАРИ...Които не пее в Сектор Г ще си има проблеми тоя мач! Ако пък не знае песните още по-големи! Хиляди хора останаха без билети които са навсякъде с ЦСКА от както изпадна във В група и сега не могат да влязат заради е такива примадони като тия които ще са на мача!
@ А Гришата няма го коментирам... пълен идиот. Пусни нормални цени, а не да прави услуга на черноборсаджиите които като продадат 2 билета ще си избият вложените пари.
Иначе за мача... убиваме ги! Същото написах и преди мача в СТЗ. Без страх и без глуха защита... играем си нашата игра и си чакаме шанса!
@ Гледах им мача вчера с Локомотива и мога да кажа, че ония направиха изключително малоумни грешки, че ги качиха на такъв резултат.
Ще има самоволни заченки за тон на песни и скандирания. Трябва да сложат хора и към В и А сектор за синхронизация със "Сектор Г".
Teo написа:MAXIMUS написа:Teo написа:MAXIMUS написа:ЦСКА е на финал. Марулите си изтърваха шанса в първия двубой. Резултата ако беше в тяхна полза, имаха шансове, но сега, не ! Просто не виждам смисъл защо анализираме как трябва да играем ! Играем играта която си играем през целия сезон. Атака след атака ! Берое ни е един от любимите и лесни клиенти. Бой от първата минута и това е. Ще се притесняваме от отбор като Берое ! Хайде малко по-сериозно ! Те се разтреперват само като ни видят автобуса или като влезнат в Борисовата градина, вие им давате някакви надежди за живот !
Ще има самоволни заченки за тон на песни и скандирания. Трябва да сложат хора и към В и А сектор за синхронизация със "Сектор Г".
Те на момчетата от фен клуба им е ясно, че ще има туристи... не мисля, че са подценили това нещо. Така, че най-добре си пеем общо налаганите песни без новите, защото половината няма да знаят и две думи от тях и само ще се излагаме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта