ЦСКА - лятна селекция 2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Тик-Так1892
Контакти:

Re: ЦСКА - лятна селекция 2015

Мнениеот Тик-Так1892 » 29 юни 2015 23:16

ceBep написа:Коста Янев е кръгла ама не кръгла-квадратна нула е. Не е сериозно това с него.

Съгласен.И тук е моментът да си кажа мнението.И на ръководните постове,и в самия отбор,Ганчев до голяма степен има последната дума,което е притеснително.Не плюя,само отбелязвам факти.Той не търпи около него да има по-знаещи и можещи,хора имащи мнение.Но от доста време искахме той да оглави клуба,така че е редно да се даде пълен картбланш.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 юни 2015 23:25

Коста го помня най-вече с онази серия голови пасове към нашата врата. :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 юни 2015 15:31

Алексъндър Бранеков избра ЦСКА! :P

Защитникът и бивш капитан на Локомотив (София) Александър Бранеков разкри бъдещето си пред Sportline.bg. Той ще продължи кариерата си в клуба, на който е юноша - ЦСКА, и ще откаже на големия враг "Левски".

"Взех решение, ще продължа в ЦСКА. Реших така, защото съм техен юноша и защото съм цесекар", призна Бранеков пред нашата медия.

Запитан дали очаква феновете на "червените" да му простят изказването, че е приключил с този клуб, след като се е "наг*зил" на "Ботев" (Пд) през изминалия сезон, опитният футболист заяви:

"Доста пъти признах, че това беше необмислено. Не знам дали феновете ще ми простят, надявам се. Понякога съм първичен, но човек се учи от грешките си".

За играча се появи информация, че за да носи отново червената фланелка, освен "Левски" той е отрязал и "Ботев" и шотландския Хибърниън.

[offtopic]Само да поясня, че според аматьорския статус, футболът вече за избраните не се води професия! Това е истинският футбол, щото се играе само за кеф. Освен това НАП си вкара един сериозен автогол, могат да си перат парите на воля. :lol: ;)

Така че спирайте да пюете нашите си аматьорски кадри! : За мен това е основната причина някои професионалисти да се двоумят- просто крачката е решителна и ги разбирам, ще изгубят няколко години трудов стаж, а някои са на годинки. :)[/offtopic]

Левски не може дори да привлече футболист без лиценз за А група, а момчето желае да се върне да играе за родния си клуб във В група, а феновете им се гъбаркат още с нас! :lol: 8-) Ами респект към такива хора, каквото и да е казал или направил, той си изкупва всяка вина по този начин, затова оттук насетне ще го уважаваме момчето! :)

Смешно и тъжно ми е все още, но какво да се прави, доживяхме го и това. А и не се отказахме от футболчето, понеже при определени обтоятелства бяхме напът и към тази стъпка, това са си вече лични мои си съображения, споделил съм ги пред когото трябва. Но да, смятах да приключвам завинаги с животинчето, ако, ако и пак ако. Ама българското "ако", има доста неизвестни, донякъде ми олекна, че не се случи- чакат ме доста хубави мигове с всички любими отбори по света! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 30 юни 2015 16:39

Колко къса е човешката памет , до преди има няма 3-4 месеца същия този Бранеков официално чрез социалната мрежа Клюкбук се отказа от ПФК ЦСКА заявявайки ,че този клуб е мъртъв за него поради лягането им на Ботев ,но към днешна дата Бранеков отива да играе във ЦСКА забравяйки какви ги е наговорил , явно в БЪЛГАРИЯ всичко може , може да плюеш някой и той след месеци да те вземе да играеш в отбора който е плюл .

Вече си представям и първото му интервю '' Чест е да се върна отново в ЦСКА'' , '' Радвам се ,че се върнах''

В живота и във спорта си е ебало мамата от наглост и безочие .

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 юни 2015 17:00

Коста Янев е несериозно, по-добре някой от 15/16 г. да пробват!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 30 юни 2015 17:35

Gary Shaw написа:Колко къса е човешката памет , до преди има няма 3-4 месеца същия този Бранеков официално чрез социалната мрежа Клюкбук се отказа от ПФК ЦСКА заявявайки ,че този клуб е мъртъв за него поради лягането им на Ботев ,но към днешна дата Бранеков отива да играе във ЦСКА забравяйки какви ги е наговорил , явно в БЪЛГАРИЯ всичко може , може да плюеш някой и той след месеци да те вземе да играеш в отбора който е плюл .

Вече си представям и първото му интервю '' Чест е да се върна отново в ЦСКА'' , '' Радвам се ,че се върнах''

В живота и във спорта си е ебало мамата от наглост и безочие .

Прочети му изказването от вчера за ЦСКА... Ние ще се рестартираме, а сините какво ще правят при положение , че отбор от В група ви краде трансферите :D

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 30 юни 2015 17:59

За В група, селекцията е доста добра. А и всички новодошли, ще се стремят да се докажат. Ако с тези футболисти ритахме в А група, смятам че щяхме да сме в средата. А и да не отписваме Купата на България, там стават доста изненади. Малко по-ведро и така.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юни 2015 18:18

Абе, Бранеков не се ли беше отрекъл от вас? :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 юни 2015 18:22

Св. Петър три пъти се отрича от Исус Христос.

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 30 юни 2015 18:25

Tommi написа:Абе, Бранеков не се ли беше отрекъл от вас? :mrgreen:

А Сирака не се ли нагъзи пред вас? :)

Върни се в “ЦСКА”