Алексъндър Бранеков избра ЦСКА!
Защитникът и бивш капитан на Локомотив (София) Александър Бранеков разкри бъдещето си пред Sportline.bg. Той ще продължи кариерата си в клуба, на който е юноша - ЦСКА, и ще откаже на големия враг "Левски".
"Взех решение, ще продължа в ЦСКА. Реших така, защото съм техен юноша и защото съм цесекар", призна Бранеков пред нашата медия.
Запитан дали очаква феновете на "червените" да му простят изказването, че е приключил с този клуб, след като се е "наг*зил" на "Ботев" (Пд) през изминалия сезон, опитният футболист заяви:
"Доста пъти признах, че това беше необмислено. Не знам дали феновете ще ми простят, надявам се. Понякога съм първичен, но човек се учи от грешките си".
За играча се появи информация, че за да носи отново червената фланелка, освен "Левски" той е отрязал и "Ботев" и шотландския Хибърниън.
[offtopic]Само да поясня, че според аматьорския статус, футболът вече за избраните не се води професия! Това е истинският футбол, щото се играе само за кеф. Освен това НАП си вкара един сериозен автогол, могат да си перат парите на воля.
Така че спирайте да пюете нашите си аматьорски кадри! : За мен това е основната причина някои професионалисти да се двоумят- просто крачката е решителна и ги разбирам, ще изгубят няколко години трудов стаж, а някои са на годинки.

[/offtopic]
Левски не може дори да привлече футболист без лиценз за А група, а момчето желае да се върне да играе за родния си клуб във В група, а феновете им се гъбаркат още с нас!

Ами респект към такива хора, каквото и да е казал или направил, той си изкупва всяка вина по този начин, затова оттук насетне ще го уважаваме момчето!

Смешно и тъжно ми е все още, но какво да се прави, доживяхме го и това. А и не се отказахме от футболчето, понеже при определени обтоятелства бяхме напът и към тази стъпка, това са си вече лични мои си съображения, споделил съм ги пред когото трябва. Но да, смятах да приключвам завинаги с животинчето, ако, ако и пак ако. Ама българското "ако", има доста неизвестни, донякъде ми олекна, че не се случи- чакат ме доста хубави мигове с всички любими отбори по света!