Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА
ЦСКА го чакат добри дни с идването на Любо Пенев.Надявам се новите собственици да не му скроят шапката както сториха това със Стойчо Младенов и да го оставят начело на тима и другия сезон.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
djd написа:blue avalanche написа:Кировец написа:Г-н Пенев отново е казал вярната фраза - симулативна игра тука е ключова дума.
Паднаха много глави в следствие на такава - хората, които вкараха на заплата тези играчи в българския гранд - събрани от плажовете, си изпатиха заради техния манталитет.
А събраните от плажовете играчи кога ще си изпатят???
Е какво да ги правим повече? Караха им се, фланелки събличаха. Да ги бием ли? Да ги гоним ли?
Единственото е да ги накарат да играят. Стойчо не успя в първите три мача, Галин не успя, сега е ред на Любо. Дано той да успее, колкото и малко мачове да има до края.
Проблемът е,че доста от тях,така или иначе,ще напуснат ЦСКА през лятото.И изобщо не им дреме нито за ЦСКА,нито за оставащите мачове.
И няма треньор,който да ги накара да си скъсат задниците за нещо,което им е безеазлично.
Второто полувреме се усети, че Любо Пенев е в ЦСКА
Малшанса си върви ръка за ръка с нас... но някъде ще избие много жестоко топлата вода.. кой знае.. дали нема да е върху Изми$лените

Малшанса си върви ръка за ръка с нас... но някъде ще избие много жестоко топлата вода.. кой знае.. дали нема да е върху Изми$лените

- blue avalanche
- Контакти:
Teo написа:Второто полувреме се усети, че Любо Пенев е в ЦСКА![]()
На некадърността да вкараш гол така ли и викат сега?Малшанс...
Срещу "Изми$лените" по-кадърни ли ще станете?
blue avalanche написа:Teo написа:Второто полувреме се усети, че Любо Пенев е в ЦСКА![]()
На некадърността да вкараш гол така ли и викат сега?Малшанс...
Срещу "Изми$лените" по-кадърни ли ще станете?
По-кадърни с тия примадони едвали ще станем, но е важно да ги бием!Любо ще опита да го матира тоя физкултурник дето се мисли за най-добрия на балканите ХАХА

@ По-сигурен в успеха не съм бил никога до сега... вервам, че серията ще спре точно срещу един от двата най-омразни отбора

Късно е за ЛП9 вече. Тия оакаха положението вече.
memnto написа:Късно е за ЛП9 вече. Тия оакаха положението вече.
Сигурен съм, че ако бат Любо влезе на терена като таран ще вкараме гол в първите 30 минути...

@ На изкуствените на спортна София ги прави криви ''чичаците''

Teo написа:memnto написа:Късно е за ЛП9 вече. Тия оакаха положението вече.
Сигурен съм, че ако бат Любо влезе на терена като таран ще вкараме гол в първите 30 минути...
Ми той е свободен агент и може да се картотекира, дори и като аматьор-имате нужната бройка професионалисти в отбора. Направо ще разнищи централните защитници на Лудогорец

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Teo написа:memnto написа:Късно е за ЛП9 вече. Тия оакаха положението вече.
Ми той е свободен агент и може да се картотекира, дори и като аматьор-имате нужната бройка професионалисти в отбора. Направо ще разнищи централните защитници на Лудогорец
Бе ти се ебаваш, ама Любо ако влезе, само на дузпата да стои и от време на време да бяга от засада, пак шансът да вкарат гол е по-голям, отколкото със сегашните им инвалиди. Докато Моциииии не му вкара едно маваши гери и айдеее - нов тренер.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Raid написа:Кашчей написа:Teo написа:memnto написа:Късно е за ЛП9 вече. Тия оакаха положението вече.
Бе ти се ебаваш, ама Любо ако влезе, само на дузпата да стои и от време на време да бяга от засада, пак шансът да вкарат гол е по-голям, отколкото със сегашните им инвалиди. Докато Моциииии не му вкара едно маваши гери и айдеее - нов тренер.
Бат Любо само както казваш да седи в техното наказателно ще ги порне много жестоко.. без да поти фланелката изобщо.. само с класа и майсторско пласиране